Březen 20, 201312 r zdarec..dneska bramborák plněný uzeným ... konečně je venku hezky,že by konečně jaro?
Březen 20, 201312 r Tady na Domažlicku se to počasí začíná kazit , ještě že za chvíli jedu do práce, tak mi to aspon nebude štvát.
Březen 20, 201312 r Tak tady je pěkně hnusně :/ Sluníčko zmizelo hned ráno, sice 11°C ale fouká :/ Jinak ahoj žanet
Březen 20, 201312 r A tak ten puch syrovatky taky neni nijak prijemny Upraveno Březen 20, 201312 r od jozzi
Březen 20, 201312 r To mi povídej, jsem tam jezdil za přítelkou ještě když bydlela v Halířově, a když jsem se vrátil sem, to bylo uplně o něčem jiným ten vzduch
Březen 20, 201312 r To mi připomíná jednu scénu z intru - maturantský ročník, pokoj pro 4 "mladé muže", uvnitř 2 hodiny po večerce asi 10-15členná společnost, holdující alkoholu, tabáku a kartám za doprovodu příslušně hlasité reprodukce hudby, rozlítly se dveře, v nich stanul noční službu konající vychoš a ve snaze zviditelnit svou autoritu zařval "Kurva tady je vzduch že by se dal krájet!!!" Odpovědí mu bylo "Tak si kus ukroj a vypadni!"....
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.