Marek Vloženo 20. Květen 2009 Autor Sdílet Vloženo 20. Květen 2009 dobrej večír ve spolek...tak jaká je docházka náčelníku dneska mám den na pikačku...raca s woodym mě zlobili..jen Romča mě a možná i ty Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kibi Vloženo 20. Květen 2009 Sdílet Vloženo 20. Květen 2009 a co ty koloušku...co ty tak to i já klucííí tady je kurevský horko...možná až TEPLO Romčo - Maru: taky jste moji koloušci Ráco: ty jsi můj pták Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 20. Květen 2009 Autor Sdílet Vloženo 20. Květen 2009 Hele KIBI dneska jsem byl v práglu a jel okolo Kadaně..vzpomněl jsem si na tebe...viz str. 199 příspěvek 4975...mrkni se Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kibi Vloženo 20. Květen 2009 Sdílet Vloženo 20. Květen 2009 Ahoj Jendo.Tak jak? Byls cvičit? Romčo byl jsem ještě před obědem a pak cca 30km na bruslých - jsem utahanej jak malý děcko Co ty?..byla nějaká aktivita? Marku: jááá a zlobit tě,....jááá a zlobit vůbec někoho? co to znamená "zlobit"? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 20. Květen 2009 Autor Sdílet Vloženo 20. Květen 2009 (editace) Ne Ty mě nezlobíš..to jen WOODY a hlavně RACA ... Ty mě ....... Editováno: 20. Květen 2009, autor: Marek Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kibi Vloženo 20. Květen 2009 Sdílet Vloženo 20. Květen 2009 Hele KIBI dneska jsem byl v práglu a jel okolo Kadaně..vzpomněl jsem si na tebe...viz str. 199 příspěvek 4975...mrkni se jukl jsem...no hele máš u mne malý bezvýznamný plus Normálně, jak píšeš že pršelo, tak u nás se v parku zatáhlo - spadlo pár kapek, ale o 200 metrů dál ani prd Jináč moc pěkný foto...malá je evidentně aktivní dítko PS: co že jsi to psal o tý krádeži panenky?...vytahuju notýsek, piš pomalu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 20. Květen 2009 Autor Sdílet Vloženo 20. Květen 2009 No nechtěla jí vrátit...ale co měli jich ten ještě snad 1000....kdyby něco tak to zamázneš jo... dík... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 20. Květen 2009 Sdílet Vloženo 20. Květen 2009 Jendo: dal jsem si stehna a doufám že zitra nebudu chodit jako naprcanej králik Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 20. Květen 2009 Autor Sdílet Vloženo 20. Květen 2009 Romane ...budeš..............to bude v práci asi nejapných poznámek Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 20. Květen 2009 Sdílet Vloženo 20. Květen 2009 Zitra asi budu cestovat takže se v kanclu moc neohřeju. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 20. Květen 2009 Autor Sdílet Vloženo 20. Květen 2009 Tak hoší já prdím do peřin...tak se mějte a zítra... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kibi Vloženo 20. Květen 2009 Sdílet Vloženo 20. Květen 2009 No nechtěla jí vrátit...ale co měli jich ten ještě snad 1000....kdyby něco tak to zamázneš jo... dík... co mám zamáznout?..já něco viděl? Romane: jako naprcanej krílík nééé...ale jako naprcanej kačer joo si pamatuju, když jsem dělal dicky kačáky a žabáky, jak jsem druhej den chodil Marku, když už kolaboruješ, tak dobrou noc...pusa nebude Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 20. Květen 2009 Sdílet Vloženo 20. Květen 2009 Máro: už? Tak se dobře vyspi chlape! Ještě že Tě lásko mám! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 20. Květen 2009 Autor Sdílet Vloženo 20. Květen 2009 co mám zamáznout?..já něco viděl? Romane: jako naprcanej krílík nééé...ale jako naprcanej kačer joo si pamatuju, když jsem dělal dicky kačáky a žabáky, jak jsem druhej den chodil Marku, když už kolaboruješ, tak dobrou noc...pusa nebude tady je ušáčku je jich víc, ale zasloužíš si je... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 20. Květen 2009 Autor Sdílet Vloženo 20. Květen 2009 Máro: už? Tak se dobře vyspi chlape! Ještě že Tě lásko mám! No Romčo..budu mít divoký sny...Ty a já ve fitku Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 20. Květen 2009 Sdílet Vloženo 20. Květen 2009 Marku: Ty bejku jeden...dobrou Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 20. Květen 2009 Autor Sdílet Vloženo 20. Květen 2009 brou musím..herečka volá Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kibi Vloženo 20. Květen 2009 Sdílet Vloženo 20. Květen 2009 a do hajzlu, ais to tu přejmenujem na: " ŠuŠu Bar" Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kibi Vloženo 20. Květen 2009 Sdílet Vloženo 20. Květen 2009 brou Marku Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 20. Květen 2009 Autor Sdílet Vloženo 20. Květen 2009 Mlíčný šu šu bar... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kibi Vloženo 20. Květen 2009 Sdílet Vloženo 20. Květen 2009 pěkně Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 20. Květen 2009 Sdílet Vloženo 20. Květen 2009 Ach ta láska nebeská!!!!!!!!!!!!!!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 20. Květen 2009 Autor Sdílet Vloženo 20. Květen 2009 já už musím jít...klucí..jděte taky ať mi to není líto.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 20. Květen 2009 Sdílet Vloženo 20. Květen 2009 Marku: já se kvůli Tobě asi rozvedu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 20. Květen 2009 Autor Sdílet Vloženo 20. Květen 2009 JO povedlo se...jupíííííííííííííííí...Ty bejku Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.