Duben 13, 201312 r tak je to o zvyku ja tu moji holku mam rad , naftakam mam zas služebak ,a to je o něčem jinem
Duben 13, 201312 r Tak mě taky Fabian sloužil bez větších problémů, i díly levné ale nebylo to auto na dálky bohužel :/
Duben 13, 201312 r Zdravíčko u nás svítí slunko jaká paráda:) ale co z toho když člověk leží v pelechu s lékama kolem sebe ooo jak mě to .....
Duben 13, 201312 r jo rymiška , na to se umira ... u nas je dnesk apočasi blbec, lije , sviti slunko , a zas
Duben 13, 201312 r mě už to letošni počasi leze přišerně na nervy ale z druhe strany i tam nemam čas auto umejt
Duben 13, 201312 r tak na rýmu se neumíra akorát překazí plány na víkend ale příští víkend vyjde Triálek v Milovicích už volá
Duben 13, 201312 r tak na rýmu se neumíra akorát překazí plány na víkend ale příští víkend vyjde Triálek v Milovicích už volá kdepak př.víkend tuning sraz Vyškov
Duben 13, 201312 r to je někdě bliž , to už znam jojo to je blízko tebe myslim respektive tvým směrem Taky mám akci na další víkend, budu v práci haleluja tak to je na prd Upraveno Duben 13, 201312 r od cerrtinka
Duben 13, 201312 r tak ono vse smerem na vyhod je mym smerem ale bohuzel tam nebudu , auto budu mit jakz takz hotov az na zacatku května
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.