Březen 4, 201312 r Tak jsem jí dnes vytáhnul holku mojíí.... Pravda bylo to akční Hlavně dolů Chtěl jsem se projet jen po suchém a nakonec touha byla silnější....
Březen 4, 201312 r No mám dost natrééénováno z dětství...Sem se na zimu vždycky těšil. Jak budu prohánět jawku
Březen 4, 201312 r No jako u nás dole v nížině byla silnice krásně suchá....Se dalo i klopit...Ale mě to nahoru děsně tááhlo. Mám rád tyhle zimní fotky...A vůbec s kolem nebo mašinou
Březen 4, 201312 r tak to ja mam tu vyhodu že mě se z bežově děla hnědo šeda takže to moc videt nejde
Březen 4, 201312 r Já zapoměl .. včera jsem vysával auti, hotový kamenolom to byl a táta se mě ptal jestli jsem nevysával i hlínu okolo No a dnes jsem byl na kompletním mytí .. kartáčema obyč ale nepodřely lak. Jen opět vylezly všechny zalakované škrábance :/ ale za ten zrcadlový lesk a umytí soli to stálo
Březen 4, 201312 r Tos mi mel ten sutr nechat , ja potrebuju dosypat prijezd ke garazi ... ... Ondro no ja bych se divil kdybys kunil v garazi
Březen 4, 201312 r Taky se musim přidat dneska taky došlo na mytí a bylo to snad nejdelší mytí v životě :D jinak sem koukal, že asi pojedu nechat umejt zas motor ...... sůl joj a hlavně mě docela .... kamínky od kamionů atd... kapota oprýskaná
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.