Květen 21, 200916 r Autor Ahoj Romane....jak je.....tak co bude: kýta, sele nebo kotletky a klobásky? Vzhledem k náročnosti jsem o selete ustoupil a dal kotletky a tak. Co Ty?
Květen 21, 200916 r Zdar klucí, tak mám padla , čtu tady neco o seleti, kdybyste něco potřebovali, mužu sehnat sele-syrové, nebo uzené a myslím , že by bylo za dobrou cenu Cokoliv od jidla není problém
Květen 21, 200916 r Autor Ahoj strejdo WOODY ,to jsi hodnej, ale s tím je moc práce na akci.....musí u toho furt někdo bejt a musí vědět co a jak
Květen 21, 200916 r Jj, to já vím, už jsem dělal několik selat. Je to hodně práce, ale to je potom žrádlo
Květen 21, 200916 r Autor To máš pravdu..jen mi to moc nechutná studený..teplý selátko je lepší ale hĺad je svinstvo....
Květen 21, 200916 r Ahoj Marku.Asi kýta ale v tom se musi shodnout většina,viš? Hoši, je to vaše akce, nechci vám do toho mluvit, ale kyta je suchá, ideální je krček
Květen 21, 200916 r Woody: tak záleží jak dobře se to naloží ne? a podlejvat furt... Ee, kyta je nejsuchší, potom kotleta
Květen 21, 200916 r Jenom se začne mluvit ojídle, už je tu AHOJ jídlo kde??? mam hlad že bych jed hřebíky..dneska sem myl auto a lítal s hadrem až mi pěkně vyhladlo
Květen 21, 200916 r Autor jídlo kde??? mam hlad že bych jed hřebíky..dneska sem myl auto a lítal s hadrem až mi pěkně vyhladlo ahoj racíčku..a co herečka nevařila?
Květen 21, 200916 r ahoj racíčku..a co herečka nevařila? ale jo..ale teprv se na to chystam bramburek s vepřovým závitkem
Květen 21, 200916 r Tady důkaz jak sem makal .. a tady fotka mího kamarada abych byl na srazech poznat:
Květen 21, 200916 r Autor ni zač...já děkuji....hlavně, že vše dopadlo k oboustranné spokojenosti.....
Květen 21, 200916 r Tady důkaz jak sem makal .. a tady fotka mího kamarada abych byl na srazech poznat: Mě to čeká zítra, jedu na tuning sraz
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.