jozzi Vloženo 13. Duben 2013 Sdílet Vloženo 13. Duben 2013 Tak ten trax se mi nehorazne libi , tak roztomiloucke auto jsem uz dlouho nevidel Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
s-talker Vloženo 13. Duben 2013 Sdílet Vloženo 13. Duben 2013 To rozhodne Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jozzi Vloženo 13. Duben 2013 Sdílet Vloženo 13. Duben 2013 Ale vis ze mi furt lezi na srdci to malibu dyt to je taky fajny sedanek Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
s-talker Vloženo 13. Duben 2013 Sdílet Vloženo 13. Duben 2013 Malibu je naaadherne auto, hned bych do nej sel...ovsem opet mimo rozpocet Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jozzi Vloženo 13. Duben 2013 Sdílet Vloženo 13. Duben 2013 aaaale. za chvili bude na dva Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Trautenberk Vloženo 13. Duben 2013 Sdílet Vloženo 13. Duben 2013 Budte rádi za to co máte Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jozzi Vloženo 13. Duben 2013 Sdílet Vloženo 13. Duben 2013 htp forewer Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Trautenberk Vloženo 13. Duben 2013 Sdílet Vloženo 13. Duben 2013 Taky jsem měl, bylo vskutku dobré auto Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jozzi Vloženo 13. Duben 2013 Sdílet Vloženo 13. Duben 2013 tak je to o zvyku ja tu moji holku mam rad , naftakam mam zas služebak ,a to je o něčem jinem Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Trautenberk Vloženo 13. Duben 2013 Sdílet Vloženo 13. Duben 2013 Tak mě taky Fabian sloužil bez větších problémů, i díly levné ale nebylo to auto na dálky bohužel :/ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
chiquillo Vloženo 13. Duben 2013 Sdílet Vloženo 13. Duben 2013 Zdravíčko u nás svítí slunko jaká paráda:) ale co z toho když člověk leží v pelechu s lékama kolem sebe ooo jak mě to ..... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jozzi Vloženo 13. Duben 2013 Sdílet Vloženo 13. Duben 2013 jo rymiška , na to se umira ... u nas je dnesk apočasi blbec, lije , sviti slunko , a zas Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Trautenberk Vloženo 13. Duben 2013 Sdílet Vloženo 13. Duben 2013 Hele to tady se začíná vyjasňovat, ale nevěřím že to vydrží Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jozzi Vloženo 13. Duben 2013 Sdílet Vloženo 13. Duben 2013 mě už to letošni počasi leze přišerně na nervy ale z druhe strany i tam nemam čas auto umejt Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Trautenberk Vloženo 13. Duben 2013 Sdílet Vloženo 13. Duben 2013 Ja byl opláchnout včera, ale stejně v noci pršelo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jozzi Vloženo 13. Duben 2013 Sdílet Vloženo 13. Duben 2013 ja to kašlu , to už udělam při jarnim uklidu přes dovolenku Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
chiquillo Vloženo 13. Duben 2013 Sdílet Vloženo 13. Duben 2013 tak na rýmu se neumíra akorát překazí plány na víkend ale příští víkend vyjde Triálek v Milovicích už volá Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Trautenberk Vloženo 13. Duben 2013 Sdílet Vloženo 13. Duben 2013 Pokud nebude sněžit Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jozzi Vloženo 13. Duben 2013 Sdílet Vloženo 13. Duben 2013 Ty vado , kde to zas je ? ... Libore , už přestan s tym snehem Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cerrtinka Vloženo 13. Duben 2013 Sdílet Vloženo 13. Duben 2013 tak na rýmu se neumíra akorát překazí plány na víkend ale příští víkend vyjde Triálek v Milovicích už volá kdepak př.víkend tuning sraz Vyškov Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jozzi Vloženo 13. Duben 2013 Sdílet Vloženo 13. Duben 2013 to je někdě bliž , to už znam Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Trautenberk Vloženo 13. Duben 2013 Sdílet Vloženo 13. Duben 2013 Taky mám akci na další víkend, budu v práci haleluja Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cerrtinka Vloženo 13. Duben 2013 Sdílet Vloženo 13. Duben 2013 (editace) to je někdě bliž , to už znam jojo to je blízko tebe myslim respektive tvým směrem Taky mám akci na další víkend, budu v práci haleluja tak to je na prd Editováno: 13. Duben 2013, autor: cerrtinka Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jozzi Vloženo 13. Duben 2013 Sdílet Vloženo 13. Duben 2013 tak ono vse smerem na vyhod je mym smerem ale bohuzel tam nebudu , auto budu mit jakz takz hotov az na zacatku května Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Trautenberk Vloženo 13. Duben 2013 Sdílet Vloženo 13. Duben 2013 By jeden neřekl jak mě ta práce dneska naser Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.