Romariooo Vloženo 20. Květen 2009 Sdílet Vloženo 20. Květen 2009 Kvůli dětičkam ne... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 20. Květen 2009 Autor Sdílet Vloženo 20. Květen 2009 (editace) Já vím ...to bude u Vás mazec ...možná Ti manželka zakáže si se mnou i psát až mě uvidí a pozná osobně Editováno: 20. Květen 2009, autor: Marek Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 20. Květen 2009 Sdílet Vloženo 20. Květen 2009 Néééé...jen to neee!!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 20. Květen 2009 Autor Sdílet Vloženo 20. Květen 2009 hele už valím...měj se... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 20. Květen 2009 Sdílet Vloženo 20. Květen 2009 Dobrou Marku,čáu! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kibi Vloženo 20. Květen 2009 Sdílet Vloženo 20. Květen 2009 kluci já tu pukám smíchy doboru Marku Romáriový Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
raca Vloženo 20. Květen 2009 Sdílet Vloženo 20. Květen 2009 sakra kam sem to vlez???...není to modrá ústřice???..... :-))))))) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kibi Vloženo 20. Květen 2009 Sdílet Vloženo 20. Květen 2009 ráca mlč a rychle si sedni na prdel, než ti jí někdo zneužije jináč tady jsi v ŠuŠu baru bar pro nejdrsnější skvadru ze škodahome Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
raca Vloženo 20. Květen 2009 Sdílet Vloženo 20. Květen 2009 ráca mlč a rychle si sedni na prdel, než ti jí někdo zneužije jináč tady jsi v ŠuŠu baru bar pro nejdrsnější skvadru ze škodahome no však sedim pevně a ještě se držim rukou křesla...jinak vás zdravím a specialně novou uplakanou haničku.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kibi Vloženo 20. Květen 2009 Sdílet Vloženo 20. Květen 2009 no však sedim pevně a ještě se držim rukou křesla...jinak vás zdravím a specialně novou uplakanou haničku.. Jindro o je sice hezký, ale skontroluj si jestli je spodek křesla kvalitní - pevnej - neprobodnutelnej nová uplakaná hanička?...kdo kdooo? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 20. Květen 2009 Sdílet Vloženo 20. Květen 2009 Jendo: musim se vyfotit v tričku...at víš jak mi to sluší! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
raca Vloženo 20. Květen 2009 Sdílet Vloženo 20. Květen 2009 ale marek dneska mával funkcí podával demisy atd...hotová tragedie... :D ... woody se do něj obul že jako vedouci má jiste mouchy já ho trochu podpořil..no znáš to bylo veselo ale co přišel roman tak se zase zvednul a snad bude ok Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kibi Vloženo 20. Květen 2009 Sdílet Vloženo 20. Květen 2009 Romane: no velká chyba je, že už tu ta fotka dávno není Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
raca Vloženo 20. Květen 2009 Sdílet Vloženo 20. Květen 2009 (editace) Romane: no velká chyba je, že už tu ta fotka dávno není aby to nebyla fotka JENOM v triku .. nevim jestli sem dostatečně připraven to vidět.. Editováno: 20. Květen 2009, autor: raca Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kibi Vloženo 20. Květen 2009 Sdílet Vloženo 20. Květen 2009 aby to nebyla fotka JENOM v triku .. nevim jestli sem dostatečně připraven to vidět.. kurva, asi jsem to posral co?....takže MOdrá ústřice? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
raca Vloženo 20. Květen 2009 Sdílet Vloženo 20. Květen 2009 třeba ne, trochu odvahy snad to bude fotka jen odsud - podsud.... :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 20. Květen 2009 Sdílet Vloženo 20. Květen 2009 Brzo to napravim!!! Slibuju! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kibi Vloženo 20. Květen 2009 Sdílet Vloženo 20. Květen 2009 třeba ne, trochu odvahy snad to bude fotka jen odsud - podsud.... :D ani ve slunce seno o neprošlo, tak nic nebude Romane: jasný...jináč máš černej puntík chlapy jdu chrnět, tak se tu mějte a žádný prasárničky dobrou noc Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
raca Vloženo 20. Květen 2009 Sdílet Vloženo 20. Květen 2009 já taky letim honzo...už usínam a rano vstavam a du k zubaři...tak zatim ahooj Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 21. Květen 2009 Autor Sdílet Vloženo 21. Květen 2009 ale marek dneska mával funkcí podával demisy atd...hotová tragedie... ... woody se do něj obul že jako vedouci má jiste mouchy já ho trochu podpořil..no znáš to bylo veseloale co přišel roman tak se zase zvednul a snad bude ok Ano Roman mě podpořil a ve funkci zůstávám, žádná denise se nekoná.....tzn. dobrovolně svoje místo neopustím!!!!!!!!!!§ Jinak dobré ránko všem .....hlavně ale Románkovi .....a je tu Bar u Modrý ústřice...nebo jak jste to nazvali vy bejcí.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 21. Květen 2009 Autor Sdílet Vloženo 21. Květen 2009 já taky letim honzo...už usínam a rano vstavam a du k zubaři...tak zatim ahooj a jéje...zase zoubky , když to budeš mít OK.....to musí bej na palici tam furt chodit.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 21. Květen 2009 Autor Sdílet Vloženo 21. Květen 2009 ťuk ťuk kdepak jste všichni ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 21. Květen 2009 Sdílet Vloženo 21. Květen 2009 Ahoj Marku.Za chvilku vyrážim do terénu.Jak je po ránu? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 21. Květen 2009 Autor Sdílet Vloženo 21. Květen 2009 ok snídám Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
raca Vloženo 21. Květen 2009 Sdílet Vloženo 21. Květen 2009 a jéje...zase zoubky , když to budeš mít OK.....to musí bej na palici tam furt chodit.... nazdaar vedoucí!!! no ani nemluv šel jsem tam s tim že mam před sebou poslední opravu zubu a on mi udělal ještě preventivní prohlidku protože tam chodim od toho listopadu a zase něco našel...tak nevim asi pujdu provokovat do Janova ci..ny at mě to vymlatěj a bude klid.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.