Přejít na obsah
View in the app

A better way to browse. Learn more.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Doporučené odpovědi

blb no,... prej se i stehuje nebo co, ale buch vi jestli,..... sem silne zvedav,,.. uz z toho chci mit neco normalniho

To chce mit kazdy :D me uz ty zimaky lezou priserne na nervy :D

To tve auto je i teď plně normální :D

srandicky,... prejdou :D radsi makej ty chodovare :D

Upraveno od Lukason

Makám, nevidíš? :D potím tady krev kolik je tu práce :D

Taky makam :D cekam na jednoho kokota :D

A on se někdě zapích a jde pozdě co :D :D

no jo pracanti,... ja taky poctive studuju :D

jozzi, nejakej prdlej pšonek ? :D :D

Byt bliz tak dostanes po pysku :D .... jinak kdo rikal ze nestuduju ;)

To jsou ty študáci co nikdy dělat řádně nebudou :D :D

Ale taky koukám že se moc pilně neučíš, když to stíháš tady :D

jozzi: co se ,, čapčíš " ? Ses ci snad povazujes se za psonka ? :D:kol-46:  :kol-46:

..... poctive se ucim, cekam ctyri hodiny na dalsi nudu :D ........ sileny tohle fakt,... nevychrapanej a strhanej po florecu, uz se vidim doma ;)

kurde, tady je pomalej net, to je na hovno.... kazdej tady na notasu .(

Upraveno od Lukason

Nevhodne a urazlive pojmenovavani narodnostni mensiny je trestnim cinem ;)

Pěkně do sebe zase rejete, že vás to baví :)

To mi povídej s tím netem, jsem byl dřív na hotelový wifi, to byl fičák, že jsem si udělal mobilní net od O2 a ve srovnání s tím wifi je to jak mít internet v NASA :D

Bavit nebavi , ale rejt nemusi ;) .... ty ja mam naky regionalni nas , ale je ro svihak , to se musi nehat ;) a skoro cele polsko fici na H cku takze i v mobilu to jede ;)

Tak v Havru mají Podu, to je super, optika, jede to jako po másle :) Ale u nás nic takovýho není, jen zaprděný O2 a to je na pevnej internet na nic, kort když člověk mrská torrenty :D

Ouuu , to je bolest kdyz to nema ryhlost :D ale ja si fakt nemuzu stazovat :D

Tak když jsem bydlel na druhém konci města, tam tlačil kyslík rychlost reálnou 2Mb/s stahování a upload byl někdě okolo 50kb/s :D Teď mám ustřednu pod prdelí jak se říká a stahuju reálně okolo 5Mbs a upload mám okolo 1Mb/s což je odpovídá tomu jejich prodávánému 40/2MB/s :D dementi to jsou, ale potřeboval bych větši upload no :D ale tady ani lokální poskytovalé moc nejsou,a když už tak po wifi a to taky pak není uplně kvalita, hlavně když prší nebo je mlha :( hold i v tomhle morava zase vede :D

Snad jen v tom :D

Tak ono jak kdy, u vás taky není špatně, hodně se mi líbila ta příroda a krajina na Těrlicku :)

A ted si predstav jak tam je fajne jak uz je zeleno , pifko na terase a pohoda ;)

ja nereju ;) jenom postuchuju, a uz vubec ne urazim,.... ;)

To musí být super ;) A já jsem velkej milovník vodních dýmek takže ještě tu k tomu, nějakou fajnovou hudbu a jsem spokojený člověk :D

No ale při představě že tady teď mrzne :(:D

U nas uz ani neprsi :D .... jo tak ja jsem kurak vseobecne takze vodarna to je zaklad zivota :D

No jeje, měli jsme tři, ale nedávno nám kocour jednu sejmul ze stolu a baňka šla do kopru, ale zavírají tady čajovnu tak budu další dvě brát, plus k tomu tunu tabáků :D

Kurna , jedna navic by se mi sikla ;)

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.