libero Vloženo 2. Únor 2013 Sdílet Vloženo 2. Únor 2013 od rocku k oldies Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrkiller Vloženo 2. Únor 2013 Sdílet Vloženo 2. Únor 2013 Teda Ondrero jsi šílenec Já poslouchat ten sound systém tak po 20km nevím jak se jmenuju Ale asi to vyzkouším Jinak fidlání moc hezké to se mě líbí i ti Škvor .. zrovna tu písničku jsem miloval jako malé dítě. Ale lucii bílou to jsi mě zklamal teda Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jozzi Vloženo 2. Únor 2013 Sdílet Vloženo 2. Únor 2013 Ja si to poslehnu rano , tedka budu strizlivet Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrkiller Vloženo 2. Únor 2013 Sdílet Vloženo 2. Únor 2013 (editace) Já to taky musel poslouchat potichu .. škoda ráno naplno! Editováno: 2. Únor 2013, autor: Petrkiller Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondrero Vloženo 3. Únor 2013 Sdílet Vloženo 3. Únor 2013 Terror :D http://www.youtube.com/watch?v=KXFr1Uh7Ifk Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondrero Vloženo 3. Únor 2013 Sdílet Vloženo 3. Únor 2013 :w00t1: :w00t1: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondrero Vloženo 3. Únor 2013 Sdílet Vloženo 3. Únor 2013 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondrero Vloženo 3. Únor 2013 Sdílet Vloženo 3. Únor 2013 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondrero Vloženo 3. Únor 2013 Sdílet Vloženo 3. Únor 2013 Trošku nápor na repros Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondrero Vloženo 3. Únor 2013 Sdílet Vloženo 3. Únor 2013 Kdo má subáček může poškádlit tímto Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondrero Vloženo 3. Únor 2013 Sdílet Vloženo 3. Únor 2013 Na klidnou pohodovou projížďku přírodou Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondrero Vloženo 3. Únor 2013 Sdílet Vloženo 3. Únor 2013 Zničení mozku Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondrero Vloženo 3. Únor 2013 Sdílet Vloženo 3. Únor 2013 Na pohodu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondrero Vloženo 3. Únor 2013 Sdílet Vloženo 3. Únor 2013 Pro otrlé :D Jestli někdo rád hrál 8 bit hry na kazetky....nebude mít problém sjet Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondrero Vloženo 3. Únor 2013 Sdílet Vloženo 3. Únor 2013 To jsou takové moje oblíbené co dokážu 8 hodin v práci poslouchat dokola To pak ale mám nejvíc práce vykázaný :D A cukám sebou ještě při cestě dom :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jozzi Vloženo 3. Únor 2013 Sdílet Vloženo 3. Únor 2013 ja ma raději něco takoveho , ono tuc tuc mi nic neřika Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrkiller Vloženo 3. Únor 2013 Sdílet Vloženo 3. Únor 2013 Zdravím spamery To je ráno .. hned hudba naplno Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
libero Vloženo 3. Únor 2013 Sdílet Vloženo 3. Únor 2013 dobré dopoludnie prajem!!... zasa tu máme tie biele Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrkiller Vloženo 3. Únor 2013 Sdílet Vloženo 3. Únor 2013 Ano večer to odhážu, namažu záda, ráno se probudím a zas kurva padá Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jozzi Vloženo 3. Únor 2013 Sdílet Vloženo 3. Únor 2013 Tak s tim bilym něčem zavislym na lopatě a škrabce jsem na tom stejně Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrkiller Vloženo 3. Únor 2013 Sdílet Vloženo 3. Únor 2013 To je od Jarka Nohavicy - Ladovská zima Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.