Květen 20, 200916 r Autor dobrej večír ve spolek...tak jaká je docházka náčelníku dneska mám den na pikačku...raca s woodym mě zlobili..jen Romča mě a možná i ty
Květen 20, 200916 r a co ty koloušku...co ty tak to i já klucííí tady je kurevský horko...možná až TEPLO Romčo - Maru: taky jste moji koloušci Ráco: ty jsi můj pták
Květen 20, 200916 r Autor Hele KIBI dneska jsem byl v práglu a jel okolo Kadaně..vzpomněl jsem si na tebe...viz str. 199 příspěvek 4975...mrkni se
Květen 20, 200916 r Ahoj Jendo.Tak jak? Byls cvičit? Romčo byl jsem ještě před obědem a pak cca 30km na bruslých - jsem utahanej jak malý děcko Co ty?..byla nějaká aktivita? Marku: jááá a zlobit tě,....jááá a zlobit vůbec někoho? co to znamená "zlobit"?
Květen 20, 200916 r Autor Ne Ty mě nezlobíš..to jen WOODY a hlavně RACA ... Ty mě ....... Upraveno Květen 20, 200916 r od Marek
Květen 20, 200916 r Hele KIBI dneska jsem byl v práglu a jel okolo Kadaně..vzpomněl jsem si na tebe...viz str. 199 příspěvek 4975...mrkni se jukl jsem...no hele máš u mne malý bezvýznamný plus Normálně, jak píšeš že pršelo, tak u nás se v parku zatáhlo - spadlo pár kapek, ale o 200 metrů dál ani prd Jináč moc pěkný foto...malá je evidentně aktivní dítko PS: co že jsi to psal o tý krádeži panenky?...vytahuju notýsek, piš pomalu
Květen 20, 200916 r Autor No nechtěla jí vrátit...ale co měli jich ten ještě snad 1000....kdyby něco tak to zamázneš jo... dík...
Květen 20, 200916 r No nechtěla jí vrátit...ale co měli jich ten ještě snad 1000....kdyby něco tak to zamázneš jo... dík... co mám zamáznout?..já něco viděl? Romane: jako naprcanej krílík nééé...ale jako naprcanej kačer joo si pamatuju, když jsem dělal dicky kačáky a žabáky, jak jsem druhej den chodil Marku, když už kolaboruješ, tak dobrou noc...pusa nebude
Květen 20, 200916 r Autor co mám zamáznout?..já něco viděl? Romane: jako naprcanej krílík nééé...ale jako naprcanej kačer joo si pamatuju, když jsem dělal dicky kačáky a žabáky, jak jsem druhej den chodil Marku, když už kolaboruješ, tak dobrou noc...pusa nebude tady je ušáčku je jich víc, ale zasloužíš si je...
Květen 20, 200916 r Autor Máro: už? Tak se dobře vyspi chlape! Ještě že Tě lásko mám! No Romčo..budu mít divoký sny...Ty a já ve fitku
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.