Romariooo Vloženo 21. Květen 2009 Sdílet Vloženo 21. Květen 2009 Mám šílenej hlad! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Vloženo 21. Květen 2009 Sdílet Vloženo 21. Květen 2009 Jdu na oběd,kdo je taky tak Dobrou chuť!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vlasta Vloženo 21. Květen 2009 Sdílet Vloženo 21. Květen 2009 Jste po obědě kuci? Právě jsem dopapkal vepřenky(čevabčiči) s brambourem a čočkovou polívku.Škoda že jsem v práci protože by to ještě chtělo jedno orošený a 20min na gauči. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
raca Vloženo 21. Květen 2009 Sdílet Vloženo 21. Květen 2009 tak panové já pádim.....jedem na nákup pak někam na kavičku tak se mějte a slušný chovaní ahoooj Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Evers Vloženo 21. Květen 2009 Sdílet Vloženo 21. Květen 2009 cau raco Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 21. Květen 2009 Autor Sdílet Vloženo 21. Květen 2009 čus zástupče... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vlasta Vloženo 21. Květen 2009 Sdílet Vloženo 21. Květen 2009 tak panové já pádim.....jedem na nákup pak někam na kavičku tak se mějte a slušný chovaní ahoooj Kávička zákuseček to se tak někdo má. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Standis Vloženo 21. Květen 2009 Sdílet Vloženo 21. Květen 2009 tak jsm zpět Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 21. Květen 2009 Autor Sdílet Vloženo 21. Květen 2009 Standis, jakto že nemáš zadanou a námi schválenou funkci : POKLADNÍK...... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 21. Květen 2009 Sdílet Vloženo 21. Květen 2009 Románek hlási že je po obědě a nemělo to chybu! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Standis Vloženo 21. Květen 2009 Sdílet Vloženo 21. Květen 2009 sice mám funkci, ale tohle je hezčí Standík taky po obídku a je mu špatně, jak se dobře napapal Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 21. Květen 2009 Autor Sdílet Vloženo 21. Květen 2009 Románek hlási že je po obědě a nemělo to chybu! co jsi měl..já jdu teď domů a je kuřátko...tak se mějta a zase večer Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 21. Květen 2009 Sdílet Vloženo 21. Květen 2009 Rybičku! Tu miluju ze všech nejvic! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 21. Květen 2009 Autor Sdílet Vloženo 21. Květen 2009 no jo ale ty kosti..nejlepší ryba je prase Valím domů Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Standis Vloženo 21. Květen 2009 Sdílet Vloženo 21. Květen 2009 Máro dobrou chuť Romane, já rybičku rád, jen jednou do roka Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Vloženo 21. Květen 2009 Sdílet Vloženo 21. Květen 2009 Tak já jsem již taky po o.Dneska celkem lehkej a chutnej oběd. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Standis Vloženo 21. Květen 2009 Sdílet Vloženo 21. Květen 2009 co bylo?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Evers Vloženo 21. Květen 2009 Sdílet Vloženo 21. Květen 2009 Jáááá šel do sladkýho... vedro jak v psinci tak sem dal studenej obed - 2x oblozena houska + borůvkovej koláááččček Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Standis Vloženo 21. Květen 2009 Sdílet Vloženo 21. Květen 2009 a k tomu bych viděl kávičku a bylo by to dokonalý Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Vloženo 21. Květen 2009 Sdílet Vloženo 21. Květen 2009 co bylo?? Já,jelikož mám dnes opět trénik dal výbornou slepičí polévku a k tomu rizoto se sýrem.Lahodné to bylo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Vloženo 21. Květen 2009 Sdílet Vloženo 21. Květen 2009 Tak teď si dám malou siestu asi,uvařil jsem si Nescafe3v1 a trošku si oddechnu asi. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Vloženo 21. Květen 2009 Sdílet Vloženo 21. Květen 2009 hmm tak kafe už mám dávno vypitý a nikdo nikde to jste všichni někde u vody??? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vlasta Vloženo 21. Květen 2009 Sdílet Vloženo 21. Květen 2009 (editace) hmm tak kafe už mám dávno vypitý a nikdo nikde to jste všichni někde u vody??? Joo chlastá se tu první liga tak se musí občas nabrat dech.(Ve skutečnosti pěkně s drahejma polovičkama nakupujou,vaří večeři,luxujou a až vytřou chodbu tak sem vlítnou sparskaj se a jestli mi toalety tak budou vytírat i tady) Editováno: 21. Květen 2009, autor: Vlasta Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 21. Květen 2009 Autor Sdílet Vloženo 21. Květen 2009 Jsem zde....Vlasto...dobře napsáno Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 21. Květen 2009 Sdílet Vloženo 21. Květen 2009 Dobrý večer kluci! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.