Trautenberk Vloženo 6. Březen 2013 Sdílet Vloženo 6. Březen 2013 Všichni v balíku :-D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mr.Kyblik Vloženo 6. Březen 2013 Sdílet Vloženo 6. Březen 2013 tak to se máte, já taky makám a že bych vydělával balík se říci nedá Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cerrtinka Vloženo 6. Březen 2013 Sdílet Vloženo 6. Březen 2013 kéž by Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jozzi Vloženo 6. Březen 2013 Sdílet Vloženo 6. Březen 2013 Co , pracovat dneska odpoledne ? To ne Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Trautenberk Vloženo 6. Březen 2013 Sdílet Vloženo 6. Březen 2013 Vždyť je středa :-D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cerrtinka Vloženo 6. Březen 2013 Sdílet Vloženo 6. Březen 2013 Vždyť je středa :-D je ho tam třeba Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jozzi Vloženo 6. Březen 2013 Sdílet Vloženo 6. Březen 2013 Tak streda stredou , ale ma to svuj plus , ti staci uz jen 2x rano vstavat Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Trautenberk Vloženo 6. Březen 2013 Sdílet Vloženo 6. Březen 2013 Koho a kde?:-P:-D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Trautenberk Vloženo 6. Březen 2013 Sdílet Vloženo 6. Březen 2013 No tak to možná ty :-D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jozzi Vloženo 6. Březen 2013 Sdílet Vloženo 6. Březen 2013 Tak muzes tise zavidet Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Trautenberk Vloženo 6. Březen 2013 Sdílet Vloženo 6. Březen 2013 To já dělám celý život :-D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jozzi Vloženo 6. Březen 2013 Sdílet Vloženo 6. Březen 2013 :D a to se ted valim na gauci a davam pifko : Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Trautenberk Vloženo 6. Březen 2013 Sdílet Vloženo 6. Březen 2013 Vidíš, a znova :-D:-D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Trautenberk Vloženo 6. Březen 2013 Sdílet Vloženo 6. Březen 2013 Tohle třeba vidím já teď :-D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jozzi Vloženo 6. Březen 2013 Sdílet Vloženo 6. Březen 2013 Tak tam bych se s tim pifkem klidne vylozil , a dotahnu si i ten gauc Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Trautenberk Vloženo 6. Březen 2013 Sdílet Vloženo 6. Březen 2013 Jsou tady i lehátka, a v 6 přijde parta rusů, nebude to nic moc klidný :-D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jozzi Vloženo 6. Březen 2013 Sdílet Vloženo 6. Březen 2013 tak s nima bych se domluvil ,ale vodka mi už moc nejede Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Trautenberk Vloženo 6. Březen 2013 Sdílet Vloženo 6. Březen 2013 Tyhle mluví jen německý, stydí se za to odkud jsou Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jozzi Vloženo 6. Březen 2013 Sdílet Vloženo 6. Březen 2013 To tak vidět putin , ten by jim dal ... kurna a to jsem byl přesvědčeny že rusi jsou hrdi na to že jsou rusi Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Trautenberk Vloženo 6. Březen 2013 Sdílet Vloženo 6. Březen 2013 Tady na západě ne, každý je nenávidí, ale jejich problém je to, ze nemusí otevřít pusu a už na nich poznám co jsou zač Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jozzi Vloženo 6. Březen 2013 Sdílet Vloženo 6. Březen 2013 tak jsou to specificci lide to jsem poznal na svych cestah ,ale když promluvi tak to stoji za to Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Trautenberk Vloženo 6. Březen 2013 Sdílet Vloženo 6. Březen 2013 V tom máš pravdu :-D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mr.Kyblik Vloženo 6. Březen 2013 Sdílet Vloženo 6. Březen 2013 to je divný já myslel že západní lázenský města patří jim Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Trautenberk Vloženo 6. Březen 2013 Sdílet Vloženo 6. Březen 2013 No a právě proto je každý nenávidí a proto nechtějí mluvit rusky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mr.Kyblik Vloženo 6. Březen 2013 Sdílet Vloženo 6. Březen 2013 tak to potom jo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.