Marek Vloženo 21. Květen 2009 Autor Sdílet Vloženo 21. Květen 2009 jdu mejt tělo....ale pak se na chvilku ještě stavím... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 21. Květen 2009 Sdílet Vloženo 21. Květen 2009 Kašli na to! Dešt Ti to smeje! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
raca Vloženo 21. Květen 2009 Sdílet Vloženo 21. Květen 2009 já taky mizim ...mějte se... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 21. Květen 2009 Autor Sdílet Vloženo 21. Květen 2009 Kašli na to! Dešt Ti to smeje! čoveče teď je u nás docela dost dobrej vichr...stromy se ohýbají k zeni.....to zase bude něco Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 21. Květen 2009 Autor Sdílet Vloženo 21. Květen 2009 já taky mizim ...mějte se... měj se ...zítra.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 21. Květen 2009 Sdílet Vloženo 21. Květen 2009 čoveče teď je u nás docela dost dobrej vichr...stromy se ohýbají k zeni.....to zase bude něco Vždyt jsem to řikal! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 21. Květen 2009 Autor Sdílet Vloženo 21. Květen 2009 no jo no ....jsi jednička..... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 21. Květen 2009 Sdílet Vloženo 21. Květen 2009 Marku: mě ve vlákně pochválila mou OII nějak prcinka! Snad první holka ve vlákně! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 21. Květen 2009 Autor Sdílet Vloženo 21. Květen 2009 (editace) vím a je z Nejdku u Karlových Varů...cerrtinka..že jo....Tě to nějak vzalo..... Editováno: 21. Květen 2009, autor: Marek Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 21. Květen 2009 Sdílet Vloženo 21. Květen 2009 To téma v plivárně...nic moc co? Smutny... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 21. Květen 2009 Autor Sdílet Vloženo 21. Květen 2009 to je hustý......ale je to bohužel život...a jeho součást, i když nepříjemná... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 21. Květen 2009 Sdílet Vloženo 21. Květen 2009 Už u Vás leje? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 21. Květen 2009 Autor Sdílet Vloženo 21. Květen 2009 Jo, ale není to tak strešný.....jo a představ si že prší ze shora dolů...divní co Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 21. Květen 2009 Autor Sdílet Vloženo 21. Květen 2009 Dneska tedy v hospodě nic moc...jdu bydlet...čus... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 22. Květen 2009 Autor Sdílet Vloženo 22. Květen 2009 Dobré ránko všem.....ranní ptáče dál do skáče....nebo dřív chcípne? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Woody Vloženo 22. Květen 2009 Sdílet Vloženo 22. Květen 2009 Bré ráno pane vedoucí Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 22. Květen 2009 Autor Sdílet Vloženo 22. Květen 2009 Ahoj strejdo WOODY Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Woody Vloženo 22. Květen 2009 Sdílet Vloženo 22. Květen 2009 Mám to sbaleno, odvezu malou do školky a posílám balíček Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 22. Květen 2009 Autor Sdílet Vloženo 22. Květen 2009 OK.....včera jsi nějak odpadl brzy...no ostatně všichni..... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Woody Vloženo 22. Květen 2009 Sdílet Vloženo 22. Květen 2009 Včera to bylo zase takové o ničem . Co máš dneska v plánu, já toho mám zas hodně Malou do školky, na poštu do železářství, uvařřit oběd, chtěl jsem i umyt auto, ale je zamračeno, tak uvidím. A odpoledne jdeme z práce na oběd na bowling a na pijatiku a to vše ZADARMO Tak to dneska odhaduji na cca 6 ks birelu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 22. Květen 2009 Autor Sdílet Vloženo 22. Květen 2009 No WOODY to máš dneska co dělat všechno to stihnout..já jsem do 14 v rachotě...a pak nevím , asi dle počasí..je tu sice teplo ale zamračeno.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 22. Květen 2009 Autor Sdílet Vloženo 22. Květen 2009 Jo a co vaříš..... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Woody Vloženo 22. Květen 2009 Sdílet Vloženo 22. Květen 2009 To je ště nevím, asi bramboračku Tajk abysme měli jen něco na dneska, zítra ráno jedem na bazén a potom na tuning sraz, tak se tam stavíme na oběd A co večer stavíš se na jedno? Dneska příjdu pozdě a s tchýní, která tu bude na noc Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 22. Květen 2009 Autor Sdílet Vloženo 22. Květen 2009 Bramboračka je super...večer tady samo budu.....já v sobotu vezu manželku s malou ke tchýni / sice bydlí jen cca 12km od nás / ale budu mít sobotu pro sebe Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 22. Květen 2009 Autor Sdílet Vloženo 22. Květen 2009 Tý jo tchýně v baráku......taky dobrý.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.