jozzi Vloženo 19. Únor 2013 Sdílet Vloženo 19. Únor 2013 a tak i takove dny tu byly Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrkiller Vloženo 19. Únor 2013 Sdílet Vloženo 19. Únor 2013 Zdravím taky, tak nové fórum? Co mělo přinést nového? Já si dal ten samý vzhled akorád jediná změna je ta, že místo forum.skodahome.cz mám nad nickem overlay apple. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mr.Kyblik Vloženo 19. Únor 2013 Sdílet Vloženo 19. Únor 2013 já se na to vyse.... za poslední hodku se mi podruhé změnilo téma tentokrát do modra, je nepřehledné a ještě k tomu nejde ani změnit Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mr.Kyblik Vloženo 19. Únor 2013 Sdílet Vloženo 19. Únor 2013 ktomu mi to píše že stránka je ve slovenštině a jestli ji chci přeložit. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jozzi Vloženo 19. Únor 2013 Sdílet Vloženo 19. Únor 2013 tak ja mam furt to originalni zelene akorat ta slovenčina to je niečo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mr.Kyblik Vloženo 19. Únor 2013 Sdílet Vloženo 19. Únor 2013 nu nic necháme to na zítra............. jak pravý přísloví: ráno modřejší večera Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
s-talker Vloženo 19. Únor 2013 Sdílet Vloženo 19. Únor 2013 Kdyz chcu poslat zpravu a dam prazdny radek, tak mi to automaticky vyhodi mezery a volne radky a nacpe vse dohromady...no to je teda BOMBA! Navic to z*srane tlacitko odeslat nejde a musim pres rozsireny editor Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jozzi Vloženo 19. Únor 2013 Sdílet Vloženo 19. Únor 2013 jdeš se doučovat slovenčinu ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jozzi Vloženo 19. Únor 2013 Sdílet Vloženo 19. Únor 2013 marku smaž si cache nebo jak se to řika a pak už to jede normalně ... ninak diky , to viš , tablet se nabiji , mobil se nabiji ,ale notas ničim nenahradiš , hlavně v kuhyni Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mr.Kyblik Vloženo 19. Únor 2013 Sdílet Vloženo 19. Únor 2013 já ti na slovenštinu ser.......... i když část rodiny pochází a vlastně i je na Slovači Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrkiller Vloženo 19. Únor 2013 Sdílet Vloženo 19. Únor 2013 Mě to jede bez problému .. akorád něco je anglicky, něco česky.. První jsem měl hnusné nepřehledné téma, tak jsem si to změnil zpět a ještě jsem musel změnit cz z sk .. no ale jinak to jde. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jozzi Vloženo 19. Únor 2013 Sdílet Vloženo 19. Únor 2013 tak čeština je tu ... kybliku co mam dělat ja když jsem vlastne polsko slovensky mišenec narozeny v česku Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mr.Kyblik Vloženo 19. Únor 2013 Sdílet Vloženo 19. Únor 2013 nu to já měl taky, tak jsem ho změnil, zpět na původní, po hodce se samo přepnulo na to nepřehledný, tak jsem omylem přepnul na to uplně poslední a to se mi tu nějak kouslo a nejde změnit at dělám co dělám a před chvilkou se mi vněm zabydlela i ta slovenština Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jozzi Vloženo 19. Únor 2013 Sdílet Vloženo 19. Únor 2013 tak jazyk maš taky uplně dole na každe strance , Wojny mě na to upzornil Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mr.Kyblik Vloženo 19. Únor 2013 Sdílet Vloženo 19. Únor 2013 Jozzi co by jsi poradil mě když 1/2 je německo-česká a 1/2 slovensko-madarská a narozen v Česku Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mr.Kyblik Vloženo 19. Únor 2013 Sdílet Vloženo 19. Únor 2013 jozzi změnil jsem ten jazyk a ono najednou šlo i to téma zajímavé a předtím to nešlo zajímavé Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mr.Kyblik Vloženo 19. Únor 2013 Sdílet Vloženo 19. Únor 2013 jozzi a všem co semnou měli trpělivost děkuji Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mr.Kyblik Vloženo 19. Únor 2013 Sdílet Vloženo 19. Únor 2013 a ted jsi du dát a Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jozzi Vloženo 19. Únor 2013 Sdílet Vloženo 19. Únor 2013 Ja uz jsem klidas ja se vyradim v praci jinak jeste rok musim byt hodny ;D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mr.Kyblik Vloženo 19. Únor 2013 Sdílet Vloženo 19. Únor 2013 nu to mě nase... věci i mimo práci Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jozzi Vloženo 19. Únor 2013 Sdílet Vloženo 19. Únor 2013 To ja resim bylinkovym cajem a cygaretkou Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mr.Kyblik Vloženo 19. Únor 2013 Sdílet Vloženo 19. Únor 2013 ten bylinkový čaj je ohřátej fernet vid??? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
chiquillo Vloženo 19. Únor 2013 Sdílet Vloženo 19. Únor 2013 bože co s tim zas jéé?? Furt se mi mění pozadí Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
azriel Vloženo 19. Únor 2013 Sdílet Vloženo 19. Únor 2013 ze by update fora Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
chiquillo Vloženo 19. Únor 2013 Sdílet Vloženo 19. Únor 2013 Ještě že jdu zejtra do práce štelovat bowling, tam se pořádně vymlátim :D a zanadávám Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.