Marek Vloženo 21. Květen 2009 Autor Sdílet Vloženo 21. Květen 2009 Ahoj Romane....jak je.....tak co bude: kýta, sele nebo kotletky a klobásky? Vzhledem k náročnosti jsem o selete ustoupil a dal kotletky a tak. Co Ty? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Woody Vloženo 21. Květen 2009 Sdílet Vloženo 21. Květen 2009 Zdar klucí, tak mám padla , čtu tady neco o seleti, kdybyste něco potřebovali, mužu sehnat sele-syrové, nebo uzené a myslím , že by bylo za dobrou cenu Cokoliv od jidla není problém Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 21. Květen 2009 Autor Sdílet Vloženo 21. Květen 2009 Ahoj strejdo WOODY ,to jsi hodnej, ale s tím je moc práce na akci.....musí u toho furt někdo bejt a musí vědět co a jak Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Woody Vloženo 21. Květen 2009 Sdílet Vloženo 21. Květen 2009 Jj, to já vím, už jsem dělal několik selat. Je to hodně práce, ale to je potom žrádlo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 21. Květen 2009 Autor Sdílet Vloženo 21. Květen 2009 To máš pravdu..jen mi to moc nechutná studený..teplý selátko je lepší ale hĺad je svinstvo.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 21. Květen 2009 Sdílet Vloženo 21. Květen 2009 Ahoj Marku.Asi kýta ale v tom se musi shodnout většina,viš? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 21. Květen 2009 Autor Sdílet Vloženo 21. Květen 2009 ok.....hlavně že bude maso Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Woody Vloženo 21. Květen 2009 Sdílet Vloženo 21. Květen 2009 Jak je hlad, tak je dobry i opečený buřt Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Woody Vloženo 21. Květen 2009 Sdílet Vloženo 21. Květen 2009 Ahoj Marku.Asi kýta ale v tom se musi shodnout většina,viš? Hoši, je to vaše akce, nechci vám do toho mluvit, ale kyta je suchá, ideální je krček Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 21. Květen 2009 Sdílet Vloženo 21. Květen 2009 Woody: tak záleží jak dobře se to naloží ne? a podlejvat furt... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
raca Vloženo 21. Květen 2009 Sdílet Vloženo 21. Květen 2009 bry večer... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Woody Vloženo 21. Květen 2009 Sdílet Vloženo 21. Květen 2009 Woody: tak záleží jak dobře se to naloží ne? a podlejvat furt... Ee, kyta je nejsuchší, potom kotleta Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Woody Vloženo 21. Květen 2009 Sdílet Vloženo 21. Květen 2009 bry večer... Jenom se začne mluvit ojídle, už je tu AHOJ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 21. Květen 2009 Sdílet Vloženo 21. Květen 2009 Marku: jseš tu? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 21. Květen 2009 Sdílet Vloženo 21. Květen 2009 Marku: jseš tu? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
raca Vloženo 21. Květen 2009 Sdílet Vloženo 21. Květen 2009 Jenom se začne mluvit ojídle, už je tu AHOJ jídlo kde??? mam hlad že bych jed hřebíky..dneska sem myl auto a lítal s hadrem až mi pěkně vyhladlo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 21. Květen 2009 Autor Sdílet Vloženo 21. Květen 2009 Marku: jseš tu? Jasně...pokud máš něco tajného..jdi do SZ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 21. Květen 2009 Autor Sdílet Vloženo 21. Květen 2009 jídlo kde??? mam hlad že bych jed hřebíky..dneska sem myl auto a lítal s hadrem až mi pěkně vyhladlo ahoj racíčku..a co herečka nevařila? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Woody Vloženo 21. Květen 2009 Sdílet Vloženo 21. Květen 2009 Ráco, já tlačím teď bramborové placky, mám ti nějaky spustit? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
raca Vloženo 21. Květen 2009 Sdílet Vloženo 21. Květen 2009 ahoj racíčku..a co herečka nevařila? ale jo..ale teprv se na to chystam bramburek s vepřovým závitkem Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 21. Květen 2009 Autor Sdílet Vloženo 21. Květen 2009 já dojím kuřátko od oběda....asi půlku Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
raca Vloženo 21. Květen 2009 Sdílet Vloženo 21. Květen 2009 Tady důkaz jak sem makal .. a tady fotka mího kamarada abych byl na srazech poznat: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 21. Květen 2009 Sdílet Vloženo 21. Květen 2009 Marku: dnes přišla složenka s penězma.Děkuju! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 21. Květen 2009 Autor Sdílet Vloženo 21. Květen 2009 ni zač...já děkuji....hlavně, že vše dopadlo k oboustranné spokojenosti..... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Woody Vloženo 21. Květen 2009 Sdílet Vloženo 21. Květen 2009 Tady důkaz jak sem makal .. a tady fotka mího kamarada abych byl na srazech poznat: Mě to čeká zítra, jedu na tuning sraz Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.