chiquillo Vloženo 13. Duben 2013 Sdílet Vloženo 13. Duben 2013 Pro mě jsou zas blízko milovice Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jozzi Vloženo 13. Duben 2013 Sdílet Vloženo 13. Duben 2013 Ale libore, klid, dej si pifko , vše se zpravi Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cerrtinka Vloženo 13. Duben 2013 Sdílet Vloženo 13. Duben 2013 Pro mě jsou zas blízko milovice jo tam jedu na tuning 24.5. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Trautenberk Vloženo 13. Duben 2013 Sdílet Vloženo 13. Duben 2013 Mám dvě, a zatím teda nic moc, víc nemůžu když večer jedu -.- Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jozzi Vloženo 13. Duben 2013 Sdílet Vloženo 13. Duben 2013 Tak to je na nic .... ja si dam stamprlicku a jde se sekat drivi Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Trautenberk Vloženo 13. Duben 2013 Sdílet Vloženo 13. Duben 2013 Tak hlavně bacha na ruce Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jozzi Vloženo 13. Duben 2013 Sdílet Vloženo 13. Duben 2013 jsem celej ... ale kurna zas přišel mrak jak prase Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Trautenberk Vloženo 13. Duben 2013 Sdílet Vloženo 13. Duben 2013 Tady je teď úplně krásné Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jozzi Vloženo 13. Duben 2013 Sdílet Vloženo 13. Duben 2013 lije, kurna , lije , zas lije .... furt lepši jak by sněžilo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
s-talker Vloženo 13. Duben 2013 Sdílet Vloženo 13. Duben 2013 Tak tady dneska kraaasny slunecny den Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jozzi Vloženo 13. Duben 2013 Sdílet Vloženo 13. Duben 2013 tak ted už vim kde se mi stratil , šel do Benatek Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Trautenberk Vloženo 13. Duben 2013 Sdílet Vloženo 13. Duben 2013 Herdek, všude tuna návodů, ale jak se mění homo kloub na fabii to nikde není zajímalo mě jak je to těžké Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jozzi Vloženo 13. Duben 2013 Sdílet Vloženo 13. Duben 2013 ja ani nevim co to je ,ale mam dojem že to brzy zjistim Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Trautenberk Vloženo 13. Duben 2013 Sdílet Vloženo 13. Duben 2013 No je to kloub, kterej pohání kola i když jsou zatočená, něco na ten způsob ani na wiki toho tolik nebylo Teoreticky by to mělo jít doma, ale je to záser na celej den navíc si nemyslím že to bude ono, auto nijak nevibruje (zatím ) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
s-talker Vloženo 13. Duben 2013 Sdílet Vloženo 13. Duben 2013 Homokineticky kloub je na konci poloosy a je v tehlici - principem je prevod otacek z poloosy na kolo i pri vytocenych kolech. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
s-talker Vloženo 13. Duben 2013 Sdílet Vloženo 13. Duben 2013 Libor: co ti to dela? Nejcasteji se projevuje tak, ze zastavis, vytocis kola a zacnes couvak - jakoby v nem lupne. Dalsi moznost a to uz je v nejhorsim je, ze pri vyssich rychlostech ti uz boucha volant. Nevim jestli jsem to dobre vysvetlil Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Trautenberk Vloženo 13. Duben 2013 Sdílet Vloženo 13. Duben 2013 To couvání zkusím dneska jak pojedu z práce, jinak když jedu tak to pravidelně bouchá, je to víc popsány u mě ve vlákne, teď jsem tu už přes mobil Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jozzi Vloženo 13. Duben 2013 Sdílet Vloženo 13. Duben 2013 neřikal jsem to ? ... tak to se u mně neděje , prozatim Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Trautenberk Vloženo 13. Duben 2013 Sdílet Vloženo 13. Duben 2013 Tak to závidím Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
s-talker Vloženo 13. Duben 2013 Sdílet Vloženo 13. Duben 2013 jozzi: co jsi rikal? :-D Libor: mrknu, ale ja jsem zase na tabletu :-D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Trautenberk Vloženo 13. Duben 2013 Sdílet Vloženo 13. Duben 2013 Jo tak, tak tady je odkaz http://forum.skodahome.cz/index.php?/topic/109172-Motokára-TDI#entry1751637 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jozzi Vloženo 13. Duben 2013 Sdílet Vloženo 13. Duben 2013 že u mně ještě nic nelupe , prozatim , nebo jsem hluhej jak poleno Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Trautenberk Vloženo 13. Duben 2013 Sdílet Vloženo 13. Duben 2013 Tak mě sere, ze je tam mám dva dny a už to zlobí Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jozzi Vloženo 13. Duben 2013 Sdílet Vloženo 13. Duben 2013 hele to je klasickej zakon shvalnosti Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Trautenberk Vloženo 13. Duben 2013 Sdílet Vloženo 13. Duben 2013 Zabil bych toho co tyhle zákony vymyslel Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.