Únor 25, 201312 r U nás byly největší povodně co já pamatuju, v srpnu ´98 - to bylo město odříznutý ze dvou stran, byli dva lidičkové přímo utopený, škody desítky miliónů...
Únor 25, 201312 r ten pohľad z okna na tu valiacu vodu je až desivý,,akoby sa tá voda valila priamo pod oknom
Únor 25, 201312 r Noo u nás to bylo nedávno.... Na druhou stranu to zlé bylo pro něco dobré. Ze zahrady zmizel bordel a staré kůlny. Barák dostal nové vybavení. A já díky tomu zrenovoval motorku a postavil audio do auta. Dostal Babettu a získal garáž... Jen tedy úmorná práce kolem všeho samozřejmě...
Únor 26, 201312 r No u nas v 97' zadna sranda nebyla , nastesti bydlim na kopci ale metr bahna ve sklepe to bylo i na mne tehdy moc
Únor 27, 201312 r Páni u mě je to zase naopak..... Mě těší jak to mizí před očima. Chřipajzna už pomalu ustupuje a je čas zase vytáhnout bajk.
Únor 27, 201312 r oni taky neví co by...když se to tu rozhejbe tak jim vadí co tu píšem a když je mrtvo a drží se huba tak je to taky špatný
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.