jozzi Vloženo 13. leden 2013 Sdílet Vloženo 13. leden 2013 Ty neznaš tajemstvi hradu v karpatech ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
azriel Vloženo 13. leden 2013 Sdílet Vloženo 13. leden 2013 jojo akorát to ještě neni v CZ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mr.Kyblik Vloženo 13. leden 2013 Sdílet Vloženo 13. leden 2013 a co Sirotčinec??? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ekkar_z_Bastlírny Vloženo 13. leden 2013 Sdílet Vloženo 13. leden 2013 http://www.novinky.cz/krimi/289767-za-volantem-sedel-pes-ve-veste-straznici-s-nim-spolecnou-rec-nenasli.html Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
s-talker Vloženo 13. leden 2013 Sdílet Vloženo 13. leden 2013 Sirotcinec jsem videl, dobre Uz mam stahnuty Atlas mraku Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
chiquillo Vloženo 13. leden 2013 Sdílet Vloženo 13. leden 2013 Dneska jsem s přítelkyní koukal na Hobita a za mě doporučuji Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jozzi Vloženo 14. leden 2013 Sdílet Vloženo 14. leden 2013 Na hobitovi jsem byl v kine a je to peeeerfektni film Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
azriel Vloženo 14. leden 2013 Sdílet Vloženo 14. leden 2013 hobit taky dobry,ale v 5.1 a v orig.zvuku s textem :'> tyhle kinoripy to je false.Jo chtel jsem se zeptat kdo jezdi pravidelne do nemec ...potreboval bych neco zaridit Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vlasta Vloženo 14. leden 2013 Sdílet Vloženo 14. leden 2013 Tady máte něco k večernímu shlednutí,při bramburkách a pivečku či vinečku http://www.youtube.com/watch?v=wCQf5A1sQgc Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mr.Kyblik Vloženo 14. leden 2013 Sdílet Vloženo 14. leden 2013 dneska odpolední Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jozzi Vloženo 14. leden 2013 Sdílet Vloženo 14. leden 2013 Ja ficim na celodenni Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ekkar_z_Bastlírny Vloženo 14. leden 2013 Sdílet Vloženo 14. leden 2013 A já dnes pro tenhle týden poslední celodenní volno - pak až do soboty ráno jedna dvanáctka za druhou... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jozzi Vloženo 14. leden 2013 Sdílet Vloženo 14. leden 2013 Ja tak jedu uz od vanoc to zas bude vyplata Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cerrtinka Vloženo 14. leden 2013 Sdílet Vloženo 14. leden 2013 Ja ficim na celodenni by mě zajmalo kdy si uděláš čas založit tu rodinu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jozzi Vloženo 14. leden 2013 Sdílet Vloženo 14. leden 2013 na to jsem ještě moc mlady Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cerrtinka Vloženo 14. leden 2013 Sdílet Vloženo 14. leden 2013 (editace) jo? sem to tu někde četla že to máte v plánu Editováno: 14. leden 2013, autor: cerrtinka Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Voice Vloženo 14. leden 2013 Sdílet Vloženo 14. leden 2013 jozzi a ty co děláš když jsi imrvére na foru? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jozzi Vloženo 14. leden 2013 Sdílet Vloženo 14. leden 2013 Obchodniho zastupce a konzultanta v jedne nejmenovane firmě a když čekam tak jsem tady a že moje prace je vesměs na čekani tak abych se nenudil jsem zde Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Voice Vloženo 14. leden 2013 Sdílet Vloženo 14. leden 2013 to je zas práce.....konzultant...(já se z těch konzultantů a obchodních zástupců jednou poseru) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jozzi Vloženo 14. leden 2013 Sdílet Vloženo 14. leden 2013 aaale na obstrukci to nebude ,ale hold se to tak jmenuje , ale je to vicemne vse v jednom od kontroly az po kontakt s zakaznikem a kontrolou provedene prace Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Voice Vloženo 14. leden 2013 Sdílet Vloženo 14. leden 2013 je na to potřeba většího vzdělání? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jozzi Vloženo 14. leden 2013 Sdílet Vloženo 14. leden 2013 podle toho kde , ja se spiše dopracoval tim že jsem ukazal to co umim ale i ten titul se u mně najde Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vlasta Vloženo 14. leden 2013 Sdílet Vloženo 14. leden 2013 Nejste sami kucí též už od 7h předstírám zájem o práci. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cerrtinka Vloženo 14. leden 2013 Sdílet Vloženo 14. leden 2013 lidi s titulama se flákají klasika ty se nikdy nepředřou Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jozzi Vloženo 14. leden 2013 Sdílet Vloženo 14. leden 2013 Nejste sami kucí též už od 7h předstírám zájem o práci. Vlasto tak pokud Ty předstiraš že pracuješ to je jen a jen dobře Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.