Květen 21, 200916 r Ty si nedáš pokoj..co ...závidíte nám náš pěknej vztah s Romanem , že... to je to tak poznat???.....
Květen 21, 200916 r Jo a mám zase smutnej den z toho... ale ne...už zase den hanička???...a já se těšil že dneska budeš zase starej dobrej vedoucí....
Květen 21, 200916 r dobré jitro místní elito jsem tu jen na skok, ale pozdravit knajpu se musííí ahoj honzooo jak na skok rychle si sedni a dej si nějaký pití...
Květen 21, 200916 r jasný Ráco, už stříhám růžek od krabičáku - mlíko samozřejmě nenééé jen na skok, chci ještě umejt auto, páč ho mám jak to prase
Květen 21, 200916 r něco mi ušlo , Ráca se opírá do nejvyššího ?? revoluce?? neušlo, vedoucí amatér Marek si svý korýtko drží pevně ale Ráca šije do jejich intimního vztahu s Romanem jo a propooo, zde jsi v baru "modrá ústřice"
Květen 21, 200916 r něco mi ušlo , Ráca se opírá do nejvyššího ?? revoluce?? já?? to bych si nikdáá nedovolil.. jasný Ráco, už stříhám růžek od krabičáku - mlíko samozřejmě nenééé jen na skok, chci ještě umejt auto, páč ho mám jak to prase no tak nad mytim auta taky přemejšlim ... no uvidim ... když nebude herečka chtít někde drajdat tak se na to asi taky vrhnu
Květen 21, 200916 r neušlo, vedoucí amatér Marek si svý korýtko drží pevně ale Ráca šije do jejich intimního vztahu s Romanem jo a propooo, zde jsi v baru "modrá ústřice" ja nešiju !! mara mě odhalil že jim to zavidim a je mi líto že mě nechcou do trojky....fuj mě je blbě... ..... zlaty mlíko
Květen 21, 200916 r Ráco: ty vůbec nechápeš, jak se to Marka dotýká (obrazně řečeno:D)...musíš na něj být citlivější, asi jako Roman ....a všchno bude OK Kdybys ještě potřeboval radu ohledně vztahů, zeptej se mě Dr. Love no já jsem už pevně rozhodnutej, včéra jsem se párkrát otřel o auto a byl jsem čmouhatej....takže houha a kyblík už se v koutě třesou počkat počkat, jak vrhnu?....snad vrhneš kbelíka a hadici (tu na mytí ) herečce do ruky a bude ne?
Květen 21, 200916 r Ráco: ty vůbec nechápeš, jak se to Marka dotýká (obrazně řečeno:D)...musíš na něj být citlivější, asi jako Roman ....a všchno bude OK Kdybys ještě potřeboval radu ohledně vztahů, zeptej se mě Dr. Love no já jsem už pevně rozhodnutej, včéra jsem se párkrát otřel o auto a byl jsem čmouhatej....takže houha a kyblík už se v koutě třesou počkat počkat, jak vrhnu?....snad vrhneš kbelíka a hadici (tu na mytí ) herečce do ruky a bude ne? jj tak to se budu muset obratit...ale na něžnej asi nebudu ... fuuuj mě je ještě víc blbě... a honzo auto si meju zásadně sam herečka max.leští okna ...ale houbu ji nedám!!! No to je tady ale banda...samej bejk..... jeee marek zná moje znamení ...anooo sem bejk!!!! a to sou ty první vlaštovky ke zlepšení.... Upraveno Květen 21, 200916 r od raca
Květen 21, 200916 r Marku: hovno bejci, mi tu trpíme vašima "radovánkama" s Romanem Ráca: aha aha je mi to jasný, tak jí prdni okenu a hadřík a bude jo a kdby vás to zajímalo, tak Jeník je rak - zpátečník
Květen 21, 200916 r Marku: hovno bejci, mi tu trpíme vašima "radovánkama" s Romanem Ráca: aha aha je mi to jasný, tak jí prdni okenu a hadřík a bude jo a kdby vás to zajímalo, tak Jeník je rak - zpátečník ...ale zase je sranda....jen hanička se nam nechce moc zapojovat do diskuze
Květen 21, 200916 r hezky pekne ... Ráca : objevil achillovu patu pana továrníka hip hip Máro : z toho si nic nedelej - to zas prijde a budes na koni ... ted ses holt mama ty no ..
Květen 21, 200916 r ...ale zase je sranda....jen hanička se nam nechce moc zapojovat do diskuze Odskočim si vždycky máknout a než se vrátim nestíhám číst: )
Květen 21, 200916 r hezky pekne ... Ráca : objevil achillovu patu pana továrníka hip hip Máro : z toho si nic nedelej - to zas prijde a budes na koni ... ted ses holt mama ty no .. ja myslim že neobjevil ale marek má nějakej splín tak je asi citlivější
Květen 21, 200916 r ja myslim že neobjevil ale marek má nějakej splín tak je asi citlivější radši neprozrazuj kde, aby toho Roman nezneužil a nebyla to jen taková rychlovka hele klucíííí, miznu čistit "milenku" (auto samosebou) tak se tu zatim mějte, do Marka se už nenavážejte a držte Knjapu...ahoj
Květen 21, 200916 r Raco : jestli nemá ty svoje dny - kdyz je tedka mamka kurva Marek je krámař, to zas bude večer, až nám tu bude kázat a vyšilovat
Květen 21, 200916 r Raco : jestli nemá ty svoje dny - kdyz je tedka mamka no ja nevim kdo u nich nosí kalhoty....každopadně to vypada na měsíční stavy hysterie a nervozity..... kurva Marek je krámař, to zas bude večer, až nám tu bude kázat a vyšilovat no ja doufam už mi fak chybí starej dobrej Marek...tenhle ten sladkej stojí za prdlačku....tak se měj a dej jí co proto at je lesk jako blesk...
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.