Březen 24, 201312 r Fakt, zase na primě z toho reportáž jak kdyby jste tam měli bůhví co Jinak dobré ráno Opět pracovní
Březen 24, 201312 r Tak nějak si seknul boksy, nejdřiv zajel k meklerenu tam mu bylo řečeno že by to asi nešlo tak musel popojet k mercedesu
Březen 24, 201312 r Jooo tohle, to jsem viděl opakovačku než jsem šel jak jsem prošel rychle kolem TV nevšiml jsem si kdo to byl to bylo dobry jak jen popojel o jeden vedle
Březen 24, 201312 r Přijde na to co je usmíření A co ty? Nějak bez ůsměvu, stalo se něco? Kdyžtak napiš do SZ .) Upraveno Březen 24, 201312 r od LiborTDI
Březen 24, 201312 r to víš,já se nemám s kym usmiřovat........ to nic hezkou neděli všem i když někomu pracovní
Březen 24, 201312 r Ale určitě se najde za chvíli princ a určitě i s novou OIII I tobě hezkou neděli, i když mi něco říká ze jsi nějaká smutná tak doufám že je to jen pocit
Březen 24, 201312 r Ale určitě se najde za chvíli princ a určitě i s novou OIII jasně já jedu po chlapech s bourákama...dík... nic nechme to být..tady toto řešit Upraveno Březen 24, 201312 r od cerrtinka
Březen 24, 201312 r Ale určitě se najde za chvíli princ a určitě i s novou OIII I tobě hezkou neděli, i když mi něco říká ze jsi nějaká smutná tak doufám že je to jen pocit To Lukaš ma zas nějakou pujčenou ?
Březen 24, 201312 r jasně já jedu po chlapech s bourákama...dík... nic nechme to být..tady toto řešit Ale tak to byla nadsázka, tak se hned neurážej
Březen 24, 201312 r U nás nedělní pracovní klasika, řízek a brambor, k tomu nějaká zelenina, a jedno pivo k tomu
Březen 24, 201312 r U nás nedělní pracovní klasika, řízek a brambor, k tomu nějaká zelenina, a jedno pivo k tomu identickej
Březen 24, 201312 r Ale ve středu bude prý guláš a k tomu veselý knedlík tak nějak nevím co si podtím představit :D
Březen 24, 201312 r No to nevim, ono to jídlo tady je poslední dobou hodně nahoru a pak hodně dolů, takže jednou si pochutnáš a pak zase jindy z toho nemůže nic dělat jak je ti zle
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.