Květen 21, 200916 r Zdravim pánové, včera mi umřel telefon , nemáte nějaké typi co pořídit za novej stroj ??
Květen 21, 200916 r čau zástupčejaký máme dnes téma??? tema to nevim ale jak čtu co píše marek a roman tak bude asi nějaky hodně růžovy Zdravim pánové, včera mi umřel telefon , nemáte nějaké typi co pořídit za novej stroj ?? ahooojjj kup si n3110... .. nebo alcatela ot500 nebo jak se to psalo.... Upraveno Květen 21, 200916 r od raca
Květen 21, 200916 r já osobně používám a doporučuji SE Záleží co chce za funkce....ja preferoval integrovanou GPS a operační system tak sem pořídil Nokii E66
Květen 21, 200916 r tema to nevim ale jak čtu co píše marek a roman tak bude asi nějaky hodně růžovy tak to není nic pro mě, dneska se tu moc nebudu zdržovat
Květen 21, 200916 r tak to není nic pro mě, dneska se tu moc nebudu zdržovat neboj když budeš pevně sedět na pr..li tak se ti snad nic nestane.. Upraveno Květen 21, 200916 r od raca
Květen 21, 200916 r ja potrebuju aby to vydrzelo dlouho nabite , obcas mi to mohlo upadnout a volalo to a psalo ( klasika pracovni telefon ) tak to vidim na Ifona
Květen 21, 200916 r neboj když budeš pevně sedět na pr..li tak se ti snad nic nestane.. tak to nevím, občas potřebuji odběhnout
Květen 21, 200916 r ja potrebuju aby to vydrzelo dlouho nabite , obcas mi to mohlo upadnout a volalo to a psalo ( klasika pracovni telefon ) tak to vidim na Ifona tak to ti stačí stará dobrá N3310
Květen 21, 200916 r ja potrebuju aby to vydrzelo dlouho nabite , obcas mi to mohlo upadnout a volalo to a psalo ( klasika pracovni telefon ) tak to vidim na Ifona tak to moje e66 opravdu není je to mrd..ka poprvy jsem si pořídil nokii a už nikdy mi nesmi do baraku .... kdyby neměla navigaci tak jde asi hned....špatna baterka ,horší přijem signalu,samovolně se spoušti f-ce na pozadi a jestli vydrži nějakej ten pád je otázka.
Květen 21, 200916 r tak to nevím, občas potřebuji odběhnout tak to jedině s hodně stáženou pr....a hodně rychle...... ... dneska to jde i bez líbání....
Květen 21, 200916 r já mám N3310 a naprostá spokojenost,je to obyč stroj se vším co potřebuju k volání,přehrávání atd a těch pádu na dlžbu si holka taky užila už dost a zatím vždy bez uhony.
Květen 21, 200916 r No máme tu zálozni 5110 to je stroj , kdyby to nejak vypadalo tak si to necham (zub času se na něm dost zásadně podepsal) ... vydrzi to 14dni nabity a kdyz to spadne s 3 patra tak to prezije
Květen 21, 200916 r No máme tu zálozni 5110 to je stroj , kdyby to nejak vypadalo tak si to necham (zub času se na něm dost zásadně podepsal) ... vydrzi to 14dni nabity a kdyz to spadne s 3 patra tak to prezije no tak vidiš koupiš batoh at je kam schovat a jejej ještě poslouží...
Květen 21, 200916 r asi jo ... koupim krosnu a budem taam za levnejs abys ale pak ve městě nevypadal jak vojenskej radista..
Květen 21, 200916 r Autor No máme tu zálozni 5110 to je stroj , kdyby to nejak vypadalo tak si to necham (zub času se na něm dost zásadně podepsal) ... vydrzi to 14dni nabity a kdyz to spadne s 3 patra tak to prezije Já mám 6300 Nokii a pohoda a spokojenost..upozorňuju že to služební telefon...takže žádné šetrné zacházení...
Květen 21, 200916 r Autor tak to jedině s hodně stáženou pr....a hodně rychle...... ... dneska to jde i bez líbání.... Ty si nedáš pokoj..co ...závidíte nám náš pěknej vztah s Romanem , že...
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.