Květen 20, 200916 r hmmm marku máš jedno maly plus za pěknej referat z práglu!!!...takže na zprávy nemusim koukat nebudeš tam někde v čele kolony s kloboukem na hlavě??????
Květen 20, 200916 r No na nováčka zde v mojí hospodě dobrý ...to si nedovolí ani raca.... taky koukam že to je adept do moji anarchisticky skupiny nazdaaar woooďáku!!!!! Upraveno Květen 20, 200916 r od raca
Květen 20, 200916 r Autor hmmm marku máš jedno maly plus za pěknej referat z práglu!!!...takže na zprávy nemusim koukat nebudeš tam někde v čele kolony s kloboukem na hlavě?????? nerad tě zklamu ale ne...mrzuté že
Květen 20, 200916 r no trochu jo ... ale já se s tim nějak poperu.... :-).... no když už si byl v práglu to sis taky moh už udělat kolečko po tom našem kraji a přivist nam dárečky :-))))))
Květen 20, 200916 r Autor Hele Raco mám tě rád,,,,,ale tak moc zase ne Upraveno Květen 20, 200916 r od Marek
Květen 20, 200916 r Autor taky koukam že to je adept do moji anarchisticky skupinynazdaaar woooďáku!!!!! Takže Ty místo toho aby jsi ho jako můj zástupce umravnil ...jsi s ním? Co jsem mohl čekat...a to jsem tu nebyl jenom chvilku..a hned nůž v zádech...Raco krvácím , leč neumírám
Květen 20, 200916 r Hele Raco mám tě rád,,,,,ale tak moc zase ne a já se těšil aspon na kinder vajíčko.... .... Takže Ty místo toho aby jsi ho jako můj zástupce umravnil ...jsi s ním? Co jsem mohl čekat...a to jsem tu nebyl jenom chvilku..a hned nůž v zádech...Raco krvácím , leč neumírám neboj určitě se někdo najde a ošetří tě..... ... ale já to nebudu....
Květen 20, 200916 r Autor Jaké je dnešní téma dne? Co WOODY vyvěsil na nástěnku....jsem šel okolo ale zapomněl jsem se podívat.....
Květen 20, 200916 r Autor a já se těšil aspon na kinder vajíčko.... .... neboj určitě se někdo najde a ošetří tě..... ... ale já to nebudu.... jěště že herečka je zdravotní sestra-skoro doktorka ....Ty chceš vejce, a jak na měkko..na tvrdo nebo NAKOPAT
Květen 20, 200916 r Autor Neeee...od té doby co máme nástěnkáře..je to jeho job.... ale dobře: tak dnešní TÉMA JE: JAK MOC MÁTE RÁDI SVÉHO VEDOUCÍHO - MARKA Upraveno Květen 20, 200916 r od Marek
Květen 20, 200916 r jěště že herečka je zdravotní sestra-skoro doktorka ....Ty chceš vejce, a jak na měkko..na tvrdo nebo NAKOPAT to je fakt když sem letěl k obvodní tak mě sestra vyšetřila-prášek předepsala - a navrhla lečbu sem se divil že sem pak musel k doktorce,to je jako kdo má v ruce kleště a kousek drátu tak je hned elektrikář.... juuu .... ty si udělal šprým.... ...dobrý... to tě napadlo cestou z práglu...
Květen 20, 200916 r Neeee...od té doby co máme nástěnkáře..je to jeho job....ale dobře: tak dnešní TÉMA JE: JAK MOC MÁTE RÁDI SVÉHO VEDOUCÍHO - MARKA no něco podobnýho už tu bylo ,,,,pokud se nepletu.... ...
Květen 20, 200916 r Autor raco dneska s Tebou nemluvím ani si nepíšu!!!!! Upraveno Květen 20, 200916 r od Marek
Květen 20, 200916 r No moment, ja tu ještě nestih vyvěsit téma, měl jsem moc práce. Takkže dnešní téma Dnes je středa je ho tam
Květen 20, 200916 r Autor a teď raca napíše, že už se tu i šukalo......co mu dneska je SVOJE TÉMA DNE TEDY RUŠÍM....... ROMANE KDE JSI...TY JEDINEJ MĚ CHÁPEŠ Upraveno Květen 20, 200916 r od Marek
Květen 20, 200916 r raco dneska s Tebou nemluvím ani si nepíšu!!!!! japato???...sem vykoupanej nohy mi nesmrděj a zuby si vyčistim coby dup....
Květen 20, 200916 r Neeee...od té doby co máme nástěnkáře..je to jeho job....ale dobře: tak dnešní TÉMA JE: JAK MOC MÁTE RÁDI SVÉHO VEDOUCÍHO - MARKA Toto téma neplatí po včerejším jednání o návštěvnosti naší hospody uvažujem o kompletní vyměně vedení
Květen 20, 200916 r a teď raca napíše, že už se tu i šukalo......co mu dneska je nic ... den na pikaču a jenom tady mě ještě nikdo nenas...l... ....a je fakt že to tu taky bylo...
Květen 20, 200916 r Autor Toto téma neplatí po včerejším jednání o návštěvnosti naší hospody uvažujem o kompletní vyměně vedení ok DÁVÁM TEDY SVOJI FUNKCI K DISPOZICI...... A PERTE SE..... Upraveno Květen 20, 200916 r od Marek
Květen 20, 200916 r Toto téma neplatí po včerejším jednání o návštěvnosti naší hospody uvažujem o kompletní vyměně vedení vedení sice není nejlepší ale aby nepřišel jinej a ještě horší...třebá já....
Květen 20, 200916 r ok DÁVÁM TEDY SVOJI FUNKCI K DISPOZICI...... tady se to ted haničkama hemží........
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.