cerrtinka Vloženo 30. Prosinec 2012 Sdílet Vloženo 30. Prosinec 2012 jinak ahoj Libore Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baris Vloženo 30. Prosinec 2012 Sdílet Vloženo 30. Prosinec 2012 ahoj aspoň někdo se mě zastane Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cerrtinka Vloženo 30. Prosinec 2012 Sdílet Vloženo 30. Prosinec 2012 já vždy Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baris Vloženo 30. Prosinec 2012 Sdílet Vloženo 30. Prosinec 2012 to je dobře Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jozzi Vloženo 30. Prosinec 2012 Sdílet Vloženo 30. Prosinec 2012 jste se nějak rozjeli a už jsme v zlatych 90´ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baris Vloženo 30. Prosinec 2012 Sdílet Vloženo 30. Prosinec 2012 jozzi ty běž do kouta klečet na hrách Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cerrtinka Vloženo 30. Prosinec 2012 Sdílet Vloženo 30. Prosinec 2012 kde že sme? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jozzi Vloženo 30. Prosinec 2012 Sdílet Vloženo 30. Prosinec 2012 strejdo kušuj ... jsme v roce 1990 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
žralok Vloženo 30. Prosinec 2012 Sdílet Vloženo 30. Prosinec 2012 To ještě nikdo netušil, že jednou budeme v (_!_) a je to tady. Dobře jsme se už měli, teď už bude jenom hůř. 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondrero Vloženo 30. Prosinec 2012 Sdílet Vloženo 30. Prosinec 2012 No mě je zatím docela fajn Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jozzi Vloženo 30. Prosinec 2012 Sdílet Vloženo 30. Prosinec 2012 žralok ma svatou pravdu , ja sice byl v te době ve školce ale mam blbej dojem že to byly nejlepši roky meho života Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ekkar_z_Bastlírny Vloženo 30. Prosinec 2012 Sdílet Vloženo 30. Prosinec 2012 (editace) No v tomhle roce se toho v Bolce moc radikálního nedělo. Sice se uvažovalo o výrobě fáčka ve verzi sedan, kupé a kabriolet, jenže tyhle variace se nedostaly do běžné produkce a třeba kabriolet se dělal doslova na koleně v kusové produkci v Metalexu. Jediný co se do série dostalo a co se opravdu povedlo, byl kombík nazvaný Forman - na to, že celá úprava vlastně spočívala jen v přivaření kusu plechu na podlahu, v delších blatnících a střeše a ve vlepení dalších dvou malých oken (PRVNÍ VLEPOVANÝ SKLA VE ŠKODOVKÁCH!!!) do zadní části, přičemž pátý dveře = víko kufru zůstaly stejný s hatchbackem to byl velice úspěšněj a povedenej typ. Dokonce prodloužení kastle díky lepší aerodynamice než měl hatchback nemělo vliv na výkonový charakteristiky auta, delší = pomalejší byla jen akcelerace naloženýho auta. Spolu s Formanem se pak dostala do výroby i čistě užitková verze Pick-Up, ze který se pak na formana zpětně přeneslo silnější pružení a tlumení vzadu (úplně první = předsériový formany měly péra a tlumiče shodný s krátkým favoritem). Oba typy, kombík i pick-up, pak byly po hooodně dlouhý době první hromadně vyráběný čistě užitkový verze ze Škodovky - poslední podobnej užitkovej typ do tý doby to bývala Octavia 1200 Super STW z poloviny 60. let... Editováno: 30. Prosinec 2012, autor: Ekkar_z_Bastlírny Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cerrtinka Vloženo 30. Prosinec 2012 Sdílet Vloženo 30. Prosinec 2012 No mě je zatím docela fajn to přijde neboj Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jozzi Vloženo 30. Prosinec 2012 Sdílet Vloženo 30. Prosinec 2012 Ekkare kam ty na to hodiš ? normalne kronika Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondrero Vloženo 30. Prosinec 2012 Sdílet Vloženo 30. Prosinec 2012 No počítám s tím Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ekkar_z_Bastlírny Vloženo 30. Prosinec 2012 Sdílet Vloženo 30. Prosinec 2012 Ekkare kam ty na to hodiš ? normalne kronika Hledej, najdeš to taky. U mne je to umocněný tím, že si tu dobu ještě dost dobře pamatuju, takže není problém dohledat k neúplným náznakům detaily. Navíc se dá říct, že se všema škodovkama počínaje Spartakem jsem se někdy v životě vozil a drtivou většinu jsem měl i možnost minimálně si zkusit řídit. Ondrero, Čerti - fakt je, že líp už bylo... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jozzi Vloženo 30. Prosinec 2012 Sdílet Vloženo 30. Prosinec 2012 no jo ,ja si to pamatovat nemužu ja když se narodil tak moje prvni auto už vesele dva roky brazdilo slnice ale musim řict že pokud to vezmu historicky tak snad nejstarši škodovka kterou jsem řidil byla felicie kabrio , pak mb, kilčo , šade , rapid , fanouš, felinka , fabule okta druha fabule a z novych mi chybi jen yetik Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondrero Vloženo 30. Prosinec 2012 Sdílet Vloženo 30. Prosinec 2012 Já řídil nejstarší auto...Favorit z 93 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ekkar_z_Bastlírny Vloženo 30. Prosinec 2012 Sdílet Vloženo 30. Prosinec 2012 U mne to byla oktávka z bůhvíkolikátýho roku, ale už s elektromagnetickým vysouváním pastorku startéru, i když pořád ještě s řazením pod volantem. Hihihi, díky tomu, že mám i řidičák na C jsem byl v rodině jedinej, kdo s ní dokázal odjet - měla úplně v prdeli všecky synchrony a musela se celá špajzka řadit na 2 sešlápnutí "odshora dolů", což ani fotřík nezvládal bez řehtání zubů... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondrero Vloženo 30. Prosinec 2012 Sdílet Vloženo 30. Prosinec 2012 Tak to alespoň musela být zábava a taky umění.Dneska auto řídí kdejaká pipka Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
žralok Vloženo 30. Prosinec 2012 Sdílet Vloženo 30. Prosinec 2012 To mi připomíná řazení ve V3S. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jozzi Vloženo 30. Prosinec 2012 Sdílet Vloženo 30. Prosinec 2012 a přesně todle jsem chtel napsat Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondrero Vloženo 30. Prosinec 2012 Sdílet Vloženo 30. Prosinec 2012 To znám jen z obrázků Asi 2x v životě jsem viděl hovnocuc Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Voice Vloženo 30. Prosinec 2012 Sdílet Vloženo 30. Prosinec 2012 Jenom 2x? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondrero Vloženo 30. Prosinec 2012 Sdílet Vloženo 30. Prosinec 2012 No možná víckrát Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.