libero Vloženo 22. leden 2013 Sdílet Vloženo 22. leden 2013 no s tým vyhľadávačom to je fakt niekedy o držku ...a ešte.ked sa to snažím písať v češtine Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrkiller Vloženo 22. leden 2013 Sdílet Vloženo 22. leden 2013 Nejlepší je ochrana proti přehlcení fóra a vyhledávání co 20 secund .. to mě hrozí že si budu muset dát tabletku na nervy a druhá taková jeho oblíbenost .. třeba spojka "A" mezi slovy .. on to bere podle českých pravidel jako 1 slovo a už to je slovo které má míň jak 3 znaky a tudíž on nic nevyhledá .. to už pro mě jedou Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondrero Vloženo 22. leden 2013 Sdílet Vloženo 22. leden 2013 Zásadně nevyhledávám Stejně podle toho prd najdu... Teda jak kdy Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
chiquillo Vloženo 22. leden 2013 Sdílet Vloženo 22. leden 2013 Jo jo vyhledávač nemá někdy opravdu chybu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
chiquillo Vloženo 22. leden 2013 Sdílet Vloženo 22. leden 2013 Radši když, něco potřebuju najít tak jedině přes strýčka googla :D ten mě potom ale přesměruje stejně sem Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondrero Vloženo 22. leden 2013 Sdílet Vloženo 22. leden 2013 No jooo ale už do dané sekce kterou potřebuješ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
libero Vloženo 22. leden 2013 Sdílet Vloženo 22. leden 2013 taky tak Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
chiquillo Vloženo 22. leden 2013 Sdílet Vloženo 22. leden 2013 no právě :D hlavně když to najde v sekci třeba Octavia I :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jozzi Vloženo 23. leden 2013 Sdílet Vloženo 23. leden 2013 Bry ranko panstvo co zapad republiky ? Dneska rano Tesinsko +20 cm a -9º Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
chiquillo Vloženo 23. leden 2013 Sdílet Vloženo 23. leden 2013 Brá ráno konečně jsem se už vyspal až na jeden telefonát v 7:30 už mě s.... ty call centra že pořád otravujou a něco nabízejí !! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jozzi Vloženo 23. leden 2013 Sdílet Vloženo 23. leden 2013 Tak je to jejich prace ale o pul osme rano bych je poslal do prdele Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
chiquillo Vloženo 23. leden 2013 Sdílet Vloženo 23. leden 2013 Jo jasný to beru, že se musej nějak živit ale nemusej otravovat tak brzo já jim to stejně vždycky hned položim :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mr.Kyblik Vloženo 23. leden 2013 Sdílet Vloženo 23. leden 2013 brý den ve spolek Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jozzi Vloženo 23. leden 2013 Sdílet Vloženo 23. leden 2013 Zdar Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mr.Kyblik Vloženo 23. leden 2013 Sdílet Vloženo 23. leden 2013 máš se? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jozzi Vloženo 23. leden 2013 Sdílet Vloženo 23. leden 2013 da se až na to že ještě sedim v praci ale pivko to večer spravi Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mr.Kyblik Vloženo 23. leden 2013 Sdílet Vloženo 23. leden 2013 tak to já doma, dal jsem si svařáček a ted si pujdu tak na hodku dáchnout. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jozzi Vloženo 23. leden 2013 Sdílet Vloženo 23. leden 2013 jo , to ja si už dahnu na celou noc Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
azriel Vloženo 23. leden 2013 Sdílet Vloženo 23. leden 2013 no mi mrly vyzinou nocni,tak jsem zvedav co bude dneska na poradu....vcera jsem hasil pozar a dneska jdu za odmenu do linky makat .mel jsem o nechat schoret Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jozzi Vloženo 23. leden 2013 Sdílet Vloženo 23. leden 2013 taky bych byl pro vypaleni Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
s-talker Vloženo 23. leden 2013 Sdílet Vloženo 23. leden 2013 Zdravicko..... musim to sem napsat, dneska jsem si prolezl Rapida S****back Nemuzu si pomoct, ale me se to strasne libi Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
chiquillo Vloženo 23. leden 2013 Sdílet Vloženo 23. leden 2013 :kol-47: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jozzi Vloženo 23. leden 2013 Sdílet Vloženo 23. leden 2013 moment moment moment, ja už to někde četl ... a co ja vim tak nic takoveho neexistuje , ikdyž počitam s tim , že prdel bude určitě lepši jak ta předešli Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
s-talker Vloženo 23. leden 2013 Sdílet Vloženo 23. leden 2013 Jak neexistuje ? Prdel je krasna, uplne podle meho gusta Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jozzi Vloženo 23. leden 2013 Sdílet Vloženo 23. leden 2013 Tak ta moje taky neni spatna ... odedneska jezdim z tuaregem Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.