Březen 22, 201312 r Ja si na Libora zvykl a už se těšim jak prase až se ukaže u nas se těš já ho mám pomalu za rohem tak ho musim taky ukecat už
Březen 22, 201312 r Tož taky se těším na moravu jak malej, a když jsem ženě řekl, že půjdem na topinku tak se smála a řekla že chlapi snad chodí na pivo neznalkyně, nechápe že když si dáme tak půjdeme domů pěšky :D No do Nejdku bych se mohl někdy stavit, ale až tam indiáni postaví aspoň silnici :D
Březen 22, 201312 r Tak dneska jsem dostal i rozpis na duben, a volno tam je potvrzené od 3.4 do 7.4, takže my jedem 3.4 hned ráno, musím se stavit ještě po rodinných návštěvách (chce se mi no ) a pak v neděli pojedem domů nějak ráno, chci stihnout sraz v Prahé u Mekáče jako každou první neděli v měsíci
Březen 22, 201312 r A kdy tam jede nějaká drožka? Mám v Ostrově babičku, a dokonce jsem se tam narodil
Březen 22, 201312 r Tak to se asi budu muset naklonovat všechno očividně nestihnu Ale pak se musíme na nějaký den a hlavně kde se sejdeme, moc to tam neznám, tak ne moc komplikovaně
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.