jozzi Vloženo 16. leden 2013 Sdílet Vloženo 16. leden 2013 Dneska odpoledni ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
azriel Vloženo 16. leden 2013 Sdílet Vloženo 16. leden 2013 tak jeste 5 hodin ciste prace a domu... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mr.Kyblik Vloženo 16. leden 2013 Sdílet Vloženo 16. leden 2013 Brý den!!! Já se řadím mezi ty co maj odpolední. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jozzi Vloženo 16. leden 2013 Sdílet Vloženo 16. leden 2013 Ja si zas posedim tak do sesti Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mr.Kyblik Vloženo 16. leden 2013 Sdílet Vloženo 16. leden 2013 nu to já budu v práci do 23:30h Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jozzi Vloženo 16. leden 2013 Sdílet Vloženo 16. leden 2013 To ja uz mam pulnoc Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondrero Vloženo 16. leden 2013 Sdílet Vloženo 16. leden 2013 Taky mám odpolední Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jozzi Vloženo 16. leden 2013 Sdílet Vloženo 16. leden 2013 Alespon budete po obede a ja nevim co si obednat Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondrero Vloženo 16. leden 2013 Sdílet Vloženo 16. leden 2013 Já dneska kaši a uzený kuřecí stehýnko Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mr.Kyblik Vloženo 16. leden 2013 Sdílet Vloženo 16. leden 2013 Kuřecí na paprice a těstoviny Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jozzi Vloženo 16. leden 2013 Sdílet Vloženo 16. leden 2013 To je zivot , ja to zas vidim na pizzu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mr.Kyblik Vloženo 16. leden 2013 Sdílet Vloženo 16. leden 2013 až tak??? tu máš každou chvíli když jsi v práci Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jozzi Vloženo 16. leden 2013 Sdílet Vloženo 16. leden 2013 Ja si uz zmenim praci na trvale bydliste ale z druhe strany stiham delat nake male detajly na auto Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
chiquillo Vloženo 16. leden 2013 Sdílet Vloženo 16. leden 2013 přitelkyně odjela na pohovor, tak asi trochu poklidim 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jozzi Vloženo 16. leden 2013 Sdílet Vloženo 16. leden 2013 Nechces se zastavit i u mne ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mr.Kyblik Vloženo 16. leden 2013 Sdílet Vloženo 16. leden 2013 přitelkyně odjela na pohovor, tak asi trochu poklidim :kol-47: good :kol-47: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mr.Kyblik Vloženo 16. leden 2013 Sdílet Vloženo 16. leden 2013 jozzi: u tebe v práci nemá cenu uklízet a stejně bys tam nadrobil pizzou 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
chiquillo Vloženo 16. leden 2013 Sdílet Vloženo 16. leden 2013 Nechces se zastavit i u mne ? Uvidim jak budu stíhat Ještě mám prej něco uvařit ale to bude nad moje síly. Dyžtak restaurace to jistí Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jozzi Vloženo 16. leden 2013 Sdílet Vloženo 16. leden 2013 Ja nedrobim ale z druhe strany nemusim krmit ty bile mysky co mi tu litaj Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mr.Kyblik Vloženo 16. leden 2013 Sdílet Vloženo 16. leden 2013 Bílé myšky??? Ty jsi nalitej??? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jozzi Vloženo 16. leden 2013 Sdílet Vloženo 16. leden 2013 Keeezby , mel jsem tu akvarko s bilyma myskama ale tak nak se rozbilo , mysky se rozbehly a tedka si zijou volne Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mr.Kyblik Vloženo 16. leden 2013 Sdílet Vloženo 16. leden 2013 tak to jo u nás ve fabrice jsou taky ale ty šedý nezvaný ale bílý ty jsme tu ještě neměli asi budeme muset pořídit taky akvárko s b. myškama nebo rovnou potkanama??? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vlasta Vloženo 16. leden 2013 Sdílet Vloženo 16. leden 2013 Nazdaj já se hlásím,ze své tradiční dvanáctky takže do 7večer a dnes se zatím teda nenudím,sice se nám podělala zanovní T5tka takže musím jezdit veteránem benínovym 5tiválcem v T4rce,ale občas to není na škodu,je děs jak si člověk na ty moderní potvory zvykne a pak se mu auto co jezdilo ještě před pul rokem stabilně zdá děsnej šroot. k obědu byla nějaká čínská směs s hranolema,ale nic moc jak je to dovážený tak no nebudu vám kazit chuť,radši bych si dal kvalitní pizzu. 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jozzi Vloženo 16. leden 2013 Sdílet Vloženo 16. leden 2013 Ja uz si ju obednal Jinak sedy potvory nevedu , bile je asi dorazily a ty reakce lidi kdyz je vidi je k nezaplaceni Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mr.Kyblik Vloženo 16. leden 2013 Sdílet Vloženo 16. leden 2013 nu až by taková bílá myška nebo snad potkan vykoukl na ženský na bodovkách, to by byla prd.l!!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.