jozzi Vloženo 19. Březen 2013 Sdílet Vloženo 19. Březen 2013 to si bylo třeba obědnat něco jako ja , v provedeni salamovo salamovem Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Trautenberk Vloženo 19. Březen 2013 Sdílet Vloženo 19. Březen 2013 To bude dneska k večeři, buď pizza a nebo Kebab Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ekkar_z_Bastlírny Vloženo 19. Březen 2013 Sdílet Vloženo 19. Březen 2013 (editace) Taky jsem se dneska musel postavit do kuchyně, neb stíhačka je až do večera na školení v Pardubicích a děti dorazily ze školy před chvílí hladový jak polskej zájezd. Takže francouzský brambory s pokrájenou zelenou okurkou místo salátu to jistí - pro jistotu plnej pekáč, aby i na tatínka do práce (za chvíli se odebírám na druhou noční v řadě) něco zbylo... Editováno: 19. Březen 2013, autor: Ekkar_z_Bastlírny Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Trautenberk Vloženo 19. Březen 2013 Sdílet Vloženo 19. Březen 2013 Kde vůbec makáš? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ekkar_z_Bastlírny Vloženo 19. Březen 2013 Sdílet Vloženo 19. Březen 2013 (editace) Ve firmě, která zajišťuje "teplo vašeho domova" - vyrábíme zhruba 1/8 evropský produkce interiérových teplovodních radiátorů... Editováno: 19. Březen 2013, autor: Ekkar_z_Bastlírny Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Trautenberk Vloženo 19. Březen 2013 Sdílet Vloženo 19. Březen 2013 Zajimavý, sbírám postřehy co kdo dělá, nikdy jeden neví kde se mu jaká rada bude hodit Jinak jídlo vypadá dobře Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
s-talker Vloženo 19. Březen 2013 Sdílet Vloženo 19. Březen 2013 Zdravicko co se jidla tyce, tak toho nechte, ja ted vecerel Mexicky salat s rohlikem by se jednomu chtelo brecet Ohledne tech profesi, to by me taky zajimalo...zname se pres auta, ale kdo co dela netusime...treba se to bude jednou hodit Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Trautenberk Vloženo 19. Březen 2013 Sdílet Vloženo 19. Březen 2013 Tak ona je tady někdě snad i sekce přímo na to Ale ta lenost tam naklikat Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jozzi Vloženo 19. Březen 2013 Sdílet Vloženo 19. Březen 2013 Jeje , ale mas pravdu , kdo bybto hledal ... jinak ja za chvilku budu kit rizecky a pak hura na lahvinku Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Trautenberk Vloženo 19. Březen 2013 Sdílet Vloženo 19. Březen 2013 Já mám dneska taky k večeři jen obloženou housku hold, si víc nezasloužím Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Trautenberk Vloženo 19. Březen 2013 Sdílet Vloženo 19. Březen 2013 http://forum.skodahome.cz/topic/13121-kdo-co-dela/ Tady Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
chiquillo Vloženo 19. Březen 2013 Sdílet Vloženo 19. Březen 2013 zdravíčko:) doma z práce, bowling opravenej a máká a ještě jsem byl čistit kanaldu v kebabárne a dostal jsem jednu porci grátis zítra běhání po úřadech :/ a asi si dám pivínko Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Trautenberk Vloženo 19. Březen 2013 Sdílet Vloženo 19. Březen 2013 (editace) http://forum.skodahome.cz/topic/109172-motokara-tdi/?p=1739073 Jestli někdo poradí? A neví někdo co stojí vyčištění klimy v ŠkodaAuto? Editováno: 19. Březen 2013, autor: LiborTDI Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Trautenberk Vloženo 20. Březen 2013 Sdílet Vloženo 20. Březen 2013 Dobrej Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jozzi Vloženo 20. Březen 2013 Sdílet Vloženo 20. Březen 2013 Dobre skyt ranko Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Trautenberk Vloženo 20. Březen 2013 Sdílet Vloženo 20. Březen 2013 Copak bylo veselo? A to je dneska první jarní den Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jozzi Vloženo 20. Březen 2013 Sdílet Vloženo 20. Březen 2013 Bylo , skyt , dneska zapijem na spraveni i ten prvni jarni den ... skyt Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Trautenberk Vloženo 20. Březen 2013 Sdílet Vloženo 20. Březen 2013 Teeeda ty si žiješ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jozzi Vloženo 20. Březen 2013 Sdílet Vloženo 20. Březen 2013 Tak vcera se slavilo Jozefa Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Trautenberk Vloženo 20. Březen 2013 Sdílet Vloženo 20. Březen 2013 Ajoooooooooo Všechno nejlepší Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jozzi Vloženo 20. Březen 2013 Sdílet Vloženo 20. Březen 2013 toz diky ja se potom dost dlouho lecim Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Trautenberk Vloženo 20. Březen 2013 Sdílet Vloženo 20. Březen 2013 Tak aspoň je pak vidět že jsi kvalitně oslavil Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mr.Kyblik Vloženo 20. Březen 2013 Sdílet Vloženo 20. Březen 2013 Brej dopoledne!!! Dneska jsem upekl štrůdl . Ani nevím jestli si mě ta moje přítulkyně zaslouží. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jozzi Vloženo 20. Březen 2013 Sdílet Vloženo 20. Březen 2013 Pokud ne , tak mi ho posli Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondrero Vloženo 20. Březen 2013 Sdílet Vloženo 20. Březen 2013 Nee jen půlku...A mě druhou My si to určitě zasloužíme Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.