Prosinec 28, 201212 r co takhle dát téma stránek podle roku... ted je 1987 tak co se dělo zásadního u škodovky v tomto roce? V Bolce se pomalu dojížděla výroba "šáde" a začínala se chystat linka na "fanóša". Já v květnu maturoval a v srpnu jsem dělal závěrečky v autoškole na velkou mašinu a osobák...
Prosinec 28, 201212 r A když už jsem načnul tu stránku 1988, tak to byl rok představení Favorita, prvního auta v koncepci "všecko vpředu" - první to počinek téhle koncepce v zemích tzv. "východního bloku"...
Prosinec 28, 201212 r ty si si vyrazil zub a ja som v roku 1988 bol na účňovke na poslednej návšteve u zubára (teda až do minulej nedele)
Prosinec 28, 201212 r A taky byla olympiáda v Soulu, Miloš Mečíř tam vyhrál tenisovej turnaj, Jožka Pribilinec vyhrál chůzi na 20km a Miroslav Varga vystřílel zlato v libovolný malorážce...
Prosinec 28, 201212 r Mě bylo 5 let!!! Favorit tak v podstatě ukončil u ŠKODY výrobu aut s motorem a náhonem v zadu
Prosinec 28, 201212 r V 88 jsem uz mel 2 takze si pamatuji kulove , ale vidim kolik tu je pamatniku Jinak kerej kolot namontoval reklamu do hobita Odeslano z Iphone 4S
Prosinec 29, 201212 r tak konecne garnyz povesena.teda aspon ty proklate zavesy.kdyz uz tu mam tu hiltku tak jsem povesil obraz a vesak na bundy.ale pani domaci radost nema.....od rana jen drzkuje....njn jako by jste to neznali.vsude bordel chtela to? ma to . jo a me byli 4 roky pry jsem mel prvni lasku.jmenovala se laťka....asi vladka .. to si nepamatuju.:'> Upraveno Prosinec 29, 201212 r od azriel
Prosinec 29, 201212 r Witam wszystkich . W czwartek od Skody Polska dostałem upominek świąteczny - skrobaczkę do szyb . Oczywiście życzenia też tam były Miło z ich strony . Nie wiem jak u Was . Czy Skoda Czechy Wam też wysyła małe prezenty . Jak tradycja głosi to prezent przyszedł po Świętach . Winna jest poczta polska - jak zwykle Ja mam cały czas 20 lat nie ważne czy to rok 1990 czy 2012 . Czuję się wiecznie młody Upraveno Prosinec 29, 201212 r od TOMUS
Prosinec 29, 201212 r Když to tak přelouskávám....si připadám jak v práci,když na mě chlapáci takhle mluví a já jen načítám a načítám a stejně kulový rozumim
Prosinec 29, 201212 r Ekkar > To druhe je lepsi Mr. Kyblik > je velmi dobre . Sice jsou problemy, ale je dobre . Může být vždy horší Upraveno Prosinec 29, 201212 r od TOMUS
Prosinec 29, 201212 r Už jsem to podruhý reklamoval, Standis mi odpověděl "že jsou svátky a nemůžou tady být denně" - přitom první moje stížnost už tam visí od předvčerejška...
Prosinec 29, 201212 r Já dělám moda na jiným, daleko úžeji zaměřeným fóru - jsme tam celkem v 5 lidech i s adminem, ale nedovolíme si nikdo tam nejít byť i jen jeden jedinej den. Minimálně projít fórum, mrknout se na "bonzy", jestli někdo nemá nějaký stížnosti atd. A vzájemně si hlásíme předem známou neschopnost se dostavit. Takže víme že ten a ten týden nepřijde a pohlídáme si sekce navzájem.
Prosinec 30, 201212 r Ekkare takhle to funguje i na jednom nejmenovanem kde funguju jako mod ... tzn si je hlidame navzajem , clovek tu nemuze byt furt
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.