cerrtinka Vloženo 24. Březen 2013 Sdílet Vloženo 24. Březen 2013 dobytek at si to umeje Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Trautenberk Vloženo 24. Březen 2013 Sdílet Vloženo 24. Březen 2013 To by mohl, ale jestli s tim přijel z Ruska, jako že jo tak to má ještě v pohodě Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jozzi Vloženo 24. Březen 2013 Sdílet Vloženo 24. Březen 2013 asi nakej hudej přibuznej když ma jen na lexus Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Trautenberk Vloženo 24. Březen 2013 Sdílet Vloženo 24. Březen 2013 Nějakej Saša a on přišel sem na bazén se podívat a poptat jak to chodí, a přišel v tý jejich beranici, taková hučka a pak jdu na oběd a vidím tam tohle, říkám no tak do něho bych to faakt neřekl Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jozzi Vloženo 24. Březen 2013 Sdílet Vloženo 24. Březen 2013 se nesměj ,ale taky mam takovou tu pravou ruskou beranicu jsem nafasoval jak jsem bly služebně v rusku a je to z medvěda a taky mam kabat z soba .... Takže Alexander řikaš , tož u nas by to byl Olin Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Trautenberk Vloženo 24. Březen 2013 Sdílet Vloženo 24. Březen 2013 To nevím jak by to byl u nás, ale u nás je on pro mě osina v zadku Si totiž myslí že má děngy tak si z něho sednu na zadek Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jozzi Vloženo 24. Březen 2013 Sdílet Vloženo 24. Březen 2013 ty ja už všehny zakazniky z každeho kouska světa měřim jednim metrem ,ale musim uznat že ti rusi si važně o sobě mysli až moc , a pak ještě němci Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Trautenberk Vloženo 24. Březen 2013 Sdílet Vloženo 24. Březen 2013 Tak jelikož k nám jezdí jen, nebo spíš hodně převážně jen ti východní, o kterých je známo že jsou skrblíci a ještě k tomu chudý tak těch tady máme taky plné zuby Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jozzi Vloženo 24. Březen 2013 Sdílet Vloženo 24. Březen 2013 tak to budou naci novozbohatlici , ti co si žijou na vysoke noze už delši dobu celkem radi obdarovavaj Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Trautenberk Vloženo 24. Březen 2013 Sdílet Vloženo 24. Březen 2013 No ale že mě nikdo nic nedá Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
chiquillo Vloženo 24. Březen 2013 Sdílet Vloženo 24. Březen 2013 Tak a teď užívat zbytek neděle Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Trautenberk Vloženo 24. Březen 2013 Sdílet Vloženo 24. Březen 2013 A jak to plánuješ si to užít? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
chiquillo Vloženo 24. Březen 2013 Sdílet Vloženo 24. Březen 2013 No asi klasika lenošit v pelechu a koukat na filmy chtěl sem jít umejt auta ale je tam zima Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ekkar_z_Bastlírny Vloženo 24. Březen 2013 Sdílet Vloženo 24. Březen 2013 Zažil jsem jak Rusy, tak Němce na dovolený v nejmenovaný zemi mimo jejich domovinu - a musím říct, že nejhorší jsou ruský novozbohatlíci nebo Rusi co se usadili v Německu. Zvěsti o hlučnejch Němčourech platí jen pro ty z bejvalejch východních provincií Rajchu - ti západnější jsou v pohodě, na rozdíl od Rusáků. Ti zbohatlíci z Ruska rozhazujou dolary hrstma, takže personál dovolenkový destinace na ostatní turisty kašle a rozmlsaně se věnuje jen těm štědrejm - a ti chudší, co jsou nově z Německa dělají to samý, ale s €urama - a taky se na rozdíl od těch odolarovanejch dokážou permanentně ožírat, takže je haňba blut bydlet s nima v jednom resortu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Trautenberk Vloženo 24. Březen 2013 Sdílet Vloženo 24. Březen 2013 No asi klasika lenošit v pelechu a koukat na filmy chtěl sem jít umejt auta ale je tam zima To mi povídej, ono tady je sluníčko, ale ten ledovej vítr, fuj! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Trautenberk Vloženo 24. Březen 2013 Sdílet Vloženo 24. Březen 2013 Přesně jak píše Ekkar, tak to přesně je poslední dobou tady, pak přijede západní Němec, a je milej, pokecá si, pochválí a hlavně uzná a respektuje tu práci Pak dorazí východňák, ještě ani nepromluví a už je zle a hlavně to na nich jde hned poznat Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ekkar_z_Bastlírny Vloženo 24. Březen 2013 Sdílet Vloženo 24. Březen 2013 Jo - smrdí drahou voňavkou jak kufr francouzský kurvy na kilák dopředu, ale když votevřou hubu, je to jako když se votevře krecht nebo přímo žumpa... Anglicky nebo německy pořádně neumí, tak melou furt jenom po svým - a hlavně všude kde to jde shánějí chlast. Je jim jedno jestli si zmažou držku whiskou, vodkou nebo koňakem - hlavně když ji mají jak motykou... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Trautenberk Vloženo 24. Březen 2013 Sdílet Vloženo 24. Březen 2013 Potřebuju rychlou odpověď tak hážu do placu: Výměna oleje u 1.9TDI Fabie: Kolik potřebuju oleje a jaký typ? Olejový filtr Vzduchovy filtr Naftovy fitr Ještě něco? Díky moc kolegové Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jozzi Vloženo 24. Březen 2013 Sdílet Vloženo 24. Březen 2013 par litru a aby byl tekutej , raději bych dal přednost nějakemu co nebyl jetej Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Trautenberk Vloženo 24. Březen 2013 Sdílet Vloženo 24. Březen 2013 Super :D Nevím jesli 5l nebo stačí 4l? a hlavně jaký typ A je to na interval 15000km Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
chiquillo Vloženo 24. Březen 2013 Sdílet Vloženo 24. Březen 2013 Holt musim počkat až bude lepší počásko Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cerrtinka Vloženo 24. Březen 2013 Sdílet Vloženo 24. Březen 2013 tak co děláte... já vařim a už se těšim až to bude Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Trautenberk Vloženo 24. Březen 2013 Sdílet Vloženo 24. Březen 2013 Já mám poslední minuty v práci a pak hurá po 3 dnech pryč Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cerrtinka Vloženo 24. Březen 2013 Sdílet Vloženo 24. Březen 2013 tak hezký volno se ženou Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Trautenberk Vloženo 24. Březen 2013 Sdílet Vloženo 24. Březen 2013 Bude v práci, ale dík Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.