Přejít na obsah

Hospodský pokec

Marek

Doporučené příspěvky

něco mi ušlo , Ráca se opírá do nejvyššího ??

revoluce??

já?? to bych si nikdáá nedovolil.. :smich:

jasný Ráco, už stříhám růžek od krabičáku - mlíko samozřejmě :palec2::smich: nenééé jen na skok, chci ještě umejt auto, páč ho mám jak to prase :)

no tak nad mytim auta taky přemejšlim ... no uvidim ... když nebude herečka chtít někde drajdat tak se na to asi taky vrhnu

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

neušlo, vedoucí amatér Marek si svý korýtko drží pevně lol ale Ráca šije do jejich intimního vztahu s Romanem :smich: jo a propooo, zde jsi v baru "modrá ústřice"

ja nešiju !!  mara mě odhalil že jim to zavidim a je mi líto že mě nechcou do trojky....fuj mě je blbě... :smich::smich::smich: ..... zlaty mlíko

Odkaz ke komentáři

Ráco: ty vůbec nechápeš, jak se to Marka dotýká (obrazně řečeno:D)...musíš na něj být citlivější, asi jako Roman :D....a všchno bude OK :palec2: Kdybys ještě potřeboval radu ohledně vztahů, zeptej se mě Dr. Love :smich:

no já jsem už pevně rozhodnutej, včéra jsem se párkrát otřel o auto a byl jsem čmouhatej....takže houha a kyblík už se v koutě třesou :p počkat počkat, jak vrhnu?....snad vrhneš kbelíka a hadici (tu na mytí :D) herečce do ruky a bude ne? lol

Odkaz ke komentáři

Ráco: ty vůbec nechápeš, jak se to Marka dotýká (obrazně řečeno:D)...musíš na něj být citlivější, asi jako Roman :D ....a všchno bude OK :palec2: Kdybys ještě potřeboval radu ohledně vztahů, zeptej se mě Dr. Love :smich:

no já jsem už pevně rozhodnutej, včéra jsem se párkrát otřel o auto a byl jsem čmouhatej....takže houha a kyblík už se v koutě třesou :p počkat počkat, jak vrhnu?....snad vrhneš kbelíka a hadici (tu na mytí :D ) herečce do ruky a bude ne? lol

jj tak to se budu muset obratit...ale na něžnej asi nebudu ... fuuuj mě je ještě víc blbě... :smich::smich:

a honzo auto si meju zásadně sam herečka max.leští okna ...ale houbu ji nedám!!! :):)

No to je tady ale banda...samej bejk.....

jeee marek zná moje znamení ...anooo sem bejk!!!!   a to sou ty první vlaštovky ke zlepšení.... :feve::smich::smich:

Editováno: , autor: raca
Odkaz ke komentáři

Marku: hovno bejci, mi tu trpíme vašima "radovánkama" s Romanem :feve::smich:

Ráca: aha aha je mi to jasný, tak jí prdni okenu a hadřík a bude :p

jo a kdby vás to zajímalo, tak Jeník je rak - zpátečník ;)

:smich::smich: ...ale zase je sranda....jen hanička se nam nechce moc zapojovat do diskuze

Odkaz ke komentáři

ja myslim že neobjevil ale marek má nějakej splín tak je asi citlivější

radši neprozrazuj kde, aby toho Roman nezneužil a nebyla to jen taková rychlovka :smich::smich:

hele klucíííí, miznu čistit "milenku" (auto samosebou) tak se tu zatim mějte, do Marka se už nenavážejte a držte Knjapu...ahoj

Odkaz ke komentáři

Raco : jestli nemá ty svoje dny - kdyz je tedka mamka :)

no ja nevim kdo u nich nosí kalhoty....každopadně to vypada na měsíční stavy hysterie a nervozity..... :smich::smich::smich:

:smich: kurva Marek je krámař, to zas bude večer, až nám tu bude kázat a vyšilovat :smich:

no ja doufam už mi fak chybí starej dobrej Marek...tenhle ten sladkej stojí za prdlačku....tak se měj a dej jí co proto at je lesk jako blesk... :palec2::palec2:

Odkaz ke komentáři

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...