Přejít na obsah
View in the app

A better way to browse. Learn more.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Doporučené odpovědi

co takhle dát téma stránek podle roku... ted je 1987 tak co se dělo zásadního u škodovky v tomto roce?

V Bolce se pomalu dojížděla výroba "šáde" a začínala se chystat linka na "fanóša". Já v květnu maturoval a v srpnu jsem dělal závěrečky v autoškole na velkou mašinu a osobák...

A když už jsem načnul tu stránku 1988, tak to byl rok představení Favorita, prvního auta v koncepci "všecko vpředu" - první to počinek téhle koncepce v zemích tzv. "východního bloku"...

to já si vyrazil zub v jeslích

ty si si vyrazil zub a ja som v roku 1988 bol na účňovke na poslednej návšteve u zubára (teda až do minulej nedele) :D

A taky byla olympiáda v Soulu, Miloš Mečíř tam vyhrál tenisovej turnaj, Jožka Pribilinec vyhrál chůzi na 20km a Miroslav Varga vystřílel zlato v libovolný malorážce...

Mě bylo 5 let!!!

Favorit tak v podstatě ukončil u ŠKODY výrobu aut s motorem a náhonem v zadu :(

taky byla olympiáda v Calgary :)

V 88 jsem uz mel 2 :D takze si pamatuji kulove , ale vidim kolik tu je pamatniku ;)

Jinak kerej kolot namontoval reklamu do hobita :D

Odeslano z Iphone 4S

tak konecne garnyz povesena.teda aspon ty proklate zavesy.kdyz uz tu mam tu hiltku tak jsem povesil obraz a vesak na bundy.ale pani domaci radost nema.....od rana jen drzkuje....njn jako by jste to neznali.vsude bordel :rolleyes: chtela to? ma to . :p

jo a me byli 4 roky pry jsem mel prvni lasku.jmenovala se laťka....asi vladka .. to si nepamatuju.:lol::'>

Upraveno od azriel

Witam wszystkich :) .

W czwartek od Skody Polska dostałem upominek świąteczny - skrobaczkę do szyb . Oczywiście życzenia też tam były :) Miło z ich strony :). Nie wiem jak u Was . Czy Skoda Czechy Wam też wysyła małe prezenty :) .

Jak tradycja głosi to prezent przyszedł po Świętach . Winna jest poczta polska - jak zwykle :kol-32:

Ja mam cały czas 20 lat nie ważne czy to rok 1990 czy 2012 :D . Czuję się wiecznie młody :D

Upraveno od TOMUS

Když to tak přelouskávám....si připadám jak v práci,když na mě chlapáci takhle mluví a já jen načítám a načítám a stejně kulový rozumim :D

To si zaslouzi pifko ;)

....

Czuję się wiecznie młody :D

??? Asi tak:

????

anebo tak:

???

Neni mad to byt jako kaja , a tech ptaku doma , hotovej ornitolog :D

brý večer

Zdarec pane ;)

jak je???

Ekkar > To druhe je lepsi :)

Mr. Kyblik > je velmi dobre :D . Sice jsou problemy, ale je dobre :kol-47: . Může být vždy horší :)

Upraveno od TOMUS

jaktože nejde chat co to je za bordel :D

Už jsem to podruhý reklamoval, Standis mi odpověděl "že jsou svátky a nemůžou tady být denně" - přitom první moje stížnost už tam visí od předvčerejška...

maj právo si taky dáchnout né???

Já dělám moda na jiným, daleko úžeji zaměřeným fóru - jsme tam celkem v 5 lidech i s adminem, ale nedovolíme si nikdo tam nejít byť i jen jeden jedinej den. Minimálně projít fórum, mrknout se na "bonzy", jestli někdo nemá nějaký stížnosti atd. A vzájemně si hlásíme předem známou neschopnost se dostavit. Takže víme že ten a ten týden nepřijde a pohlídáme si sekce navzájem.

"jo,zřejmě slušnej oddíl" :kol-28:

Ekkare takhle to funguje i na jednom nejmenovanem kde funguju jako mod ... tzn si je hlidame navzajem , clovek tu nemuze byt furt

však je to skodahome,tak čemu se divíte :D

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.