ASPIRE Vloženo 9. Březen 2013 Sdílet Vloženo 9. Březen 2013 No to bych i bral taky ale na skoda home sraz se mi nejak nechce s mym seriakem a pivo ja radeji v plechu nebo cepovane. Tak z toho nic nebude A sraz bych chtel do Ostravy nebo pobliz to urcite bo bych chtel videt ty kary od vas bo fotky to je takove na nic. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ASPIRE Vloženo 9. Březen 2013 Sdílet Vloženo 9. Březen 2013 A když jsme u toho piva tak to si teď davam Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Trautenberk Vloženo 9. Březen 2013 Sdílet Vloženo 9. Březen 2013 A já mám prosím tebe co? taky jen seriovku Jedu s přítelkou 3 dubna do Havířova do 7. dubna PS: Panejo ten je, dal bych si ale musím řídit domu dneska :/ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ASPIRE Vloženo 9. Březen 2013 Sdílet Vloženo 9. Březen 2013 Zrovna ten datum odjíždím na rekondiční pobyt no spíše od 1.4 do 12.4 Jo a ty sériovky to vidim jak to pořád upravujete Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jozzi Vloženo 9. Březen 2013 Sdílet Vloženo 9. Březen 2013 Kluci , takze z seriovkama jsme uz na sraz 3 a bez reci , jasne ikdyz moje auto je v provedeni SE Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Trautenberk Vloženo 9. Březen 2013 Sdílet Vloženo 9. Březen 2013 Moje je OEM+ si nevybereš např. chtěl jsem Superba II, můj sen, tak jsem si dal do auta aspoň řadičku, pocit? K NEZAPLACENÍ!!!! :D Jinak jasný, pojedem beztak do Ikeii a tak to tady totiž nemáme tak se domluvíme pojdem, nebo půjdem? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ASPIRE Vloženo 9. Březen 2013 Sdílet Vloženo 9. Březen 2013 SE super edice jo vím vás furt sledují co tam děláte. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Trautenberk Vloženo 9. Březen 2013 Sdílet Vloženo 9. Březen 2013 Teď jsem koukal k tobě, náhodou, máš super auto Přesně každej máme auto tak jak k čemu ho potřebujeme, ty potřebuješ pro rodinku a tak ho upravuješ a doděláváš podle sebe, což se cení Já jsem mladej a chci všechno a nic, a taky to auto tak vypadá Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Trautenberk Vloženo 9. Březen 2013 Sdílet Vloženo 9. Březen 2013 Jinak jen tak mezi řeší, chystám se vařit zachvíli budu doma, uvidíme, měl by z toho vylézt gulášek Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ASPIRE Vloženo 9. Březen 2013 Sdílet Vloženo 9. Březen 2013 Můj sen byl Roomster moje zase ze je to dodávka ale mam ho. Jinak Liborem na víkendy budu jezdit domu tak se mužem domluvit i s těmi pivo ale teď píšu z mobilu a to je tak na nic, se pak ozvu jestli nebude vadit. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Trautenberk Vloženo 9. Březen 2013 Sdílet Vloženo 9. Březen 2013 Nene, určitě napiš v pohodě, většinou jsem tu pořád, buď přes mobil a nebo u PC To ta moje říkala taky, než jsem si koupil tohle, koukal jsem na netu na Roomstera, co byl na sportovní vozy, červený, lehce upravený pěkný, ale ta moje přesně to samý, je to jako pick-up nebo dodávka, no co naděláš, na tohle auto mi neřekla nic Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Trautenberk Vloženo 9. Březen 2013 Sdílet Vloženo 9. Březen 2013 Tady to dneska jede Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ekkar_z_Bastlírny Vloženo 9. Březen 2013 Sdílet Vloženo 9. Březen 2013 Přestaň žvanit do dredu a přijď na chat, když se ti to nelíbí. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jozzi Vloženo 9. Březen 2013 Sdílet Vloženo 9. Březen 2013 SE super edice jo vím vás furt sledují co tam děláte.ti dam super edice moje beruska je "Social Edition ":D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cerrtinka Vloženo 9. Březen 2013 Sdílet Vloženo 9. Březen 2013 Tady to dneska jede klid už sem tu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cerrtinka Vloženo 9. Březen 2013 Sdílet Vloženo 9. Březen 2013 ale vy ne tak zase čus Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Trautenberk Vloženo 10. Březen 2013 Sdílet Vloženo 10. Březen 2013 Aloha, už jsem tady...To zase byla noc -.- Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ASPIRE Vloženo 10. Březen 2013 Sdílet Vloženo 10. Březen 2013 noc byla dobra az na tu zizen, ale to rano jsem to vcera nejak prehnal a to jeste musim dnes ridit. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Trautenberk Vloženo 10. Březen 2013 Sdílet Vloženo 10. Březen 2013 Joo tak takovýhle rána taky znám Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jozzi Vloženo 10. Březen 2013 Sdílet Vloženo 10. Březen 2013 Zdar kluci tez lecite opici ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Trautenberk Vloženo 10. Březen 2013 Sdílet Vloženo 10. Březen 2013 Spíš migrenu :-! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jozzi Vloženo 10. Březen 2013 Sdílet Vloženo 10. Březen 2013 Ale houby , migreny maj zensky , nas jen priserne boli hlava Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Trautenberk Vloženo 10. Březen 2013 Sdílet Vloženo 10. Březen 2013 No ale i tak, nikomu to nepřeju :-D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jozzi Vloženo 10. Březen 2013 Sdílet Vloženo 10. Březen 2013 Nene , to pak nejde ani lakovat a to ja zas jedu jak divej Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Trautenberk Vloženo 10. Březen 2013 Sdílet Vloženo 10. Březen 2013 A ještě ke všemu i oběd stál za starou bačkoru :I Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.