baris Vloženo 6. Březen 2013 Sdílet Vloženo 6. Březen 2013 Ahoj, tady se to dneska nějak rozjelo? Po dnešním dnu stráveným na D1 jsem naklepanej jak řízek Ale aspoň jsem vyfasoval OI 1,8T v plný palbě a i když měla nalítáno už cca 250.000 tak svezení parádní Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Trautenberk Vloženo 6. Březen 2013 Sdílet Vloženo 6. Březen 2013 Ahoj, to víš byla nuda v práci :-D jo jízda na d1 je vždycky zážitek :-D:-D svezení věřím a spotřeba? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baris Vloženo 6. Březen 2013 Sdílet Vloženo 6. Březen 2013 spotřeba jsem se až divil, 7,5 a to jsem jí teda nešetřil čekal jsem tak 9-10 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Trautenberk Vloženo 6. Březen 2013 Sdílet Vloženo 6. Březen 2013 Tak to je super Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baris Vloženo 6. Březen 2013 Sdílet Vloženo 6. Březen 2013 to jo, na to že v tom lítá kde kdo a má už nalítáno dost, tak je hezky zajetá Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Trautenberk Vloženo 6. Březen 2013 Sdílet Vloženo 6. Březen 2013 Poctivý motor ještě :-D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baris Vloženo 6. Březen 2013 Sdílet Vloženo 6. Březen 2013 tak mít ho ve fábce, tak jsem spokojenej Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cerrtinka Vloženo 6. Březen 2013 Sdílet Vloženo 6. Březen 2013 co tu ještě děláš pracante? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Trautenberk Vloženo 6. Březen 2013 Sdílet Vloženo 6. Březen 2013 smoula ho tam má ne?:-D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Trautenberk Vloženo 6. Březen 2013 Sdílet Vloženo 6. Březen 2013 Teď už odpociuam :-D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondrero Vloženo 6. Březen 2013 Sdílet Vloženo 6. Březen 2013 Nejlepší benzín v O1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Trautenberk Vloženo 6. Březen 2013 Sdílet Vloženo 6. Březen 2013 Tak tak 132kw Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondrero Vloženo 6. Březen 2013 Sdílet Vloženo 6. Březen 2013 No do toho mi 22 kW chybí Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Trautenberk Vloženo 6. Březen 2013 Sdílet Vloženo 6. Březen 2013 A co máš ty?:-D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondrero Vloženo 6. Březen 2013 Sdílet Vloženo 6. Březen 2013 1.8T AGU...Ale neměnil bych. Jen jedna lambda a plynové lanko...pohoda. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Trautenberk Vloženo 6. Březen 2013 Sdílet Vloženo 6. Březen 2013 Zní dobře Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cerrtinka Vloženo 6. Březen 2013 Sdílet Vloženo 6. Březen 2013 přes den horko večer kosa Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Trautenberk Vloženo 6. Březen 2013 Sdílet Vloženo 6. Březen 2013 A slečna je pořád bosa Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cerrtinka Vloženo 6. Březen 2013 Sdílet Vloženo 6. Březen 2013 kdepak mám ponožky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Trautenberk Vloženo 6. Březen 2013 Sdílet Vloženo 6. Březen 2013 Asi nějaký blbý Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cerrtinka Vloženo 6. Březen 2013 Sdílet Vloženo 6. Březen 2013 to víš od čongů,kvalita Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Trautenberk Vloženo 6. Březen 2013 Sdílet Vloženo 6. Březen 2013 To je máš jak cedník ne? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cerrtinka Vloženo 6. Březen 2013 Sdílet Vloženo 6. Březen 2013 tak to zas ne,to kupuju u dobrých čongů Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Trautenberk Vloženo 6. Březen 2013 Sdílet Vloženo 6. Březen 2013 Oni jsou nějací i kvalitní? :-D no nic jdu spát jsem ko, tak dobrou Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cerrtinka Vloženo 6. Březen 2013 Sdílet Vloženo 6. Březen 2013 čest Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.