Únor 2, 201312 r A tak neni to katastrofa, pise ze neni signal tak si zas asi kluci hrajou stahnul jsem si postradatelnych ll tak je muzu konecne skouknout
Únor 2, 201312 r Ondrero moc pěkná písnička. Lordici jsou super ale na kabáty nemaj Jinak všechny zdravím, mě vše funguje naštěstí! A pro čertinku .. moc hezká octa to byla teda. Upraveno Únor 2, 201312 r od Petrkiller
Únor 2, 201312 r Kabát....... Moje srdeční záležitost Takže doufám že v květnu se potkáme na koncertu v Praglu Já už mám lupeny od vánoc.
Únor 2, 201312 r No já si donesu flashku z auta a musím jí tam nahrát novinky jak vidím. Dnes budu topit reprákama ne topením Prágl je moc daleko A kdybych tam dojel autem tak bych byl ve stresu že mě ho někdo ukrade nebo vykrade či potříská. Někdy mají mít koncert v ově .. a nebo pojedu zase do olomouce ještě uvidím. Naposledy jsem na Banditi byl v olomouci na koncertu a byl to zážítek na celý život Upraveno Únor 2, 201312 r od Petrkiller
Únor 2, 201312 r No mě od 20 vibrují zrcátka, od 30 vibruje hlava a od 40 nestíhají repraky seriové basovky a občas ty co mám v zadu Ale to už jsem vlastně pojízdná diskotéka..
Únor 2, 201312 r Já na kabátky pojedu nejspíš do olomouce opět je to sice dál ale udělám si výlet. Pragl je vyprodaný, Ostrava má na hovno stage a ten olomouc je osvědčený
Únor 2, 201312 r Kabát....... Moje srdeční záležitost Takže doufám že v květnu se potkáme na koncertu v Praglu Já už mám lupeny od vánoc. Všude samá kráva, samej vůl.... A nechte ho žít a umřít, von to tak vážně nemyslel...!!!
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.