Květen 21, 200916 r Autor Kašli na to! Dešt Ti to smeje! čoveče teď je u nás docela dost dobrej vichr...stromy se ohýbají k zeni.....to zase bude něco
Květen 21, 200916 r čoveče teď je u nás docela dost dobrej vichr...stromy se ohýbají k zeni.....to zase bude něco Vždyt jsem to řikal!
Květen 21, 200916 r Marku: mě ve vlákně pochválila mou OII nějak prcinka! Snad první holka ve vlákně!
Květen 21, 200916 r Autor vím a je z Nejdku u Karlových Varů...cerrtinka..že jo....Tě to nějak vzalo..... Upraveno Květen 21, 200916 r od Marek
Květen 21, 200916 r Autor to je hustý......ale je to bohužel život...a jeho součást, i když nepříjemná...
Květen 21, 200916 r Autor Jo, ale není to tak strešný.....jo a představ si že prší ze shora dolů...divní co
Květen 22, 200916 r Včera to bylo zase takové o ničem . Co máš dneska v plánu, já toho mám zas hodně Malou do školky, na poštu do železářství, uvařřit oběd, chtěl jsem i umyt auto, ale je zamračeno, tak uvidím. A odpoledne jdeme z práce na oběd na bowling a na pijatiku a to vše ZADARMO Tak to dneska odhaduji na cca 6 ks birelu
Květen 22, 200916 r Autor No WOODY to máš dneska co dělat všechno to stihnout..já jsem do 14 v rachotě...a pak nevím , asi dle počasí..je tu sice teplo ale zamračeno....
Květen 22, 200916 r To je ště nevím, asi bramboračku Tajk abysme měli jen něco na dneska, zítra ráno jedem na bazén a potom na tuning sraz, tak se tam stavíme na oběd A co večer stavíš se na jedno? Dneska příjdu pozdě a s tchýní, která tu bude na noc
Květen 22, 200916 r Autor Bramboračka je super...večer tady samo budu.....já v sobotu vezu manželku s malou ke tchýni / sice bydlí jen cca 12km od nás / ale budu mít sobotu pro sebe
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.