Přejít na obsah
View in the app

A better way to browse. Learn more.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Doporučené odpovědi

Zdar, tak hlásím příchod :palec2:

• Autor
ne :smich:

No na nováčka zde v mojí hospodě dobrý :palec2: ...to si nedovolí ani raca.... :palec2:;)

hmmm marku máš jedno maly plus za pěknej referat z práglu!!!...takže na zprávy nemusim koukat nebudeš tam někde v čele kolony s kloboukem na hlavě??????

No na nováčka zde v mojí hospodě dobrý :palec2: ...to si nedovolí ani raca.... :palec2:;)

taky koukam že to je adept do moji anarchisticky skupiny

nazdaaar woooďáku!!!!!

Upraveno od raca

• Autor
hmmm marku máš jedno maly plus za pěknej referat z práglu!!!...takže na zprávy nemusim koukat nebudeš tam někde v čele kolony s kloboukem na hlavě??????

nerad tě zklamu ale ne...mrzuté že :smich:

no trochu jo ... ale já se s tim nějak poperu.... :-).... no když už si byl v práglu to sis taky moh už udělat kolečko po tom našem kraji a přivist nam dárečky :-))))))

• Autor

Hele Raco mám tě rád,,,,,ale tak moc zase ne ;)lol

Upraveno od Marek

• Autor
taky koukam že to je adept do moji anarchisticky skupiny

nazdaaar woooďáku!!!!!

Takže Ty místo toho aby jsi ho jako můj zástupce umravnil :aggressive: ...jsi s ním? Co jsem mohl čekat...a to jsem tu nebyl jenom chvilku..a hned nůž v zádech...Raco krvácím :help: , leč neumírám :aggressive:

Hele Raco mám tě rád,,,,,ale tak moc zase ne ;)lol

a já se těšil aspon na kinder vajíčko.... :feve: ....  :)

Takže Ty místo toho aby jsi ho jako můj zástupce umravnil :aggressive: ...jsi s ním? Co jsem mohl čekat...a to jsem tu nebyl jenom chvilku..a hned nůž v zádech...Raco krvácím :help: , leč neumírám :aggressive:

neboj určitě se někdo najde a ošetří tě..... :smich::smich: ... ale já to nebudu.... :smich:;)

• Autor

Jaké je dnešní téma dne? Co WOODY vyvěsil na nástěnku....jsem šel okolo ale zapomněl jsem se podívat.....

• Autor
a já se těšil aspon na kinder vajíčko.... :feve: .... :)

neboj určitě se někdo najde a ošetří tě..... :smich::smich: ... ale já to nebudu.... :smich:;)

jěště že herečka je zdravotní sestra-skoro doktorka :)....Ty chceš vejce, a jak na měkko..na tvrdo nebo NAKOPAT :smich:

tema není to je privilegium vrchni referenta vedoucího tedy tebe aby navrhnul

• Autor

Neeee...od té doby co máme nástěnkáře..je to jeho job....

ale dobře: tak dnešní TÉMA JE:

JAK MOC MÁTE RÁDI SVÉHO VEDOUCÍHO - MARKA :)

Upraveno od Marek

jěště že herečka je zdravotní sestra-skoro doktorka :) ....Ty chceš vejce, a jak na měkko..na tvrdo nebo NAKOPAT :smich:

to je fakt když sem letěl k obvodní tak mě sestra vyšetřila-prášek předepsala - a navrhla lečbu sem se divil že sem pak musel k doktorce,to je jako kdo má v ruce kleště a kousek drátu tak je hned elektrikář.... :smich::smich::smich:

juuu .... ty si udělal šprým.... :smich::smich::smich: ...dobrý... to tě napadlo cestou z práglu... :palec2::smich::smich::smich::smich::smich:

no něco podobnýho už tu bylo ,,,,pokud se nepletu.... :) ...

• Autor

raco dneska s Tebou nemluvím ani si nepíšu!!!!! :p

Upraveno od Marek

No moment, ja tu ještě nestih vyvěsit téma, měl jsem moc práce. Takkže dnešní téma

Dnes je středa je ho tam :prc:

• Autor

a teď raca napíše, že už se tu i šukalo......co mu dneska je

SVOJE TÉMA DNE TEDY RUŠÍM.......

ROMANE KDE JSI...TY JEDINEJ MĚ CHÁPEŠ :)

Upraveno od Marek

raco dneska s Tebou nemluvím ani si nepíšu!!!!!

japato???...sem vykoupanej nohy mi nesmrděj a zuby si vyčistim coby dup.... :smich:

Toto téma neplatí :p po včerejším jednání o návštěvnosti naší hospody uvažujem o kompletní vyměně vedení lol

a teď raca napíše, že už se tu i šukalo......co mu dneska je

nic ... den na pikaču a jenom tady mě ještě nikdo nenas...l... :smich::smich::smich: ....a je fakt že to tu taky bylo... :smich::smich:

• Autor
Toto téma neplatí :p po včerejším jednání o návštěvnosti naší hospody uvažujem o kompletní vyměně vedení lol

ok DÁVÁM TEDY SVOJI FUNKCI K DISPOZICI...... A PERTE SE.....

Upraveno od Marek

vedení sice není nejlepší ale aby nepřišel jinej a ještě horší...třebá já.... :smich::smich:

ok DÁVÁM TEDY SVOJI FUNKCI K DISPOZICI......

tady se to ted haničkama hemží........ :smich::smich:

Něco pro šéfa kol5 na usmířenou

post-15711-1242839565_thumb.jpg

Upraveno od Woody

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.