cerrtinka Vloženo 6. Březen 2013 Sdílet Vloženo 6. Březen 2013 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jozzi Vloženo 6. Březen 2013 Sdílet Vloženo 6. Březen 2013 No tak to bude luxusní práce zase tak tak :-D taky bych už domu menší jak 3 nechtěl :-D Se nedivim , to si pak člověk musi hrat s lopatkama Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Trautenberk Vloženo 6. Březen 2013 Sdílet Vloženo 6. Březen 2013 No co :-D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cerrtinka Vloženo 6. Březen 2013 Sdílet Vloženo 6. Březen 2013 pojdte se bavit o něčem inteligentním aspon Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Trautenberk Vloženo 6. Březen 2013 Sdílet Vloženo 6. Březen 2013 Jako třeba? :-D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ekkar_z_Bastlírny Vloženo 6. Březen 2013 Sdílet Vloženo 6. Březen 2013 Inteligence není všecko - ženská když na ní není co vzít do ruky je na ..... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cerrtinka Vloženo 6. Březen 2013 Sdílet Vloženo 6. Březen 2013 tak to neni naštěstí můj případ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cerrtinka Vloženo 6. Březen 2013 Sdílet Vloženo 6. Březen 2013 Jako třeba? :-D se v práci hodně nudíš co? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Trautenberk Vloženo 6. Březen 2013 Sdílet Vloženo 6. Březen 2013 Dneska docela jo :-D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Trautenberk Vloženo 6. Březen 2013 Sdílet Vloženo 6. Březen 2013 Krása je pěkná věc, ale nad tím jakou má holka duši, si ho nevyhonis :-D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cerrtinka Vloženo 6. Březen 2013 Sdílet Vloženo 6. Březen 2013 Krása je pěkná věc, ale nad tím jakou má holka duši, si ho nevyhonis :-D já nemám co Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Trautenberk Vloženo 6. Březen 2013 Sdílet Vloženo 6. Březen 2013 Ty zase klikas :-D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mr.Kyblik Vloženo 6. Březen 2013 Sdílet Vloženo 6. Březen 2013 brý den ve spolek Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Trautenberk Vloženo 6. Březen 2013 Sdílet Vloženo 6. Březen 2013 Čau čau 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cerrtinka Vloženo 6. Březen 2013 Sdílet Vloženo 6. Březen 2013 Ty zase klikas :-D momentálně dělám palačinky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cerrtinka Vloženo 6. Březen 2013 Sdílet Vloženo 6. Březen 2013 brý den ve spolek nazdár zlato 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mr.Kyblik Vloženo 6. Březen 2013 Sdílet Vloženo 6. Březen 2013 jak se máte??? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Trautenberk Vloženo 6. Březen 2013 Sdílet Vloženo 6. Březen 2013 Jsem v práci, takže nic moc, ale zase vidina volná je uklidňující :-D jo tak palačinky? ochutnavka bude? :-D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mr.Kyblik Vloženo 6. Březen 2013 Sdílet Vloženo 6. Březen 2013 tak to já jsem už z rachoty doma Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Trautenberk Vloženo 6. Březen 2013 Sdílet Vloženo 6. Březen 2013 Já ještě 4 hodiny :-D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mr.Kyblik Vloženo 6. Březen 2013 Sdílet Vloženo 6. Březen 2013 to jde, lepší než mít celou šichtu před sebou Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Trautenberk Vloženo 6. Březen 2013 Sdílet Vloženo 6. Březen 2013 To je fakt, tak zase mám celý víkend v práci, snad bude hnusné aby mě to štvalo o to min :-D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ekkar_z_Bastlírny Vloženo 6. Březen 2013 Sdílet Vloženo 6. Březen 2013 Jop, tos trefil, za chvíli vyrážím - nástup v 17:00, konec směny v 05:00 ráno - a zejtra opáčko. Naštěstí pak až do pondělka klid... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Trautenberk Vloženo 6. Březen 2013 Sdílet Vloženo 6. Březen 2013 Taky hezká pracovní doba Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mr.Kyblik Vloženo 6. Březen 2013 Sdílet Vloženo 6. Březen 2013 samej pracant tady Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.