Březen 10, 201312 r ty si pořád jen stěžuješ ani sem neviděla radost že sem tu jako Upraveno Březen 10, 201312 r od cerrtinka
Březen 10, 201312 r Tak jsem konečně doma, pustím zprávy a tam tohle: http://zpravy.idnes.cz/smrtelna-nehoda-na-rohanskem-nabrezi-dsp-/krimi.aspx?c=A130310_104617_praha-zpravy_klm No moc z toho supa nezbylo, musel to dobře hulákat...
Březen 10, 201312 r Ja tez byl jsem si krapanek zadovadet na snehu , takze hlasim ze jsem cely a zdravy
Březen 10, 201312 r Koukal jsem na web, vypada pěkně Můžu tě poprosit, na koho se mám obrátit ohledně otázek na VAG?
Březen 10, 201312 r Znam jednoho echt odbornika , ale nevim jestli mu dneska bude k reci , zitra jde k zubari a pak bude operovat ..... jinak dneska by ses hodil, delsi dobu jsem nejezdil tak me boli celej jozef
Březen 10, 201312 r No to by nebyl rád Mě jde o ty základy a jenom jestli má cenu si to pořizovat No to je mi uplně jasný, nedávno jsem to s někým tady řešil, že si dovezu lehátko na ŠH sraz a vydělám raketu, bude u mě fronta ale ne kvůli autu a ze srazu budu mít navíc kulový
Březen 10, 201312 r Tak ja nevim jestli ho stihnu , spise ten podzimni ale zada by dneska bodla ... ja uz mam kabel cca pulroku a jeste jsem se k tomu nedostal , ale Marek mi obednal obd modul , ale to uz bude takova ficurinka na pobaveni
Březen 10, 201312 r A ten modul to je co? No to mě když to vyjde, tak chci tenhle v červnu, ten na podzim taky, a pak ještě carwars tak uvidíme
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.