Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Vloženo

hmmm marku máš jedno maly plus za pěknej referat z práglu!!!...takže na zprávy nemusim koukat nebudeš tam někde v čele kolony s kloboukem na hlavě??????

Vloženo (editace)
No na nováčka zde v mojí hospodě dobrý :palec2: ...to si nedovolí ani raca.... :palec2:;)

taky koukam že to je adept do moji anarchisticky skupiny

nazdaaar woooďáku!!!!!

Editováno: , autor: raca
Vloženo
hmmm marku máš jedno maly plus za pěknej referat z práglu!!!...takže na zprávy nemusim koukat nebudeš tam někde v čele kolony s kloboukem na hlavě??????

nerad tě zklamu ale ne...mrzuté že :smich:

Vloženo

no trochu jo ... ale já se s tim nějak poperu.... :-).... no když už si byl v práglu to sis taky moh už udělat kolečko po tom našem kraji a přivist nam dárečky :-))))))

Vloženo
taky koukam že to je adept do moji anarchisticky skupiny

nazdaaar woooďáku!!!!!

Takže Ty místo toho aby jsi ho jako můj zástupce umravnil :aggressive: ...jsi s ním? Co jsem mohl čekat...a to jsem tu nebyl jenom chvilku..a hned nůž v zádech...Raco krvácím :help: , leč neumírám :aggressive:

Vloženo
Hele Raco mám tě rád,,,,,ale tak moc zase ne ;)lol

a já se těšil aspon na kinder vajíčko.... :feve: ....  :)

Takže Ty místo toho aby jsi ho jako můj zástupce umravnil :aggressive: ...jsi s ním? Co jsem mohl čekat...a to jsem tu nebyl jenom chvilku..a hned nůž v zádech...Raco krvácím :help: , leč neumírám :aggressive:

neboj určitě se někdo najde a ošetří tě..... :smich::smich: ... ale já to nebudu.... :smich:;)

Vloženo
a já se těšil aspon na kinder vajíčko.... :feve: .... :)

neboj určitě se někdo najde a ošetří tě..... :smich::smich: ... ale já to nebudu.... :smich:;)

jěště že herečka je zdravotní sestra-skoro doktorka :)....Ty chceš vejce, a jak na měkko..na tvrdo nebo NAKOPAT :smich:

Vloženo (editace)

Neeee...od té doby co máme nástěnkáře..je to jeho job....

ale dobře: tak dnešní TÉMA JE:

JAK MOC MÁTE RÁDI SVÉHO VEDOUCÍHO - MARKA :)

Editováno: , autor: Marek
Vloženo
jěště že herečka je zdravotní sestra-skoro doktorka :) ....Ty chceš vejce, a jak na měkko..na tvrdo nebo NAKOPAT :smich:

to je fakt když sem letěl k obvodní tak mě sestra vyšetřila-prášek předepsala - a navrhla lečbu sem se divil že sem pak musel k doktorce,to je jako kdo má v ruce kleště a kousek drátu tak je hned elektrikář.... :smich::smich::smich:

juuu .... ty si udělal šprým.... :smich::smich::smich: ...dobrý... to tě napadlo cestou z práglu... :palec2::smich::smich::smich::smich::smich:

Vloženo

no něco podobnýho už tu bylo ,,,,pokud se nepletu.... :) ...

Vloženo (editace)

a teď raca napíše, že už se tu i šukalo......co mu dneska je

SVOJE TÉMA DNE TEDY RUŠÍM.......

ROMANE KDE JSI...TY JEDINEJ MĚ CHÁPEŠ :)

Vloženo

Toto téma neplatí :p po včerejším jednání o návštěvnosti naší hospody uvažujem o kompletní vyměně vedení lol

Vloženo
a teď raca napíše, že už se tu i šukalo......co mu dneska je

nic ... den na pikaču a jenom tady mě ještě nikdo nenas...l... :smich::smich::smich: ....a je fakt že to tu taky bylo... :smich::smich:

Vloženo (editace)
Toto téma neplatí :p po včerejším jednání o návštěvnosti naší hospody uvažujem o kompletní vyměně vedení lol

ok DÁVÁM TEDY SVOJI FUNKCI K DISPOZICI...... A PERTE SE.....

Vloženo

vedení sice není nejlepší ale aby nepřišel jinej a ještě horší...třebá já.... :smich::smich:

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...