Leden 16, 201312 r Ja si uz zmenim praci na trvale bydliste ale z druhe strany stiham delat nake male detajly na auto
Leden 16, 201312 r Nechces se zastavit i u mne ? Uvidim jak budu stíhat Ještě mám prej něco uvařit ale to bude nad moje síly. Dyžtak restaurace to jistí
Leden 16, 201312 r Keeezby , mel jsem tu akvarko s bilyma myskama ale tak nak se rozbilo , mysky se rozbehly a tedka si zijou volne
Leden 16, 201312 r tak to jo u nás ve fabrice jsou taky ale ty šedý nezvaný ale bílý ty jsme tu ještě neměli asi budeme muset pořídit taky akvárko s b. myškama nebo rovnou potkanama???
Leden 16, 201312 r Nazdaj já se hlásím,ze své tradiční dvanáctky takže do 7večer a dnes se zatím teda nenudím,sice se nám podělala zanovní T5tka takže musím jezdit veteránem benínovym 5tiválcem v T4rce,ale občas to není na škodu,je děs jak si člověk na ty moderní potvory zvykne a pak se mu auto co jezdilo ještě před pul rokem stabilně zdá děsnej šroot. k obědu byla nějaká čínská směs s hranolema,ale nic moc jak je to dovážený tak no nebudu vám kazit chuť,radši bych si dal kvalitní pizzu.
Leden 16, 201312 r Ja uz si ju obednal Jinak sedy potvory nevedu , bile je asi dorazily a ty reakce lidi kdyz je vidi je k nezaplaceni
Leden 16, 201312 r nu až by taková bílá myška nebo snad potkan vykoukl na ženský na bodovkách, to by byla prd.l!!!
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.