Březen 19, 201312 r Taky jsem se dneska musel postavit do kuchyně, neb stíhačka je až do večera na školení v Pardubicích a děti dorazily ze školy před chvílí hladový jak polskej zájezd. Takže francouzský brambory s pokrájenou zelenou okurkou místo salátu to jistí - pro jistotu plnej pekáč, aby i na tatínka do práce (za chvíli se odebírám na druhou noční v řadě) něco zbylo... Upraveno Březen 19, 201312 r od Ekkar_z_Bastlírny
Březen 19, 201312 r Ve firmě, která zajišťuje "teplo vašeho domova" - vyrábíme zhruba 1/8 evropský produkce interiérových teplovodních radiátorů... Upraveno Březen 19, 201312 r od Ekkar_z_Bastlírny
Březen 19, 201312 r Zajimavý, sbírám postřehy co kdo dělá, nikdy jeden neví kde se mu jaká rada bude hodit Jinak jídlo vypadá dobře
Březen 19, 201312 r Zdravicko co se jidla tyce, tak toho nechte, ja ted vecerel Mexicky salat s rohlikem by se jednomu chtelo brecet Ohledne tech profesi, to by me taky zajimalo...zname se pres auta, ale kdo co dela netusime...treba se to bude jednou hodit
Březen 19, 201312 r Jeje , ale mas pravdu , kdo bybto hledal ... jinak ja za chvilku budu kit rizecky a pak hura na lahvinku
Březen 19, 201312 r zdravíčko:) doma z práce, bowling opravenej a máká a ještě jsem byl čistit kanaldu v kebabárne a dostal jsem jednu porci grátis zítra běhání po úřadech :/ a asi si dám pivínko
Březen 19, 201312 r http://forum.skodahome.cz/topic/109172-motokara-tdi/?p=1739073 Jestli někdo poradí? A neví někdo co stojí vyčištění klimy v ŠkodaAuto? Upraveno Březen 19, 201312 r od LiborTDI
Březen 20, 201312 r Brej dopoledne!!! Dneska jsem upekl štrůdl . Ani nevím jestli si mě ta moje přítulkyně zaslouží.
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.