Přejít na obsah
Zobrazit v aplikaci

Lepší způsob procházení. Dozvědět se více.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

Celoobrazovková aplikace na vaší domovské obrazovce s push notifikacemi, odznaky a další.

Pro instalaci této aplikace na iOS a iPadOS
  1. Klepněte na ikonu Sdílet v Safari
  2. Posuňte menu a klepněte na Přidat na plochu.
  3. Klepněte na Přidat v pravém horním rohu.
Pro instalaci této aplikace na Android
  1. Klepněte na tři tečky (⋮) v pravém horním rohu prohlížeče.
  2. Klepněte na Přidat na plochu nebo Nainstalovat aplikaci.
  3. Potvrďte klepnutím na Nainstalovat.

Doporučené odpovědi

blb no,... prej se i stehuje nebo co, ale buch vi jestli,..... sem silne zvedav,,.. uz z toho chci mit neco normalniho

To chce mit kazdy :D me uz ty zimaky lezou priserne na nervy :D

To tve auto je i teď plně normální :D

srandicky,... prejdou :D radsi makej ty chodovare :D

Upraveno od Lukason

Makám, nevidíš? :D potím tady krev kolik je tu práce :D

Taky makam :D cekam na jednoho kokota :D

A on se někdě zapích a jde pozdě co :D :D

no jo pracanti,... ja taky poctive studuju :D

jozzi, nejakej prdlej pšonek ? :D :D

Byt bliz tak dostanes po pysku :D .... jinak kdo rikal ze nestuduju ;)

To jsou ty študáci co nikdy dělat řádně nebudou :D :D

Ale taky koukám že se moc pilně neučíš, když to stíháš tady :D

jozzi: co se ,, čapčíš " ? Ses ci snad povazujes se za psonka ? :D:kol-46:  :kol-46:

..... poctive se ucim, cekam ctyri hodiny na dalsi nudu :D ........ sileny tohle fakt,... nevychrapanej a strhanej po florecu, uz se vidim doma ;)

kurde, tady je pomalej net, to je na hovno.... kazdej tady na notasu .(

Upraveno od Lukason

Nevhodne a urazlive pojmenovavani narodnostni mensiny je trestnim cinem ;)

Pěkně do sebe zase rejete, že vás to baví :)

To mi povídej s tím netem, jsem byl dřív na hotelový wifi, to byl fičák, že jsem si udělal mobilní net od O2 a ve srovnání s tím wifi je to jak mít internet v NASA :D

Bavit nebavi , ale rejt nemusi ;) .... ty ja mam naky regionalni nas , ale je ro svihak , to se musi nehat ;) a skoro cele polsko fici na H cku takze i v mobilu to jede ;)

Tak v Havru mají Podu, to je super, optika, jede to jako po másle :) Ale u nás nic takovýho není, jen zaprděný O2 a to je na pevnej internet na nic, kort když člověk mrská torrenty :D

Ouuu , to je bolest kdyz to nema ryhlost :D ale ja si fakt nemuzu stazovat :D

Tak když jsem bydlel na druhém konci města, tam tlačil kyslík rychlost reálnou 2Mb/s stahování a upload byl někdě okolo 50kb/s :D Teď mám ustřednu pod prdelí jak se říká a stahuju reálně okolo 5Mbs a upload mám okolo 1Mb/s což je odpovídá tomu jejich prodávánému 40/2MB/s :D dementi to jsou, ale potřeboval bych větši upload no :D ale tady ani lokální poskytovalé moc nejsou,a když už tak po wifi a to taky pak není uplně kvalita, hlavně když prší nebo je mlha :( hold i v tomhle morava zase vede :D

Snad jen v tom :D

Tak ono jak kdy, u vás taky není špatně, hodně se mi líbila ta příroda a krajina na Těrlicku :)

A ted si predstav jak tam je fajne jak uz je zeleno , pifko na terase a pohoda ;)

ja nereju ;) jenom postuchuju, a uz vubec ne urazim,.... ;)

To musí být super ;) A já jsem velkej milovník vodních dýmek takže ještě tu k tomu, nějakou fajnovou hudbu a jsem spokojený člověk :D

No ale při představě že tady teď mrzne :(:D

U nas uz ani neprsi :D .... jo tak ja jsem kurak vseobecne takze vodarna to je zaklad zivota :D

No jeje, měli jsme tři, ale nedávno nám kocour jednu sejmul ze stolu a baňka šla do kopru, ale zavírají tady čajovnu tak budu další dvě brát, plus k tomu tunu tabáků :D

Kurna , jedna navic by se mi sikla ;)

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...

Aktivovat mobilní záhlaví

Chrome pro Android
  1. Klepněte na ikonu zámku vedle adresního řádku.
  2. Klepněte na Povolení → Oznámení.
  3. Upravte své preference.
Chrome pro desktop
  1. Klikněte na ikonu zámku v adresním řádku.
  2. Vyberte Nastavení webu.
  3. Najděte Oznámení a upravte své preference.