raca Vloženo 20. Květen 2009 Sdílet Vloženo 20. Květen 2009 kvalitní hudba vyžaduje kvalitní poslouchače - fajnšmekry nebojte lidi, tohle neposlouchám Ráca: taky nechápu...jak jsem to uslyšel, pochopil jsem pro co žít...upouštím od Kelly Familly (sbohem Angelo ) a vrhám se na ukrajinskou Katte Perry není uchylny si to pustit podruhy v řadě i pro kolegy v kancliku???.... nojo angelo mutuje a už to není ono.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
raca Vloženo 20. Květen 2009 Sdílet Vloženo 20. Květen 2009 a to sem chtěl bejt světovým dýýdžejem...... :feve: :feve: :D :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kibi Vloženo 20. Květen 2009 Sdílet Vloženo 20. Květen 2009 není uchylny si to pustit podruhy v řadě i pro kolegy v kancliku???.... nojo angelo mutuje a už to není ono.. ráca není angelo mutuje?....to byl výbornej song od tří sester jinak pro ty co holdujou drsný Hip Hop sféře a je na ně 50 cent moc slabej čajíček http://www.youtube.com/watch?v=oNGAWIUTjbE...feature=related Roman: Mareček tu ještě není Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 20. Květen 2009 Sdílet Vloženo 20. Květen 2009 KVALITNÍ SONG! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kibi Vloženo 20. Květen 2009 Sdílet Vloženo 20. Květen 2009 Ráca: klub sráčů to byla snad největší kokotin. pod sluncem, ale nasmál jsem se až mě břicho bolelo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
raca Vloženo 20. Květen 2009 Sdílet Vloženo 20. Květen 2009 Ráca: klub sráčů to byla snad největší kokotin. pod sluncem, ale nasmál jsem se až mě břicho bolelo jj jeden z mála filmu ktery jsou tak debilní až se z toho poch...eš smíchy Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Evers Vloženo 20. Květen 2009 Sdílet Vloženo 20. Květen 2009 Romco : co sem slysel porad ma u raci vroubek Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
raca Vloženo 20. Květen 2009 Sdílet Vloženo 20. Květen 2009 tak tomu nerozumim já a vroubek...ccc..to není možný!! :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kibi Vloženo 20. Květen 2009 Sdílet Vloženo 20. Květen 2009 hele chlapíci, zas na chvilku miznu....ale večír bude kontrola docházky tak zatím hezkej den a zdar nazdar Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Evers Vloženo 20. Květen 2009 Sdílet Vloženo 20. Květen 2009 Ráco : pan Továrník u tebe nééé Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
raca Vloženo 20. Květen 2009 Sdílet Vloženo 20. Květen 2009 hele chlapíci, zas na chvilku miznu....ale večír bude kontrola docházky tak zatím hezkej den a zdar nazdar ahoj.... a bacha na švestky hlídaj..tedy sakra na naše hodné mílé pomáhající příslušníky.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
raca Vloženo 20. Květen 2009 Sdílet Vloženo 20. Květen 2009 Ráco : pan Továrník u tebe nééé kdepak už sem to vzdal a přechazim do opozice a do tvrdé anarchie.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Evers Vloženo 20. Květen 2009 Sdílet Vloženo 20. Květen 2009 Tak to aby si tu zacal delat bordel ne ?? :rock: :rock: :rock: :rock: :punk: :punk: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Evers Vloženo 20. Květen 2009 Sdílet Vloženo 20. Květen 2009 Romane co sem tak koukal an grillovacku , to bude slusnej masakr -)) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
raca Vloženo 20. Květen 2009 Sdílet Vloženo 20. Květen 2009 Tak to aby si tu zacal delat bordel ne ?? to přijde ... načerpám inspiraci a puju do toho.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
raca Vloženo 20. Květen 2009 Sdílet Vloženo 20. Květen 2009 tak jo Raco : ... www.bandzone.cz/reasons tak sou nejaky ukazky ... Kibi : no na tohle uz ale musis bejt hodne velkej fajnsmekr upřímě .. muj šálek kavy to není , nicmeně jak se říka proti gustu.... a at vám to hraje ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Evers Vloženo 20. Květen 2009 Sdílet Vloženo 20. Květen 2009 rozumim na tebe malo anarchie Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Vloženo 20. Květen 2009 Sdílet Vloženo 20. Květen 2009 já mám rád kvalitní PoP: to mě poser :smich: :smich: :smich: :smich: :smich: :smich: to jsou ale kousci Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 20. Květen 2009 Sdílet Vloženo 20. Květen 2009 Jirko: jakej vroubek??? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
azriel Vloženo 20. Květen 2009 Sdílet Vloženo 20. Květen 2009 nazdar smradi tak si bez dovolení beru židly a .... jdu si sednou k vám ke stolu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
raca Vloženo 20. Květen 2009 Sdílet Vloženo 20. Květen 2009 nazdar smradi tak si bez dovolení beru židly a .... jdu si sednou k vám ke stolu nazdar ... tak bacha na vrchního aby nechtěně nezakop a něměl si štuca na hlavě....... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 20. Květen 2009 Autor Sdílet Vloženo 20. Květen 2009 Nazdar bando...tak jsem zase zde u Vás...chyběl jsem alespoň někomu? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
raca Vloženo 20. Květen 2009 Sdílet Vloženo 20. Květen 2009 Nazdar bando...tak jsem zase zde u Vás...chyběl jsem alespoň někomu? hmmm....nevim no.. ....asi jen trošíčku romanovi..... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
azriel Vloženo 20. Květen 2009 Sdílet Vloženo 20. Květen 2009 Nazdar bando...tak jsem zase zde u Vás...chyběl jsem alespoň někomu? ne Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 20. Květen 2009 Autor Sdílet Vloženo 20. Květen 2009 Hoj ahoj!!! Co Marek láska moje? Ještě nedorazil? Koukám, že jsi jedinej komu se po mě stýskalo, Ty můj ušáčku ....cesta do Prahy dobrá....u doktorky s malou taky pohoda...mimochodem ukradla tam paneku ..pak jsem jí vzal na letiště na "éra" ale ty jí moc nezajímali...ale běhání po odbavovací hale to jo....jeden čas jsem jí tam naháněli jako teroristu ....když jsem byl v okolí Loun-vzpomněl jsem na Racu ....v Chomutově na Chomutováky a u Kadaně na KIBIHO-Jendu ....Po cestě zpět nás chytla u Chmutova tak ohromná průtrž deště , že ani na max stěrače jednu dobu nestíhali a na silnici tekly potoky vody...mám alespoň umytý auto ..... A můžu Vám říct, že tempomat a climatronic jsou v autě k nezaplacení......v předchozí FI jsem to neměl a hlavně klimatizace znatelně chyběla ..vždy jsem byl zpocenej jako kůň ...nyní nee...pohodička ...i pro malou... P.S. OMLOUVÁM SE SLOHOVÉ CVIČENÍ PÁR FOTO Z LETIŠTĚ A Z ČEKÁRNY U DOKTORKY - jedna panenka chybějící Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.