Duben 13, 201312 r Herdek, všude tuna návodů, ale jak se mění homo kloub na fabii to nikde není zajímalo mě jak je to těžké
Duben 13, 201312 r No je to kloub, kterej pohání kola i když jsou zatočená, něco na ten způsob ani na wiki toho tolik nebylo Teoreticky by to mělo jít doma, ale je to záser na celej den navíc si nemyslím že to bude ono, auto nijak nevibruje (zatím )
Duben 13, 201312 r Homokineticky kloub je na konci poloosy a je v tehlici - principem je prevod otacek z poloosy na kolo i pri vytocenych kolech.
Duben 13, 201312 r Libor: co ti to dela? Nejcasteji se projevuje tak, ze zastavis, vytocis kola a zacnes couvak - jakoby v nem lupne. Dalsi moznost a to uz je v nejhorsim je, ze pri vyssich rychlostech ti uz boucha volant. Nevim jestli jsem to dobre vysvetlil
Duben 13, 201312 r To couvání zkusím dneska jak pojedu z práce, jinak když jedu tak to pravidelně bouchá, je to víc popsány u mě ve vlákne, teď jsem tu už přes mobil
Duben 13, 201312 r Jo tak, tak tady je odkaz http://forum.skodahome.cz/index.php?/topic/109172-Motokára-TDI#entry1751637
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.