Přejít na obsah
View in the app

A better way to browse. Learn more.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Doporučené odpovědi

ja vim ale u klavesnice je každej hrdina.....pak vas uvidim všichni ste určitě fešaci tak bych byl jako popelka v koutku :-))))

• Autor

Hoši...já zaplatím a jdu domů....ráno vstávam ve 4:45h a pádím do práce........tak se mějte a ráno ať Vás nic nebolí / hlava ...žaludek/

no toto takhle brzo :-(

ja vim ale u klavesnice je každej hrdina.....pak vas uvidim všichni ste určitě fešaci tak bych byl jako popelka v koutku :-))))

mě malinko znáš a já tam budu sedět s tebou

bou Marku a pozdravuj herečku

• Autor

no vyvenčit psa...dojít do garáže pro auto a hurá do továrny

hodim vám sem jednu moji pracovní fotku z bejvaly rachoty..to byly časy

• Autor

no nejdýl tu bude prudit RACA je v práci :-)...no v práci...v hospodě f a room :-)

nene budu tady dokud tu se mnou někdo bude nebo dokud mě tady někdo nedonutí dělat

taky nejsem žádnej "bavič" ale co jsem byl jen na skok v Praze, tak supr kluci ;) a teď jsme se seši i v Chomutově a taky pohoda - vždyť je to jen o pohodě a pokecu :palec2:

ráca: ty voe, dyť se tam nejdem balit lol

Mára: už mizneš brachu jo?...tak zdar a brou noc

kluci dneska padlo 9 stran a malá statistika nakonec

Standis příspěvků 83

Marek příspěvků 81

raca příspěvků 81

hezký výkon

no byl sem taky jednou na skok v praze poznal se standise a lukysska ale toho sem znal už zminula

• Autor

zdar jdu za herečkou......a víte co jsem psal že se dělá v posteli........+18... tak čus bus trolejbus

já to taky pomalu balím, na to, že jsem psal už v 10, že končím, jsem to malinko přetáhl

a sakra ted nevim jestli mam bejt nasranej za druhy misto nebo mít radost jak sem vožralej .-)

• Autor

tak to je výkon.....Marek 81 pif....

Upraveno od Marek

tož se mějte pánove a kouikejte pořádně vyprášit kožich....a bacha na mliko .-)

no byl sem taky jednou na skok v praze poznal se standise a lukysska ale toho sem znal už zminula

no vidíš, kibi je taky v pohodě a Marek určitě taky a hned můžeme začít malinko popít

ráca: dobrá foto...pracovní morálka jak sviň :smich: tak vidiš, já neznal do nedávna vůůůbec nikoho...jináč Standise a Lukyna jsem taky v praze zastihl, viďte pane ;)

noooo pěkně se činíte hoši :)

ahoj Standys...brou brou

když ja piju tak zvracim nebude to problem???? nerad bych aby ste mě vyhnaly před hospodu .-)...jj tam byla moralka jako hovado ale práce a ukoly se i tak všechny udělaly...a ani pruser nebyl žádnej

to není problém, pokud by vyšlo počasí budeme sedet venku, třeba u aut a tam můžeš, pokud to nebude na mojí Rozárku

:smich: myslim že když nám to nebudeš házet na gatě, tak to zvládnem...přinejhoršim se před tou hospodou setkáme - a myslim že nás bude víc lol to věřím, když je dobrá parta a uvolněná atmosféra, kolikrát práce odsejpá

nene na auto nikdy :-) tak kdo tady vubec ještě ostal?

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.