cerrtinka Vloženo 3. Březen 2013 Sdílet Vloženo 3. Březen 2013 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mr.Kyblik Vloženo 3. Březen 2013 Sdílet Vloženo 3. Březen 2013 nazdárek Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cerrtinka Vloženo 3. Březen 2013 Sdílet Vloženo 3. Březen 2013 no nazdárek.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondrero Vloženo 4. Březen 2013 Sdílet Vloženo 4. Březen 2013 Tak jsem jí dnes vytáhnul holku mojíí.... Pravda bylo to akční Hlavně dolů Chtěl jsem se projet jen po suchém a nakonec touha byla silnější.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrkiller Vloženo 4. Březen 2013 Sdílet Vloženo 4. Březen 2013 Zdravím, ondrero ty jsi to přežil? Já bych se na tom sněhu zabil Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondrero Vloženo 4. Březen 2013 Sdílet Vloženo 4. Březen 2013 No mám dost natrééénováno z dětství...Sem se na zimu vždycky těšil. Jak budu prohánět jawku Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jozzi Vloženo 4. Březen 2013 Sdílet Vloženo 4. Březen 2013 Ondro , Ty jsi blazen , ale kdyz vasen vola tak nic nepomuze Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mr.Kyblik Vloženo 4. Březen 2013 Sdílet Vloženo 4. Březen 2013 brý večír ve spolek Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondrero Vloženo 4. Březen 2013 Sdílet Vloženo 4. Březen 2013 Dobrej dobrej.... No pravda přední brzdu jsem nesměl použít Ty by bylo leháro Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mr.Kyblik Vloženo 4. Březen 2013 Sdílet Vloženo 4. Březen 2013 nu ty voe už ted na ???? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondrero Vloženo 4. Březen 2013 Sdílet Vloženo 4. Březen 2013 No jako u nás dole v nížině byla silnice krásně suchá....Se dalo i klopit...Ale mě to nahoru děsně tááhlo. Mám rád tyhle zimní fotky...A vůbec s kolem nebo mašinou Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mr.Kyblik Vloženo 4. Březen 2013 Sdílet Vloženo 4. Březen 2013 tak to já pr změnu umyl Fábuli Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondrero Vloženo 4. Březen 2013 Sdílet Vloženo 4. Březen 2013 A mělo to cenu? Stejně zase napadne Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jozzi Vloženo 4. Březen 2013 Sdílet Vloženo 4. Březen 2013 Vlastně jak si vspomenu žeš v zimě jezdil na kole tak je to u Tebe skoro standard Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mr.Kyblik Vloženo 4. Březen 2013 Sdílet Vloženo 4. Březen 2013 ono když se z tmavě zelený barvy stane něco jako vyblitá šedá tak i jo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jozzi Vloženo 4. Březen 2013 Sdílet Vloženo 4. Březen 2013 tak to ja mam tu vyhodu že mě se z bežově děla hnědo šeda takže to moc videt nejde Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondrero Vloženo 4. Březen 2013 Sdílet Vloženo 4. Březen 2013 No já mám takovou zaprášenou barvu :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jozzi Vloženo 4. Březen 2013 Sdílet Vloženo 4. Březen 2013 To bude mistem ulozeni Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondrero Vloženo 4. Březen 2013 Sdílet Vloženo 4. Březen 2013 Ale jako pozor dnes byla venku.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrkiller Vloženo 4. Březen 2013 Sdílet Vloženo 4. Březen 2013 Já zapoměl .. včera jsem vysával auti, hotový kamenolom to byl a táta se mě ptal jestli jsem nevysával i hlínu okolo No a dnes jsem byl na kompletním mytí .. kartáčema obyč ale nepodřely lak. Jen opět vylezly všechny zalakované škrábance :/ ale za ten zrcadlový lesk a umytí soli to stálo 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mr.Kyblik Vloženo 4. Březen 2013 Sdílet Vloženo 4. Březen 2013 nu to já myl ručně Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jozzi Vloženo 4. Březen 2013 Sdílet Vloženo 4. Březen 2013 Tos mi mel ten sutr nechat , ja potrebuju dosypat prijezd ke garazi ... ... Ondro no ja bych se divil kdybys kunil v garazi Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
chiquillo Vloženo 4. Březen 2013 Sdílet Vloženo 4. Březen 2013 Taky se musim přidat dneska taky došlo na mytí a bylo to snad nejdelší mytí v životě :D jinak sem koukal, že asi pojedu nechat umejt zas motor ...... sůl joj a hlavně mě docela .... kamínky od kamionů atd... kapota oprýskaná Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mr.Kyblik Vloženo 4. Březen 2013 Sdílet Vloženo 4. Březen 2013 mě by se taky ten štěrk hodil Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jozzi Vloženo 4. Březen 2013 Sdílet Vloženo 4. Březen 2013 Ja to mam k petovi bliz ale kdo vi , mozna to hodi na aukro Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.