Duben 9, 201312 r blb no,... prej se i stehuje nebo co, ale buch vi jestli,..... sem silne zvedav,,.. uz z toho chci mit neco normalniho
Duben 9, 201312 r srandicky,... prejdou radsi makej ty chodovare Upraveno Duben 9, 201312 r od Lukason
Duben 9, 201312 r To jsou ty študáci co nikdy dělat řádně nebudou :D Ale taky koukám že se moc pilně neučíš, když to stíháš tady
Duben 9, 201312 r jozzi: co se ,, čapčíš " ? Ses ci snad povazujes se za psonka ? ..... poctive se ucim, cekam ctyri hodiny na dalsi nudu ........ sileny tohle fakt,... nevychrapanej a strhanej po florecu, uz se vidim doma kurde, tady je pomalej net, to je na hovno.... kazdej tady na notasu .( Upraveno Duben 9, 201312 r od Lukason
Duben 9, 201312 r Pěkně do sebe zase rejete, že vás to baví To mi povídej s tím netem, jsem byl dřív na hotelový wifi, to byl fičák, že jsem si udělal mobilní net od O2 a ve srovnání s tím wifi je to jak mít internet v NASA
Duben 9, 201312 r Bavit nebavi , ale rejt nemusi .... ty ja mam naky regionalni nas , ale je ro svihak , to se musi nehat a skoro cele polsko fici na H cku takze i v mobilu to jede
Duben 9, 201312 r Tak v Havru mají Podu, to je super, optika, jede to jako po másle Ale u nás nic takovýho není, jen zaprděný O2 a to je na pevnej internet na nic, kort když člověk mrská torrenty
Duben 9, 201312 r Tak když jsem bydlel na druhém konci města, tam tlačil kyslík rychlost reálnou 2Mb/s stahování a upload byl někdě okolo 50kb/s Teď mám ustřednu pod prdelí jak se říká a stahuju reálně okolo 5Mbs a upload mám okolo 1Mb/s což je odpovídá tomu jejich prodávánému 40/2MB/s dementi to jsou, ale potřeboval bych větši upload no ale tady ani lokální poskytovalé moc nejsou,a když už tak po wifi a to taky pak není uplně kvalita, hlavně když prší nebo je mlha hold i v tomhle morava zase vede
Duben 9, 201312 r Tak ono jak kdy, u vás taky není špatně, hodně se mi líbila ta příroda a krajina na Těrlicku
Duben 9, 201312 r To musí být super A já jsem velkej milovník vodních dýmek takže ještě tu k tomu, nějakou fajnovou hudbu a jsem spokojený člověk No ale při představě že tady teď mrzne
Duben 9, 201312 r U nas uz ani neprsi .... jo tak ja jsem kurak vseobecne takze vodarna to je zaklad zivota
Duben 9, 201312 r No jeje, měli jsme tři, ale nedávno nám kocour jednu sejmul ze stolu a baňka šla do kopru, ale zavírají tady čajovnu tak budu další dvě brát, plus k tomu tunu tabáků
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.