raca Vloženo 21. Duben 2009 Sdílet Vloženo 21. Duben 2009 ja vim ale u klavesnice je každej hrdina.....pak vas uvidim všichni ste určitě fešaci tak bych byl jako popelka v koutku :-)))) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 21. Duben 2009 Autor Sdílet Vloženo 21. Duben 2009 Hoši...já zaplatím a jdu domů....ráno vstávam ve 4:45h a pádím do práce........tak se mějte a ráno ať Vás nic nebolí / hlava ...žaludek/ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
raca Vloženo 21. Duben 2009 Sdílet Vloženo 21. Duben 2009 no toto takhle brzo :-( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Standis Vloženo 21. Duben 2009 Sdílet Vloženo 21. Duben 2009 ja vim ale u klavesnice je každej hrdina.....pak vas uvidim všichni ste určitě fešaci tak bych byl jako popelka v koutku :-)))) mě malinko znáš a já tam budu sedět s tebou bou Marku a pozdravuj herečku Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 21. Duben 2009 Autor Sdílet Vloženo 21. Duben 2009 no vyvenčit psa...dojít do garáže pro auto a hurá do továrny Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
raca Vloženo 21. Duben 2009 Sdílet Vloženo 21. Duben 2009 hodim vám sem jednu moji pracovní fotku z bejvaly rachoty..to byly časy Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 21. Duben 2009 Autor Sdílet Vloženo 21. Duben 2009 no nejdýl tu bude prudit RACA je v práci :-)...no v práci...v hospodě f a room :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
raca Vloženo 21. Duben 2009 Sdílet Vloženo 21. Duben 2009 nene budu tady dokud tu se mnou někdo bude nebo dokud mě tady někdo nedonutí dělat Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kibi Vloženo 21. Duben 2009 Sdílet Vloženo 21. Duben 2009 taky nejsem žádnej "bavič" ale co jsem byl jen na skok v Praze, tak supr kluci a teď jsme se seši i v Chomutově a taky pohoda - vždyť je to jen o pohodě a pokecu ráca: ty voe, dyť se tam nejdem balit Mára: už mizneš brachu jo?...tak zdar a brou noc Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Standis Vloženo 21. Duben 2009 Sdílet Vloženo 21. Duben 2009 kluci dneska padlo 9 stran a malá statistika nakonec Standis příspěvků 83 Marek příspěvků 81 raca příspěvků 81 hezký výkon Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
raca Vloženo 21. Duben 2009 Sdílet Vloženo 21. Duben 2009 no byl sem taky jednou na skok v praze poznal se standise a lukysska ale toho sem znal už zminula Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 21. Duben 2009 Autor Sdílet Vloženo 21. Duben 2009 zdar jdu za herečkou......a víte co jsem psal že se dělá v posteli........+18... tak čus bus trolejbus Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Standis Vloženo 21. Duben 2009 Sdílet Vloženo 21. Duben 2009 já to taky pomalu balím, na to, že jsem psal už v 10, že končím, jsem to malinko přetáhl Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
raca Vloženo 21. Duben 2009 Sdílet Vloženo 21. Duben 2009 a sakra ted nevim jestli mam bejt nasranej za druhy misto nebo mít radost jak sem vožralej .-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 21. Duben 2009 Autor Sdílet Vloženo 21. Duben 2009 (editace) tak to je výkon.....Marek 81 pif.... Editováno: 21. Duben 2009, autor: Marek Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
raca Vloženo 21. Duben 2009 Sdílet Vloženo 21. Duben 2009 tož se mějte pánove a kouikejte pořádně vyprášit kožich....a bacha na mliko .-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Standis Vloženo 21. Duben 2009 Sdílet Vloženo 21. Duben 2009 no byl sem taky jednou na skok v praze poznal se standise a lukysska ale toho sem znal už zminula no vidíš, kibi je taky v pohodě a Marek určitě taky a hned můžeme začít malinko popít Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kibi Vloženo 21. Duben 2009 Sdílet Vloženo 21. Duben 2009 ráca: dobrá foto...pracovní morálka jak sviň tak vidiš, já neznal do nedávna vůůůbec nikoho...jináč Standise a Lukyna jsem taky v praze zastihl, viďte pane noooo pěkně se činíte hoši Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kibi Vloženo 21. Duben 2009 Sdílet Vloženo 21. Duben 2009 ahoj Standys...brou brou Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Standis Vloženo 21. Duben 2009 Sdílet Vloženo 21. Duben 2009 jasný Honzíku Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
raca Vloženo 21. Duben 2009 Sdílet Vloženo 21. Duben 2009 když ja piju tak zvracim nebude to problem???? nerad bych aby ste mě vyhnaly před hospodu .-)...jj tam byla moralka jako hovado ale práce a ukoly se i tak všechny udělaly...a ani pruser nebyl žádnej Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Standis Vloženo 21. Duben 2009 Sdílet Vloženo 21. Duben 2009 to není problém, pokud by vyšlo počasí budeme sedet venku, třeba u aut a tam můžeš, pokud to nebude na mojí Rozárku Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kibi Vloženo 21. Duben 2009 Sdílet Vloženo 21. Duben 2009 myslim že když nám to nebudeš házet na gatě, tak to zvládnem...přinejhoršim se před tou hospodou setkáme - a myslim že nás bude víc to věřím, když je dobrá parta a uvolněná atmosféra, kolikrát práce odsejpá Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
raca Vloženo 21. Duben 2009 Sdílet Vloženo 21. Duben 2009 nene na auto nikdy :-) tak kdo tady vubec ještě ostal? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Standis Vloženo 21. Duben 2009 Sdílet Vloženo 21. Duben 2009 já to balím. uvidíme se zítra Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.