jozzi Vloženo 6. Březen 2013 Sdílet Vloženo 6. Březen 2013 Propiham vidlickou at nemaj ani na kajak Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Trautenberk Vloženo 6. Březen 2013 Sdílet Vloženo 6. Březen 2013 Koukám máš to promyšlený Dneska se mi teda ale do arbeitu fakt nechce -.- Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jozzi Vloženo 6. Březen 2013 Sdílet Vloženo 6. Březen 2013 Ja uz tu jsem vidis jak poctive makam Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Trautenberk Vloženo 6. Březen 2013 Sdílet Vloženo 6. Březen 2013 No já tam mám být na 11 ale zase do 8 ^.- Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jozzi Vloženo 6. Březen 2013 Sdílet Vloženo 6. Březen 2013 A kurna , v 8 uz budu vyrizeny dneska jdem se sousedem otocit par skopku Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Trautenberk Vloženo 6. Březen 2013 Sdílet Vloženo 6. Březen 2013 Ojeee To já v 8 skončím a tak hodinu jeste domu, to zase bude něco, žena pryč, takže studená večeře Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jozzi Vloženo 6. Březen 2013 Sdílet Vloženo 6. Březen 2013 Kurde ja si musim varit sam Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Trautenberk Vloženo 6. Březen 2013 Sdílet Vloženo 6. Březen 2013 To já kdysi taky, ale člověk si zvykne že přijde domů, uklizeno a na stole teplé jídlo No co, dám si týden párků asi Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jozzi Vloženo 6. Březen 2013 Sdílet Vloženo 6. Březen 2013 Tak to ma svoje vychody , taky to obcas provozuju testy klobas parku a horcice ikdyz tedka si z kazde cesty dotahnu i nake omacky a majonezy Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Trautenberk Vloženo 6. Březen 2013 Sdílet Vloženo 6. Březen 2013 Vidíš to, klobásky si nakoupím, ty přítulka nejí, super nápad Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Trautenberk Vloženo 6. Březen 2013 Sdílet Vloženo 6. Březen 2013 A už jsem v tom blbákově Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cerrtinka Vloženo 6. Březen 2013 Sdílet Vloženo 6. Březen 2013 tady někdo změnil nick a dělá mi v tom guláš Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Trautenberk Vloženo 6. Březen 2013 Sdílet Vloženo 6. Březen 2013 To víš menší upgrade Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cerrtinka Vloženo 6. Březen 2013 Sdílet Vloženo 6. Březen 2013 nekecej,před kým se skrýváš? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Trautenberk Vloženo 6. Březen 2013 Sdílet Vloženo 6. Březen 2013 Před ježibabou Spíš to mělo jiný důvod Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jozzi Vloženo 6. Březen 2013 Sdílet Vloženo 6. Březen 2013 Predemnou , ale i tak vi ze ho najdu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Trautenberk Vloženo 6. Březen 2013 Sdílet Vloženo 6. Březen 2013 Taky všechno musíš vykecat :-*:-D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jozzi Vloženo 6. Březen 2013 Sdílet Vloženo 6. Březen 2013 Kdyz ja jsem strasne prase Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Trautenberk Vloženo 6. Březen 2013 Sdílet Vloženo 6. Březen 2013 Jo to až tak? :-D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jozzi Vloženo 6. Březen 2013 Sdílet Vloženo 6. Březen 2013 ale o tom ticho , by me mohli porazit a šel bych na jitrnice Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Trautenberk Vloženo 6. Březen 2013 Sdílet Vloženo 6. Březen 2013 A ovarek :-D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cerrtinka Vloženo 6. Březen 2013 Sdílet Vloženo 6. Březen 2013 Kdyz ja jsem strasne prase když taháš berušku na plastiku tak seš Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Trautenberk Vloženo 6. Březen 2013 Sdílet Vloženo 6. Březen 2013 Budou větší prsa? :-D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jozzi Vloženo 6. Březen 2013 Sdílet Vloženo 6. Březen 2013 ale houby prsa, ty musi byt přirodni a menši jak do ruky neberu ... jedu k Markovi Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Trautenberk Vloženo 6. Březen 2013 Sdílet Vloženo 6. Březen 2013 No tak to bude luxusní práce zase tak tak :-D taky bych už domu menší jak 3 nechtěl :-D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.