Woody Vloženo 20. Květen 2009 Sdílet Vloženo 20. Květen 2009 Zdar, tak hlásím příchod Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 20. Květen 2009 Autor Sdílet Vloženo 20. Květen 2009 ne No na nováčka zde v mojí hospodě dobrý ...to si nedovolí ani raca.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
raca Vloženo 20. Květen 2009 Sdílet Vloženo 20. Květen 2009 hmmm marku máš jedno maly plus za pěknej referat z práglu!!!...takže na zprávy nemusim koukat nebudeš tam někde v čele kolony s kloboukem na hlavě?????? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
raca Vloženo 20. Květen 2009 Sdílet Vloženo 20. Květen 2009 (editace) No na nováčka zde v mojí hospodě dobrý ...to si nedovolí ani raca.... taky koukam že to je adept do moji anarchisticky skupiny nazdaaar woooďáku!!!!! Editováno: 20. Květen 2009, autor: raca Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 20. Květen 2009 Autor Sdílet Vloženo 20. Květen 2009 hmmm marku máš jedno maly plus za pěknej referat z práglu!!!...takže na zprávy nemusim koukat nebudeš tam někde v čele kolony s kloboukem na hlavě?????? nerad tě zklamu ale ne...mrzuté že Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
raca Vloženo 20. Květen 2009 Sdílet Vloženo 20. Květen 2009 no trochu jo ... ale já se s tim nějak poperu.... :-).... no když už si byl v práglu to sis taky moh už udělat kolečko po tom našem kraji a přivist nam dárečky :-)))))) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 20. Květen 2009 Autor Sdílet Vloženo 20. Květen 2009 (editace) Hele Raco mám tě rád,,,,,ale tak moc zase ne Editováno: 20. Květen 2009, autor: Marek Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 20. Květen 2009 Autor Sdílet Vloženo 20. Květen 2009 taky koukam že to je adept do moji anarchisticky skupinynazdaaar woooďáku!!!!! Takže Ty místo toho aby jsi ho jako můj zástupce umravnil ...jsi s ním? Co jsem mohl čekat...a to jsem tu nebyl jenom chvilku..a hned nůž v zádech...Raco krvácím , leč neumírám Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
raca Vloženo 20. Květen 2009 Sdílet Vloženo 20. Květen 2009 Hele Raco mám tě rád,,,,,ale tak moc zase ne a já se těšil aspon na kinder vajíčko.... .... Takže Ty místo toho aby jsi ho jako můj zástupce umravnil ...jsi s ním? Co jsem mohl čekat...a to jsem tu nebyl jenom chvilku..a hned nůž v zádech...Raco krvácím , leč neumírám neboj určitě se někdo najde a ošetří tě..... ... ale já to nebudu.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 20. Květen 2009 Autor Sdílet Vloženo 20. Květen 2009 Jaké je dnešní téma dne? Co WOODY vyvěsil na nástěnku....jsem šel okolo ale zapomněl jsem se podívat..... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 20. Květen 2009 Autor Sdílet Vloženo 20. Květen 2009 a já se těšil aspon na kinder vajíčko.... .... neboj určitě se někdo najde a ošetří tě..... ... ale já to nebudu.... jěště že herečka je zdravotní sestra-skoro doktorka ....Ty chceš vejce, a jak na měkko..na tvrdo nebo NAKOPAT Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
raca Vloženo 20. Květen 2009 Sdílet Vloženo 20. Květen 2009 tema není to je privilegium vrchni referenta vedoucího tedy tebe aby navrhnul Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 20. Květen 2009 Autor Sdílet Vloženo 20. Květen 2009 (editace) Neeee...od té doby co máme nástěnkáře..je to jeho job.... ale dobře: tak dnešní TÉMA JE: JAK MOC MÁTE RÁDI SVÉHO VEDOUCÍHO - MARKA Editováno: 20. Květen 2009, autor: Marek Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
raca Vloženo 20. Květen 2009 Sdílet Vloženo 20. Květen 2009 jěště že herečka je zdravotní sestra-skoro doktorka ....Ty chceš vejce, a jak na měkko..na tvrdo nebo NAKOPAT to je fakt když sem letěl k obvodní tak mě sestra vyšetřila-prášek předepsala - a navrhla lečbu sem se divil že sem pak musel k doktorce,to je jako kdo má v ruce kleště a kousek drátu tak je hned elektrikář.... juuu .... ty si udělal šprým.... ...dobrý... to tě napadlo cestou z práglu... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
raca Vloženo 20. Květen 2009 Sdílet Vloženo 20. Květen 2009 Neeee...od té doby co máme nástěnkáře..je to jeho job....ale dobře: tak dnešní TÉMA JE: JAK MOC MÁTE RÁDI SVÉHO VEDOUCÍHO - MARKA no něco podobnýho už tu bylo ,,,,pokud se nepletu.... ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 20. Květen 2009 Autor Sdílet Vloženo 20. Květen 2009 (editace) raco dneska s Tebou nemluvím ani si nepíšu!!!!! Editováno: 20. Květen 2009, autor: Marek Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Woody Vloženo 20. Květen 2009 Sdílet Vloženo 20. Květen 2009 No moment, ja tu ještě nestih vyvěsit téma, měl jsem moc práce. Takkže dnešní téma Dnes je středa je ho tam Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 20. Květen 2009 Autor Sdílet Vloženo 20. Květen 2009 (editace) a teď raca napíše, že už se tu i šukalo......co mu dneska je SVOJE TÉMA DNE TEDY RUŠÍM....... ROMANE KDE JSI...TY JEDINEJ MĚ CHÁPEŠ Editováno: 20. Květen 2009, autor: Marek Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
raca Vloženo 20. Květen 2009 Sdílet Vloženo 20. Květen 2009 raco dneska s Tebou nemluvím ani si nepíšu!!!!! japato???...sem vykoupanej nohy mi nesmrděj a zuby si vyčistim coby dup.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Woody Vloženo 20. Květen 2009 Sdílet Vloženo 20. Květen 2009 Neeee...od té doby co máme nástěnkáře..je to jeho job....ale dobře: tak dnešní TÉMA JE: JAK MOC MÁTE RÁDI SVÉHO VEDOUCÍHO - MARKA Toto téma neplatí po včerejším jednání o návštěvnosti naší hospody uvažujem o kompletní vyměně vedení Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
raca Vloženo 20. Květen 2009 Sdílet Vloženo 20. Květen 2009 a teď raca napíše, že už se tu i šukalo......co mu dneska je nic ... den na pikaču a jenom tady mě ještě nikdo nenas...l... ....a je fakt že to tu taky bylo... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 20. Květen 2009 Autor Sdílet Vloženo 20. Květen 2009 (editace) Toto téma neplatí po včerejším jednání o návštěvnosti naší hospody uvažujem o kompletní vyměně vedení ok DÁVÁM TEDY SVOJI FUNKCI K DISPOZICI...... A PERTE SE..... Editováno: 20. Květen 2009, autor: Marek Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
raca Vloženo 20. Květen 2009 Sdílet Vloženo 20. Květen 2009 Toto téma neplatí po včerejším jednání o návštěvnosti naší hospody uvažujem o kompletní vyměně vedení vedení sice není nejlepší ale aby nepřišel jinej a ještě horší...třebá já.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
raca Vloženo 20. Květen 2009 Sdílet Vloženo 20. Květen 2009 ok DÁVÁM TEDY SVOJI FUNKCI K DISPOZICI...... tady se to ted haničkama hemží........ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Woody Vloženo 20. Květen 2009 Sdílet Vloženo 20. Květen 2009 (editace) Něco pro šéfa na usmířenou Editováno: 20. Květen 2009, autor: Woody Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.