Přejít na obsah
View in the app

A better way to browse. Learn more.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Doporučené odpovědi

čau kluci

zdravim pokladníku..... :smich::smich::palec2:

Zdravim pánové,

včera mi umřel telefon , nemáte nějaké typi co pořídit za novej stroj ?? :)

čau zástupče

jaký máme dnes téma???

tema to nevim ale jak čtu co píše marek a roman tak bude asi nějaky hodně růžovy

Zdravim pánové,

včera mi umřel telefon , nemáte nějaké typi co pořídit za novej stroj ?? :)

ahooojjj

kup si n3110... :smich: .. nebo alcatela ot500 nebo jak se to psalo.... :smich::smich::smich:

Upraveno od raca

já osobně používám a doporučuji SE

Záleží co chce za funkce....ja preferoval integrovanou GPS a operační system tak sem pořídil Nokii E66

tema to nevim ale jak čtu co píše marek a roman tak bude asi nějaky hodně růžovy

tak to není nic pro mě, dneska se tu moc nebudu zdržovat :smich:

tak to není nic pro mě, dneska se tu moc nebudu zdržovat :smich:

neboj když budeš pevně sedět na pr..li tak se ti snad nic nestane.. :feve:

Upraveno od raca

ja potrebuju aby to vydrzelo dlouho nabite , obcas mi to mohlo upadnout a volalo to a psalo ( klasika pracovni telefon )

tak to vidim na Ifona :smich:

neboj když budeš pevně sedět na pr..li tak se ti snad nic nestane.. :feve:

tak to nevím, občas potřebuji odběhnout :smich:

ja potrebuju aby to vydrzelo dlouho nabite , obcas mi to mohlo upadnout a volalo to a psalo ( klasika pracovni telefon )

tak to ti stačí stará dobrá N3310

tak to moje e66 opravdu není je to mrd..ka poprvy jsem si pořídil nokii a už nikdy mi nesmi do baraku .... kdyby neměla navigaci tak jde asi hned....špatna baterka ,horší přijem signalu,samovolně se spoušti f-ce na pozadi a jestli vydrži nějakej ten pád je otázka. :aggressive:

tak to nevím, občas potřebuji odběhnout :smich:

tak to jedině s hodně stáženou pr....a hodně rychle...... :smich::smich::smich::smich: ... dneska to jde i bez líbání.... :smich::smich::smich::smich:

já mám N3310 a naprostá spokojenost,je to obyč stroj se vším co potřebuju k volání,přehrávání atd a těch pádu na dlžbu si holka taky užila už dost a zatím vždy bez uhony.

No máme tu zálozni 5110 to je stroj , kdyby to nejak vypadalo tak si to necham (zub času se na něm dost zásadně podepsal) ... vydrzi to 14dni nabity a kdyz to spadne s 3 patra tak to prezije :)

No máme tu zálozni 5110 to je stroj , kdyby to nejak vypadalo tak si to necham (zub času se na něm dost zásadně podepsal) ... vydrzi to 14dni nabity a kdyz to spadne s 3 patra tak to prezije :)

no tak vidiš koupiš batoh at je kam schovat a jejej ještě poslouží... :palec2::palec2:

asi jo ... koupim krosnu a budem taam za levnejs

Zdarec pánové -_-

asi jo ... koupim krosnu a budem taam za levnejs

abys ale pak ve městě nevypadal jak vojenskej radista.. :smich::smich::smich:

Zdarec pánové -_-

ahojj...zdravim dalšího štamgasta... :smich::palec2::palec2:

• Autor

Já mám 6300 Nokii a pohoda a spokojenost..upozorňuju že to služební telefon...takže žádné šetrné zacházení...

Cau...

Racos : kazda sranda neco stoji :)

• Autor
tak to jedině s hodně stáženou pr....a hodně rychle...... :smich::smich::smich::smich: ... dneska to jde i bez líbání.... :smich::smich::smich::smich:

Ty si nedáš pokoj..co :aggressive: ...závidíte nám náš pěknej vztah s Romanem kol5 , že... ;)

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.