Březen 18, 201312 r Co bych dal za to chodit odpolední a ranní tady chodit přes týden na 10 hodin a pátky a víkend na 12
Březen 18, 201312 r Ahoj.Musim říct, že ten týden hezky začal teda jdu na kontrolu bowlasu a zjištuju, že se v něm zase někdo vrtal a nefunguje jak má a ted babo porad co s tim Jestli se jim na to ..... a nebo jim pořád dělat servisáka
Březen 18, 201312 r Jojo přesně tu TV Znova z toho zase udělala drasťák roku my byli v telce? to nevim,já to jen četla na netu
Březen 18, 201312 r My měli skoro přímo pod okny jinej malér - o to horší, že šlo o malýho 5letýho prcka: http://aktualne.centrum.cz/domaci/regiony/pardubicky/clanek.phtml?id=774354 Sedal u toho i vrtulník záchranný služby, 2 sanitky a roj záchranářů makal skoro hodinu, všecko marný, klučík nepřežil...
Březen 18, 201312 r Matka v práci, hlídala prý ho babička... Info mám jen z doslechu, nebudu ho víc ventilovat. Fakt je, že to je na mašli.
Březen 18, 201312 r To je jasné, drby při takovýhle událostech.. To by se nemělo Podle mě to bylo naprosto zbytečné
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.