Duben 21, 200916 r ja vim ale u klavesnice je každej hrdina.....pak vas uvidim všichni ste určitě fešaci tak bych byl jako popelka v koutku :-))))
Duben 21, 200916 r Autor Hoši...já zaplatím a jdu domů....ráno vstávam ve 4:45h a pádím do práce........tak se mějte a ráno ať Vás nic nebolí / hlava ...žaludek/
Duben 21, 200916 r ja vim ale u klavesnice je každej hrdina.....pak vas uvidim všichni ste určitě fešaci tak bych byl jako popelka v koutku :-)))) mě malinko znáš a já tam budu sedět s tebou bou Marku a pozdravuj herečku
Duben 21, 200916 r Autor no nejdýl tu bude prudit RACA je v práci :-)...no v práci...v hospodě f a room :-)
Duben 21, 200916 r nene budu tady dokud tu se mnou někdo bude nebo dokud mě tady někdo nedonutí dělat
Duben 21, 200916 r taky nejsem žádnej "bavič" ale co jsem byl jen na skok v Praze, tak supr kluci a teď jsme se seši i v Chomutově a taky pohoda - vždyť je to jen o pohodě a pokecu ráca: ty voe, dyť se tam nejdem balit Mára: už mizneš brachu jo?...tak zdar a brou noc
Duben 21, 200916 r kluci dneska padlo 9 stran a malá statistika nakonec Standis příspěvků 83 Marek příspěvků 81 raca příspěvků 81 hezký výkon
Duben 21, 200916 r no byl sem taky jednou na skok v praze poznal se standise a lukysska ale toho sem znal už zminula
Duben 21, 200916 r Autor zdar jdu za herečkou......a víte co jsem psal že se dělá v posteli........+18... tak čus bus trolejbus
Duben 21, 200916 r já to taky pomalu balím, na to, že jsem psal už v 10, že končím, jsem to malinko přetáhl
Duben 21, 200916 r a sakra ted nevim jestli mam bejt nasranej za druhy misto nebo mít radost jak sem vožralej .-)
Duben 21, 200916 r no byl sem taky jednou na skok v praze poznal se standise a lukysska ale toho sem znal už zminula no vidíš, kibi je taky v pohodě a Marek určitě taky a hned můžeme začít malinko popít
Duben 21, 200916 r ráca: dobrá foto...pracovní morálka jak sviň tak vidiš, já neznal do nedávna vůůůbec nikoho...jináč Standise a Lukyna jsem taky v praze zastihl, viďte pane noooo pěkně se činíte hoši
Duben 21, 200916 r když ja piju tak zvracim nebude to problem???? nerad bych aby ste mě vyhnaly před hospodu .-)...jj tam byla moralka jako hovado ale práce a ukoly se i tak všechny udělaly...a ani pruser nebyl žádnej
Duben 21, 200916 r to není problém, pokud by vyšlo počasí budeme sedet venku, třeba u aut a tam můžeš, pokud to nebude na mojí Rozárku
Duben 21, 200916 r myslim že když nám to nebudeš házet na gatě, tak to zvládnem...přinejhoršim se před tou hospodou setkáme - a myslim že nás bude víc to věřím, když je dobrá parta a uvolněná atmosféra, kolikrát práce odsejpá
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.