Marek Vloženo 21. Květen 2009 Autor Sdílet Vloženo 21. Květen 2009 asi jo...a to já piju ještě nealko. beer Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Woody Vloženo 21. Květen 2009 Sdílet Vloženo 21. Květen 2009 aspon to, já čaj Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 21. Květen 2009 Autor Sdílet Vloženo 21. Květen 2009 copak čaj? marodnej... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 21. Květen 2009 Sdílet Vloženo 21. Květen 2009 Ted jsem se byl pomazlit s dětičkama v postýlce a hned mi je lip! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 21. Květen 2009 Autor Sdílet Vloženo 21. Květen 2009 Ty jo pedofil..... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Woody Vloženo 21. Květen 2009 Sdílet Vloženo 21. Květen 2009 copak čaj? marodnej... Ne, ja sodovky moc nemusím, tak piju čisty čaj neslazeny Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 21. Květen 2009 Sdílet Vloženo 21. Květen 2009 Nééééééééééééééééé Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 21. Květen 2009 Autor Sdílet Vloženo 21. Květen 2009 Ne, ja sodovky moc nemusím, tak piju čisty čaj neslazeny Nealko BEER není sodovka.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 21. Květen 2009 Autor Sdílet Vloženo 21. Květen 2009 Nééééééééééééééééé Jóóóóóóó help..help...linka bezpečí...sociálka... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Woody Vloženo 21. Květen 2009 Sdílet Vloženo 21. Květen 2009 Jo, to není, ale momentálně nemám k dispozici Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 21. Květen 2009 Autor Sdílet Vloženo 21. Květen 2009 copak herečka skládala uhlí, že neměla čas na nákup Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
raca Vloženo 21. Květen 2009 Sdílet Vloženo 21. Květen 2009 byl sem chvilku mimo...přijela sestřenka na takovou rychlo navštěvu... :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 21. Květen 2009 Autor Sdílet Vloženo 21. Květen 2009 (editace) Takže rychlovka se sestřenkou jo a mě jsi vyčítal románek s Romanem Editováno: 21. Květen 2009, autor: Marek Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Woody Vloženo 21. Květen 2009 Sdílet Vloženo 21. Květen 2009 copak herečka skládala uhlí, že neměla čas na nákup Ne, ja to moc nepiju, musím mít na pivo chuť, A uhlí neskládala, pekla mi placky na večeři Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 21. Květen 2009 Sdílet Vloženo 21. Květen 2009 Jdu si dát nanuka.Dá si někdo se mnou? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 21. Květen 2009 Autor Sdílet Vloženo 21. Květen 2009 Jdu si dát nanuka.Dá si někdo se mnou? Já NE...namám Tě rád...... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
raca Vloženo 21. Květen 2009 Sdílet Vloženo 21. Květen 2009 Takže rychlovka se sestřenkou jo a mě jsi vyčítal románek s Romanem fakt ... ftipny.. .. nene je to čerstva mamina ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Woody Vloženo 21. Květen 2009 Sdílet Vloženo 21. Květen 2009 Já se hlásím, nejradši mám mrože Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 21. Květen 2009 Sdílet Vloženo 21. Květen 2009 Tak já jdu skočit z okna... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
raca Vloženo 21. Květen 2009 Sdílet Vloženo 21. Květen 2009 Jdu si dát nanuka.Dá si někdo se mnou? jedině jestli máš Míšu toho jedinyho můžu.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Woody Vloženo 21. Květen 2009 Sdílet Vloženo 21. Květen 2009 fakt ... ftipny.. .. nene je to čerstva mamina ... Dítě není překážka Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 21. Květen 2009 Autor Sdílet Vloženo 21. Květen 2009 fakt ... ftipny.. .. nene je to čerstva mamina ... Ty jsou nejnáruživější Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 21. Květen 2009 Autor Sdílet Vloženo 21. Květen 2009 Tak já jdu skočit z okna... ale jdi alespoň na půdu a vyskoč z veluxu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 21. Květen 2009 Sdílet Vloženo 21. Květen 2009 Už jsem zpátky...to víš přízemi Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 21. Květen 2009 Autor Sdílet Vloženo 21. Květen 2009 hmmm takže nic...no jo další zagorka... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.