Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Vloženo
ja vim ale u klavesnice je každej hrdina.....pak vas uvidim všichni ste určitě fešaci tak bych byl jako popelka v koutku :-))))

mě malinko znáš a já tam budu sedět s tebou

bou Marku a pozdravuj herečku

Vloženo

taky nejsem žádnej "bavič" ale co jsem byl jen na skok v Praze, tak supr kluci ;) a teď jsme se seši i v Chomutově a taky pohoda - vždyť je to jen o pohodě a pokecu :palec2:

ráca: ty voe, dyť se tam nejdem balit lol

Mára: už mizneš brachu jo?...tak zdar a brou noc

Vloženo
no byl sem taky jednou na skok v praze poznal se standise a lukysska ale toho sem znal už zminula

no vidíš, kibi je taky v pohodě a Marek určitě taky a hned můžeme začít malinko popít

Vloženo

ráca: dobrá foto...pracovní morálka jak sviň :smich: tak vidiš, já neznal do nedávna vůůůbec nikoho...jináč Standise a Lukyna jsem taky v praze zastihl, viďte pane ;)

noooo pěkně se činíte hoši :)

Vloženo

když ja piju tak zvracim nebude to problem???? nerad bych aby ste mě vyhnaly před hospodu .-)...jj tam byla moralka jako hovado ale práce a ukoly se i tak všechny udělaly...a ani pruser nebyl žádnej

Vloženo
:smich: myslim že když nám to nebudeš házet na gatě, tak to zvládnem...přinejhoršim se před tou hospodou setkáme - a myslim že nás bude víc lol to věřím, když je dobrá parta a uvolněná atmosféra, kolikrát práce odsejpá

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...