Standis Vloženo 21. Květen 2009 Sdílet Vloženo 21. Květen 2009 čau kluci Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
raca Vloženo 21. Květen 2009 Sdílet Vloženo 21. Květen 2009 čau kluci zdravim pokladníku..... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Standis Vloženo 21. Květen 2009 Sdílet Vloženo 21. Květen 2009 čau zástupče jaký máme dnes téma??? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Evers Vloženo 21. Květen 2009 Sdílet Vloženo 21. Květen 2009 Zdravim pánové, včera mi umřel telefon , nemáte nějaké typi co pořídit za novej stroj ?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Standis Vloženo 21. Květen 2009 Sdílet Vloženo 21. Květen 2009 já osobně používám a doporučuji SE Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
raca Vloženo 21. Květen 2009 Sdílet Vloženo 21. Květen 2009 (editace) čau zástupčejaký máme dnes téma??? tema to nevim ale jak čtu co píše marek a roman tak bude asi nějaky hodně růžovy Zdravim pánové, včera mi umřel telefon , nemáte nějaké typi co pořídit za novej stroj ?? ahooojjj kup si n3110... .. nebo alcatela ot500 nebo jak se to psalo.... Editováno: 21. Květen 2009, autor: raca Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
raca Vloženo 21. Květen 2009 Sdílet Vloženo 21. Květen 2009 já osobně používám a doporučuji SE Záleží co chce za funkce....ja preferoval integrovanou GPS a operační system tak sem pořídil Nokii E66 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Standis Vloženo 21. Květen 2009 Sdílet Vloženo 21. Květen 2009 tema to nevim ale jak čtu co píše marek a roman tak bude asi nějaky hodně růžovy tak to není nic pro mě, dneska se tu moc nebudu zdržovat Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
raca Vloženo 21. Květen 2009 Sdílet Vloženo 21. Květen 2009 (editace) tak to není nic pro mě, dneska se tu moc nebudu zdržovat neboj když budeš pevně sedět na pr..li tak se ti snad nic nestane.. Editováno: 21. Květen 2009, autor: raca Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Evers Vloženo 21. Květen 2009 Sdílet Vloženo 21. Květen 2009 ja potrebuju aby to vydrzelo dlouho nabite , obcas mi to mohlo upadnout a volalo to a psalo ( klasika pracovni telefon ) tak to vidim na Ifona Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Standis Vloženo 21. Květen 2009 Sdílet Vloženo 21. Květen 2009 neboj když budeš pevně sedět na pr..li tak se ti snad nic nestane.. tak to nevím, občas potřebuji odběhnout Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Standis Vloženo 21. Květen 2009 Sdílet Vloženo 21. Květen 2009 ja potrebuju aby to vydrzelo dlouho nabite , obcas mi to mohlo upadnout a volalo to a psalo ( klasika pracovni telefon ) tak to vidim na Ifona tak to ti stačí stará dobrá N3310 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
raca Vloženo 21. Květen 2009 Sdílet Vloženo 21. Květen 2009 ja potrebuju aby to vydrzelo dlouho nabite , obcas mi to mohlo upadnout a volalo to a psalo ( klasika pracovni telefon ) tak to vidim na Ifona tak to moje e66 opravdu není je to mrd..ka poprvy jsem si pořídil nokii a už nikdy mi nesmi do baraku .... kdyby neměla navigaci tak jde asi hned....špatna baterka ,horší přijem signalu,samovolně se spoušti f-ce na pozadi a jestli vydrži nějakej ten pád je otázka. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
raca Vloženo 21. Květen 2009 Sdílet Vloženo 21. Květen 2009 tak to nevím, občas potřebuji odběhnout tak to jedině s hodně stáženou pr....a hodně rychle...... ... dneska to jde i bez líbání.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vlasta Vloženo 21. Květen 2009 Sdílet Vloženo 21. Květen 2009 já mám N3310 a naprostá spokojenost,je to obyč stroj se vším co potřebuju k volání,přehrávání atd a těch pádu na dlžbu si holka taky užila už dost a zatím vždy bez uhony. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Evers Vloženo 21. Květen 2009 Sdílet Vloženo 21. Květen 2009 No máme tu zálozni 5110 to je stroj , kdyby to nejak vypadalo tak si to necham (zub času se na něm dost zásadně podepsal) ... vydrzi to 14dni nabity a kdyz to spadne s 3 patra tak to prezije Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Standis Vloženo 21. Květen 2009 Sdílet Vloženo 21. Květen 2009 jdu chvilku pracovat, zastavím se po obědě Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
raca Vloženo 21. Květen 2009 Sdílet Vloženo 21. Květen 2009 No máme tu zálozni 5110 to je stroj , kdyby to nejak vypadalo tak si to necham (zub času se na něm dost zásadně podepsal) ... vydrzi to 14dni nabity a kdyz to spadne s 3 patra tak to prezije no tak vidiš koupiš batoh at je kam schovat a jejej ještě poslouží... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Evers Vloženo 21. Květen 2009 Sdílet Vloženo 21. Květen 2009 asi jo ... koupim krosnu a budem taam za levnejs Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Vloženo 21. Květen 2009 Sdílet Vloženo 21. Květen 2009 Zdarec pánové Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
raca Vloženo 21. Květen 2009 Sdílet Vloženo 21. Květen 2009 asi jo ... koupim krosnu a budem taam za levnejs abys ale pak ve městě nevypadal jak vojenskej radista.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
raca Vloženo 21. Květen 2009 Sdílet Vloženo 21. Květen 2009 Zdarec pánové ahojj...zdravim dalšího štamgasta... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 21. Květen 2009 Autor Sdílet Vloženo 21. Květen 2009 No máme tu zálozni 5110 to je stroj , kdyby to nejak vypadalo tak si to necham (zub času se na něm dost zásadně podepsal) ... vydrzi to 14dni nabity a kdyz to spadne s 3 patra tak to prezije Já mám 6300 Nokii a pohoda a spokojenost..upozorňuju že to služební telefon...takže žádné šetrné zacházení... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Evers Vloženo 21. Květen 2009 Sdílet Vloženo 21. Květen 2009 Cau... Racos : kazda sranda neco stoji Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 21. Květen 2009 Autor Sdílet Vloženo 21. Květen 2009 tak to jedině s hodně stáženou pr....a hodně rychle...... ... dneska to jde i bez líbání.... Ty si nedáš pokoj..co ...závidíte nám náš pěknej vztah s Romanem , že... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.