Leden 11, 201312 r A nejlepší je, že to je jen lehce vytuněná Jawa 250 typ 681 enduro. Hned jsem jí poznal Jen má brašny a upravené přední tlumiče.Ty na sériovém modelu od Abrexu netlumí http://www.abrex.cz/produkty/jawa?id=493&action%5Beshop%5D=detail
Leden 11, 201312 r Vono je nakej vikend ? Jinak Ostrava je jedno velke kluziste jako dostat smyk pri 5km/h to uz je i na mne moc
Leden 11, 201312 r Jaaa Kaja ze ja ho na tech listcih nenasel , a pamatujte ty zbyvajici vyhodte do papiru , rad bych pak z nich koupil toaletak
Leden 11, 201312 r W tym roku miałem już pierwsze swoje auto - był to fiat 126p wersja FL przewidziana na export . Najlepsze auto do nauki jazdy , ale samemu . Exportowe auta byly lepsze od tych co byly przewidziane na polski rynek Letos jsem měl první auto - to byl fiat 126p verze FL určeny pro vývoz . Nejlepší auto pro jízdu, ale stejné . Export vozy byly lepší než ty, které byly určeny pro polský trh
Leden 11, 201312 r Proc ne kaja ? zpivak je dobry . V polsku je plno zpivaku np. prvni zpivak to je donald tusk druhy wincent jacek rostowski a zbytek to muminky
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.