Trautenberk Vloženo 12. Duben 2013 Sdílet Vloženo 12. Duben 2013 Ou ou ou, tak hotovo, sice foto nemám, páč začalo vcelku hodně pršet tak jsem makal abych to stihl a nebyl na kost, ale myslim si že to bude dobrý Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jozzi Vloženo 12. Duben 2013 Sdílet Vloženo 12. Duben 2013 Cos to vlastne kutil ? U nas lije jako z konve Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Trautenberk Vloženo 12. Duben 2013 Sdílet Vloženo 12. Duben 2013 Letní verzi a přišel mi suchý zip Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jozzi Vloženo 12. Duben 2013 Sdílet Vloženo 12. Duben 2013 takze pan ma prezuto na co vlastne potrebujes ten suhej zip ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Trautenberk Vloženo 12. Duben 2013 Sdílet Vloženo 12. Duben 2013 Uvidííííš Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cerrtinka Vloženo 12. Duben 2013 Sdílet Vloženo 12. Duben 2013 já taky uvidim? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jozzi Vloženo 12. Duben 2013 Sdílet Vloženo 12. Duben 2013 Ukazovalo se ve skolce Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Trautenberk Vloženo 12. Duben 2013 Sdílet Vloženo 12. Duben 2013 (editace) Takže vyletněno, jedna rychlá z města když jsem valil pro naftu A k čemu suchý zip? místo oboustranky pod SPZ Tak jo víc fotek u mě ve vlákně http://forum.skodahome.cz/topic/109172-motokara-tdi/?p=1751204 A jestli můžu poprosit nemá někdo odkaz tady na foru, kde se dávali inspirace fotek fabii? Za boha to nemůžu nikde najít :I Editováno: 12. Duben 2013, autor: LiborTDI 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
chiquillo Vloženo 12. Duben 2013 Sdílet Vloženo 12. Duben 2013 myslíš toto? http://forum.skodahome.cz/topic/18597-fotky-fabek-z-ulic/page-32 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jozzi Vloženo 12. Duben 2013 Sdílet Vloženo 12. Duben 2013 Zdar kluci Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Trautenberk Vloženo 13. Duben 2013 Sdílet Vloženo 13. Duben 2013 Jo to je přesně ten odkaz, díky Jinak dobré ránko, tady celkem teplo ale zase pod mrakem ale hlavně že nesněží! Ale koukám že to tady moc nežilo večer, všichni mrtvý? Jinak dneska minisraz v praze před půlnocí s Kubou (mc2uba ) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jozzi Vloženo 13. Duben 2013 Sdílet Vloženo 13. Duben 2013 Zdarec lide pracujici ja byl vcera na pifku Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Trautenberk Vloženo 13. Duben 2013 Sdílet Vloženo 13. Duben 2013 Jo takhle, no my doma měli včera čajovnu, přišel soused a sousedka a tak jsme kecali až lup byla skorem půlnoc Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jozzi Vloženo 13. Duben 2013 Sdílet Vloženo 13. Duben 2013 Joooo , to ja dal dva a do hajan Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Trautenberk Vloženo 13. Duben 2013 Sdílet Vloženo 13. Duben 2013 A dneska v plný polní v práci? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jozzi Vloženo 13. Duben 2013 Sdílet Vloženo 13. Duben 2013 Tsaa , mam tu belorusy na podepsani smlouvy tak jim odpoledne delam vylet tedka papiruju az se mi s toho hlava toci jsem myslel ze madari jsou kokoti na papiry , belorusi je porazili na plne care Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Trautenberk Vloženo 13. Duben 2013 Sdílet Vloženo 13. Duben 2013 Koukám máš to dneska hodně multikulturní :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jozzi Vloženo 13. Duben 2013 Sdílet Vloženo 13. Duben 2013 Ja to tak mam furt ... Ti prijeli vcera po poledni , vytasili na mne polstinu , teda pokud se tomu da takhle rict , tak jsem jim razne vysvetlil ze rusky umim .... oni ne jsou to estonci zastupujici belorusko .... no kuuurna , zlata anglictina Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
s-talker Vloženo 13. Duben 2013 Sdílet Vloženo 13. Duben 2013 Zdravicko panove Proc neni Scirocco 5 dver? Ja to auto zeru Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jozzi Vloženo 13. Duben 2013 Sdílet Vloženo 13. Duben 2013 Taky ses koukal na autosalon me se ta potvurka nehorazne libi ... se musim kouknout zda je i v zelene Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
s-talker Vloženo 13. Duben 2013 Sdílet Vloženo 13. Duben 2013 Je v zelene Ale ja prave zeru tu modrou...kdyz jsem byl ve Wobu, tak tam to ma kde jaky mlady smrad Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jozzi Vloženo 13. Duben 2013 Sdílet Vloženo 13. Duben 2013 Tak na ro jsme uz moc stari ale zelena by se mi libila kuuurna to by byla hracka Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
s-talker Vloženo 13. Duben 2013 Sdílet Vloženo 13. Duben 2013 Snad to neni vekove omezene, to vis pri nasem stari Hracka by to byla perfektni...ale doma by to asi neproslo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jozzi Vloženo 13. Duben 2013 Sdílet Vloženo 13. Duben 2013 Tak u mne jo ale ja si furt rikam zeby ro uz chtelo neco vic praktickeho aaaa byla by zaba ll Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
s-talker Vloženo 13. Duben 2013 Sdílet Vloženo 13. Duben 2013 No prave...porad snim o Honde Accord Tourer...ale ta je draha jako prase Ovsem splnuje vse co chcu. Ten TRAX vypada super, ale jestli bude diesel za cenu Hondice, tak to je jasne Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.