Mr.Kyblik Vloženo 7. leden 2013 Sdílet Vloženo 7. leden 2013 Brý večer! Tak dneska poprvé po měsíci a půl v práci a ani to nebolelo. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jozzi Vloženo 7. leden 2013 Sdílet Vloženo 7. leden 2013 Tak ja si to tež užival Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mr.Kyblik Vloženo 7. leden 2013 Sdílet Vloženo 7. leden 2013 Dneska jsem svařoval sedačky do Mercedesu, já škodovák, to bylo pro mě ponížení!!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ekkar_z_Bastlírny Vloženo 7. leden 2013 Sdílet Vloženo 7. leden 2013 Četli jste: http://aktualne.centrum.cz/domaci/spolecnost/clanek.phtml?id=648246#utm_source=atlasHP&utm_medium=newsbox&utm_term=position-2 ??? R.I.P. ... Jiřinko, nezapomenem! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mr.Kyblik Vloženo 7. leden 2013 Sdílet Vloženo 7. leden 2013 jj četl, čestné místo ve filmovém nebi má určitě už přidělené a zasloužené. Poklona!!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
azriel Vloženo 8. leden 2013 Sdílet Vloženo 8. leden 2013 kurna to je nocni.... 2x radoby kafe z matu a 2x semtex 0.5l a furt sem jak spici panna. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mr.Kyblik Vloženo 8. leden 2013 Sdílet Vloženo 8. leden 2013 Brý odpoledne!!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jozzi Vloženo 8. leden 2013 Sdílet Vloženo 8. leden 2013 taky zdravim Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Richiis Vloženo 8. leden 2013 Sdílet Vloženo 8. leden 2013 Fest fajny den zas dneska. Sněhu po kokot Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jozzi Vloženo 8. leden 2013 Sdílet Vloženo 8. leden 2013 Aaaale , žeby i u Tebe nasněžilo ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mr.Kyblik Vloženo 8. leden 2013 Sdílet Vloženo 8. leden 2013 ono někde sněží??? a kde??? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ekkar_z_Bastlírny Vloženo 8. leden 2013 Sdílet Vloženo 8. leden 2013 Třeba u nás těsně na okraji Pomlčky padalo mokrý bílý svinstvo po troškách od samýho božího rána a teď to dokonce přimrdlo, takže to klouže jak namydlený... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jozzi Vloženo 8. leden 2013 Sdílet Vloženo 8. leden 2013 u nas dobrych deset čisel , to se zas rano nahažu ... ja už tu lopatu proklinam Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jozzi Vloženo 8. leden 2013 Sdílet Vloženo 8. leden 2013 Třeba u nás těsně na okraji Pomlčky padalo mokrý bílý svinstvo po troškách od samýho božího rána a teď to dokonce přimrdlo, takže to klouže jak namydlený... počkej počkej , jana okraji pomlčky mam z jedne strany otaznik a z druhe je už shift snih nikde , teda až na to že je venku Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mr.Kyblik Vloženo 8. leden 2013 Sdílet Vloženo 8. leden 2013 a na Domažlicku chčije a chčije Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrkiller Vloženo 8. leden 2013 Sdílet Vloženo 8. leden 2013 Frýdek-Místek a okolí kalamita jak na sibiři! Aspoň podle toho jak silničáři jako každý rok nezvládají ani občasný snih .. Odpoledne sněžilo hodně .. teď to padá po kusech a přimrzá na všem .. včera -6 až - 8, dnes jen -2,5 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cerrtinka Vloženo 8. leden 2013 Sdílet Vloženo 8. leden 2013 brej večír někdo na živu ještě? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrkiller Vloženo 8. leden 2013 Sdílet Vloženo 8. leden 2013 Poslední přeživší se hlasí .. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mr.Kyblik Vloženo 8. leden 2013 Sdílet Vloženo 8. leden 2013 já já takyyyy Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cerrtinka Vloženo 8. leden 2013 Sdílet Vloženo 8. leden 2013 co že nespíte? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mr.Kyblik Vloženo 8. leden 2013 Sdílet Vloženo 8. leden 2013 nu já už to mám v plánu ráno musím do rachoty Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cerrtinka Vloženo 8. leden 2013 Sdílet Vloženo 8. leden 2013 tak dobrou Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mr.Kyblik Vloženo 8. leden 2013 Sdílet Vloženo 8. leden 2013 dobrou Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cerrtinka Vloženo 8. leden 2013 Sdílet Vloženo 8. leden 2013 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrkiller Vloženo 8. leden 2013 Sdílet Vloženo 8. leden 2013 Já už hodinu podřimuji nad klávesnicí Tak tedy taky dobrou všem Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.