jozzi Vloženo 17. Únor 2013 Sdílet Vloženo 17. Únor 2013 Ondro uz mlc ahoj Certi Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondrero Vloženo 17. Únor 2013 Sdílet Vloženo 17. Únor 2013 Ahááá tady má někdo podobnej vkus Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrkiller Vloženo 17. Únor 2013 Sdílet Vloženo 17. Únor 2013 Ahoj .. no tam je i černo v přívoze ne? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jozzi Vloženo 17. Únor 2013 Sdílet Vloženo 17. Únor 2013 Peto je tam je tma i za dne Ondro to bude tim rocnikem Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
s-talker Vloženo 17. Únor 2013 Sdílet Vloženo 17. Únor 2013 Zdravicko...resi se tu Ova jak tak vidim....me se treba Vitkovice vubec nelibi, vsecko bych odvezl do stareho zeleza a byl by klid Souhlas s tim, ze vsichni si mysli, ze v Ove nic neni, je to hnusne zelezne mesto, ktere se od 60let vubec nezmenilo...bohuzel s tim asi nic neudelame...navic krom radnice toho fakt moc neni, ten Ostravsky hrad je teda hruza, novodoba splacanina...skoda, ze nezustala stara Karvina, ta mela pamatek o ktere se Ostrave muze jenom zda Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jozzi Vloženo 17. Únor 2013 Sdílet Vloženo 17. Únor 2013 Marku starou Karvinou mi radeji ani nepripominej to mi keste ukapne slza , dyt zamek na solci byl skvost , stejne jako stare karvinske mesto ... ja to sice nezazil ale deda byl vasnivy fotograf tqkze jsem se mohl pokochat s fotek ... je toho skoda Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
s-talker Vloženo 17. Únor 2013 Sdílet Vloženo 17. Únor 2013 Ja mel video, jak to tam vypadalo - prave fotky a mapky a komentar k tomu...bylo to krasne, je toho skoda Byl jsem se na kole projet a kdyz jsem videl, kde ty domy staly a co je tam ted...jak rikas skoro slza kapne Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jozzi Vloženo 17. Únor 2013 Sdílet Vloženo 17. Únor 2013 Tak jedinou stavbou co zustal jen kostel v stare karvine a to musim podoktnout ze stal na vysokem kopci nad mestem a vlastne i alej na solci coz je vlastne cesta mezi sahtama Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
s-talker Vloženo 17. Únor 2013 Sdílet Vloženo 17. Únor 2013 Tam je propad snad 31m oproti puvodni vysce? Stal na kopci, presne jak rikas Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mr.Kyblik Vloženo 18. Únor 2013 Sdílet Vloženo 18. Únor 2013 Brý odpoledne. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jozzi Vloženo 18. Únor 2013 Sdílet Vloženo 18. Únor 2013 Zdar Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mr.Kyblik Vloženo 18. Únor 2013 Sdílet Vloženo 18. Únor 2013 nazdárek!!! tak jak je??? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
chiquillo Vloženo 18. Únor 2013 Sdílet Vloženo 18. Únor 2013 Ahoj Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mr.Kyblik Vloženo 18. Únor 2013 Sdílet Vloženo 18. Únor 2013 zdar Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondrero Vloženo 18. Únor 2013 Sdílet Vloženo 18. Únor 2013 Brej večír Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mr.Kyblik Vloženo 18. Únor 2013 Sdílet Vloženo 18. Únor 2013 nazdárek Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondrero Vloženo 18. Únor 2013 Sdílet Vloženo 18. Únor 2013 Mám nová kolečka... Hard Race stajling jsem vyměnil za hard Family stajling 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mr.Kyblik Vloženo 18. Únor 2013 Sdílet Vloženo 18. Únor 2013 sluší ji Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondrero Vloženo 18. Únor 2013 Sdílet Vloženo 18. Únor 2013 Já kentaury vždycky chtěl,ale k tomu lamino stajlingu co jsem měl by se tenkrát nehodily... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jozzi Vloženo 18. Únor 2013 Sdílet Vloženo 18. Únor 2013 Zebuch si je tez poridil ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mr.Kyblik Vloženo 18. Únor 2013 Sdílet Vloženo 18. Únor 2013 jo to já mám doma taky novinku zaparkovanou ve stodole od soboty Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondrero Vloženo 18. Únor 2013 Sdílet Vloženo 18. Únor 2013 Hoši chci radu....nebo spíš anketa 1 VS 2 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mr.Kyblik Vloženo 18. Únor 2013 Sdílet Vloženo 18. Únor 2013 já jsem pro 2. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
chiquillo Vloženo 18. Únor 2013 Sdílet Vloženo 18. Únor 2013 kola pěkný taky bych byl pro 2. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrkiller Vloženo 18. Únor 2013 Sdílet Vloženo 18. Únor 2013 Ahoj já jsem pro 1 .. dvojka se mě absolutně nelíbí.. Poraďte, kolik stojí takové kolečka co máš na autě ondrero akorád v rozměru 185/60 R14? Dají se sehnat nové ještě? Jinak jsem dnes konečně viděl na živo tu novou octu .. pěkná a mohutná přední maska .. dělají z toho obrovské auto. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.