Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Vloženo
kvalitní hudba vyžaduje kvalitní poslouchače - fajnšmekry :smich:lol nebojte lidi, tohle neposlouchám ;)

Ráca: taky nechápu...jak jsem to uslyšel, pochopil jsem pro co žít...upouštím od Kelly Familly (sbohem Angelo kol119 ) a vrhám se na ukrajinskou Katte Perry :D:smich:

není uchylny si to pustit podruhy v řadě i pro kolegy v kancliku???.... :smich::smich::smich::smich:

nojo angelo mutuje a už to není ono.. :feve:

Vloženo
Ráca: klub sráčů lol to byla snad největší kokotin. pod sluncem, ale nasmál jsem se až mě břicho bolelo :smich:

jj jeden z mála filmu ktery jsou tak debilní až se z toho poch...eš smíchy

Vloženo
hele chlapíci, zas na chvilku miznu....ale večír bude kontrola docházky ;) tak zatím hezkej den a zdar nazdar kol5

ahoj....  a bacha na švestky hlídaj..tedy sakra na naše hodné mílé pomáhající příslušníky.... :palec2::palec2::palec2:

Vloženo
tak jo Raco : ... www.bandzone.cz/reasons tak sou nejaky ukazky ...

Kibi : no na tohle uz ale musis bejt hodne velkej fajnsmekr :smich:

upřímě .. muj šálek kavy to není , nicmeně jak se říka proti gustu.... a at vám to hraje ... :palec2::palec2::palec2::palec2:

Vloženo
nazdar smradi :p tak si bez dovolení beru židly a .... jdu si sednou k vám ke stolu

nazdar ... tak bacha na vrchního aby nechtěně nezakop a něměl si štuca na hlavě....... :smich::smich::smich::smich:

Vloženo
Hoj ahoj!!! Co Marek láska moje? Ještě nedorazil?

Koukám, že jsi jedinej komu se po mě stýskalo, Ty můj ušáčku kol5 ....cesta do Prahy dobrá....u doktorky s malou taky pohoda...mimochodem ukradla tam paneku :smich: ..pak jsem jí vzal na letiště na "éra" ale ty jí moc nezajímali...ale běhání po odbavovací hale to jo....jeden čas jsem jí tam naháněli jako teroristu :smich: ....když jsem byl v okolí Loun-vzpomněl jsem na Racu ;) ....v Chomutově na Chomutováky a u Kadaně na KIBIHO-Jendu ;) ....Po cestě zpět nás chytla u Chmutova tak ohromná průtrž deště :help: , že ani na max stěrače jednu dobu nestíhali a na silnici tekly potoky vody...mám alespoň umytý auto :palec2:lol .....

A můžu Vám říct, že tempomat a climatronic jsou v autě k nezaplacení......v předchozí FI jsem to neměl a hlavně klimatizace znatelně chyběla <_< ..vždy jsem byl zpocenej jako kůň :horse: ...nyní nee...pohodička :rock: ...i pro malou...

P.S. OMLOUVÁM SE SLOHOVÉ CVIČENÍ :rtfm:-_-

PÁR FOTO Z LETIŠTĚ A Z ČEKÁRNY U DOKTORKY - jedna panenka chybějící ;)

post-82-1242837271_thumb.jpg

post-82-1242837294_thumb.jpg

post-82-1242837311_thumb.jpg

post-82-1242837328_thumb.jpg

post-82-1242837348_thumb.jpg

post-82-1242837363_thumb.jpg

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...