Květen 21, 200916 r Jste po obědě kuci? Právě jsem dopapkal vepřenky(čevabčiči) s brambourem a čočkovou polívku.Škoda že jsem v práci protože by to ještě chtělo jedno orošený a 20min na gauči.
Květen 21, 200916 r tak panové já pádim.....jedem na nákup pak někam na kavičku tak se mějte a slušný chovaní ahoooj
Květen 21, 200916 r tak panové já pádim.....jedem na nákup pak někam na kavičku tak se mějte a slušný chovaní ahoooj Kávička zákuseček to se tak někdo má.
Květen 21, 200916 r sice mám funkci, ale tohle je hezčí Standík taky po obídku a je mu špatně, jak se dobře napapal
Květen 21, 200916 r Autor Románek hlási že je po obědě a nemělo to chybu! co jsi měl..já jdu teď domů a je kuřátko...tak se mějta a zase večer
Květen 21, 200916 r Jáááá šel do sladkýho... vedro jak v psinci tak sem dal studenej obed - 2x oblozena houska + borůvkovej koláááččček
Květen 21, 200916 r co bylo?? Já,jelikož mám dnes opět trénik dal výbornou slepičí polévku a k tomu rizoto se sýrem.Lahodné to bylo
Květen 21, 200916 r Tak teď si dám malou siestu asi,uvařil jsem si Nescafe3v1 a trošku si oddechnu asi.
Květen 21, 200916 r hmm tak kafe už mám dávno vypitý a nikdo nikde to jste všichni někde u vody??? Joo chlastá se tu první liga tak se musí občas nabrat dech.(Ve skutečnosti pěkně s drahejma polovičkama nakupujou,vaří večeři,luxujou a až vytřou chodbu tak sem vlítnou sparskaj se a jestli mi toalety tak budou vytírat i tady) Upraveno Květen 21, 200916 r od Vlasta
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.