Ekkar_z_Bastlírny Vloženo 13. leden 2013 Sdílet Vloženo 13. leden 2013 No, já byl z předvčerejška na včerejšek na noční, jako na potvoru jela jen naše linka, protože zbytek má ještě odstávku, takže tam od půl jedenáctý večer až do rána nebyl žádnej "profi ještěrkář" a já musel na linku materiál z přípravny navážet sám. Hezky jsem si zabruslil s Nissanem 2,5tunkou přes celou fabriku, protože to znamenalo cca půl tuny železa nařezanýho a nakalibrovanýho na potřebný míry dovézt hodinu co hodinu z přípravny v horní části fabriky dolů do výroby a zpátky prázdný přepravní bedny (jsou samovýsypný). Samozřejmě žádná údržba, takže posyp se nekonal. S klikou jak vod kolotoče jsem všecko odvozil, nic nerozsypal ani nezůstal nikde viset, načež ráno přišli ještěrkáři ze skladu a první co začali shánět, byl někdo z údržby, aby jim šel posypat plácek před skladem, že oni potřebujou skládat kamión a že bez posypanýho placu se to nedá. Jak to tak vypadá, tak celoroční papíry na ještěrku asi neznají... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrkiller Vloženo 13. leden 2013 Sdílet Vloženo 13. leden 2013 No tak to sis užil parádni šichtu ne? Já bych si to užíval teda.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mr.Kyblik Vloženo 13. leden 2013 Sdílet Vloženo 13. leden 2013 brý podvečer ve spolek Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jozzi Vloženo 13. leden 2013 Sdílet Vloženo 13. leden 2013 zdraviiim Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mr.Kyblik Vloženo 13. leden 2013 Sdílet Vloženo 13. leden 2013 jak je??? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jozzi Vloženo 13. leden 2013 Sdílet Vloženo 13. leden 2013 jsem rad že jsem v teple doma ... už toho mam za cely vikend dost Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ekkar_z_Bastlírny Vloženo 13. leden 2013 Sdílet Vloženo 13. leden 2013 Nápodobně - všude dobře (možná), ale doma na gauči s pivkem po ruce nejlépe... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jozzi Vloženo 13. leden 2013 Sdílet Vloženo 13. leden 2013 Moje slova Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
s-talker Vloženo 13. leden 2013 Sdílet Vloženo 13. leden 2013 Dobry vecer Ja dneska navstivil kolegy z Praheee Fajn jsme pokecali Jinak ted uz jen pohodicka, za chvilku si neco pustim...co doporucujete? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jozzi Vloženo 13. leden 2013 Sdílet Vloženo 13. leden 2013 mě už dneska vystači svatej klid ... ja ani nevim zda v posledni době jsou fajne filmy , posledně co jsem skouknul jen tak byl johny english Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cerrtinka Vloženo 13. leden 2013 Sdílet Vloženo 13. leden 2013 jakej žánr Marku? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
s-talker Vloženo 13. leden 2013 Sdílet Vloženo 13. leden 2013 Krom romantiky a detskych pohadek cokoliv Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cerrtinka Vloženo 13. leden 2013 Sdílet Vloženo 13. leden 2013 Zkus Sinister .. blbost ale třeba se bude líbit Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
s-talker Vloženo 13. leden 2013 Sdílet Vloženo 13. leden 2013 Uz jsem videl Nevidel jsem Sherlocka...jde se na prvni dil Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jozzi Vloženo 13. leden 2013 Sdílet Vloženo 13. leden 2013 Ty nepovidej , tak to pri jednom skoukni i druhy Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
s-talker Vloženo 13. leden 2013 Sdílet Vloženo 13. leden 2013 To nestihnu, nez se to stahne Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jozzi Vloženo 13. leden 2013 Sdílet Vloženo 13. leden 2013 si měl řict , bych ti to hodil na flešku Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrkiller Vloženo 13. leden 2013 Sdílet Vloženo 13. leden 2013 Taky zdravím .. já bych se taky koukl na nějaký film .. ale komedie pro zasmáni :/ Ani na satelitku nic není Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ekkar_z_Bastlírny Vloženo 13. leden 2013 Sdílet Vloženo 13. leden 2013 tak sosej: http://www.ulozto.cz/xWM9wAt/tajemstvi-hradu-v-karpatech-avi Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jozzi Vloženo 13. leden 2013 Sdílet Vloženo 13. leden 2013 tak to už je klasika Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cerrtinka Vloženo 13. leden 2013 Sdílet Vloženo 13. leden 2013 (editace) to já zavzpomínám a koukám tu na notasu očkem na Armageddon Editováno: 13. leden 2013, autor: cerrtinka Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrkiller Vloženo 13. leden 2013 Sdílet Vloženo 13. leden 2013 Co to je za film? Já ho ještě neviděl ale moc na staré filmy nejsem Včera jsem koukal na tv chvíli na SAW 2 a málem jsem se Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cerrtinka Vloženo 13. leden 2013 Sdílet Vloženo 13. leden 2013 tak ted nevim..to bylo na mě? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
azriel Vloženo 13. leden 2013 Sdílet Vloženo 13. leden 2013 zkus atlas mraků .. doporučuju Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrkiller Vloženo 13. leden 2013 Sdílet Vloženo 13. leden 2013 tak ted nevim..to bylo na mě? To bylo na ekkara co jsem psal o tom filmu. azriel .. atlas mraků mě něco říká Zkusím, pokud jsi to myslel na mě. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.