Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Vloženo

aaaale , to jen kvuli par lidem kterym se nelibil muj puvod a co ja za to mužu že jsem silnějši :D .... a hodneho strejdu s lizatkem mi raději ani nepřipominej , zas je ostuda v těšině jak cyp :(

Vloženo

ja se bralnil , ale využil jsem sve vahy :D , par plamanych kosti , par vybitych zuby a bylo to kvalifikovano jako tezke ubliženi na zdravi , j aměl jen vykloubene lokty a zapěsti jak se mě snažil jeden držet ;)

Vloženo

Předpokládám, že Tys byl sám a jich bylo víc, což zásadně podniká jisté nepřizpůsobivé etnikum = neútočí dokud nemá aspoň pětinásobnou početní převahu...

Pokud to tak bylo, tak nechápu jak to mohl vůbec prokurvátor/srátní zástupce obžalovat, obrana sebe sama proti většímu počtu útočníků by neměla ani při totální eliminaci určité části napadajících bejt žalovatelná...

Vloženo

byli jen dva ,a znatelně menši jako ja , nejřiv to začalo fackou v jednom baru kterou jsem od jednoho z tech dvou klučinu inkasoval a pak jak jsem vyhazel tak si na mně počkali , bohužel jak se vyhazi z toho baru je třeba projit takovou uzkou tmavou uličkou ... no oba byli dohromady asi tak velci jako ja , tak stačilo využit svou velikost ale když už jsem byl přinapily a v amoku tak jsem na nich krapanek vyřadil ,bohužel svedci nebyli  a oni byli dva ... v pravnim řizeni jsem neměl šanci :( ,ale tak už je to skoro za mnou ... nejvic mě překvapilo že se na mně nevstahovala amnestie :D ... jinak ano šlo o etnikum :D 

Vloženo

Pak jsi udělal chybu - kdybys je nenechal dejchat, tak by nemluvili a jediný svědectví by pocházelo od Tebe. V takovýhle situaci se nevyplácí bejt shovívavej - cesta do pekla je dlážděná dobrýma úmyslama a největší milosrdenství který takovým hajzlům můžeš poskytnout je co nejrychlejší cesta k Luciperovi...

Vloženo

hele jednoho lucifera znam :D ... kamarad se jmenuje Lucian Boruta :D ... tak mam i nějake svědomi ;) a taky jsem se neměl u soudu rozesmat když to kvalifikovali jako rasově motivovanej utok :D

Vloženo

Vskutku - a nejhorší je, že to BYL RASOVĚ MOTIVOVANEJ ÚTOK, akorát zásluhou něčí zaslepenosti kvalifikovanej na opačnou stranu - já si SKUTEČNĚ NEDOKÁŽU představit důvod, pro kterej by normální pracující občan napadal dva hnědáky někde v temný uličce... Kdybys měl zbraň a oba dva je skolil jako to udělal před rokem ten důchodce v Tanvaldu, měl bys možná výčitky, ale asi by proti Tobě nikdo křivě nesvědčil... tudíž proces by vycházel jen z toho, co bys řekl Ty sám případně co by prokázala pitva - a ta by musela potvrdit humánní způsob utracení škodný, takže by Tě nešlo obžalovat ani z tejrání zvířat...

Vloženo

Ekkare , tedka alespon vidis jak ten nas krasnej stat funguje :D ... ja se rozesmal jen proto ze me nejdriv v baru nadavi do zas**nych polaku a at tahnu zpatky do polska :D no nevysvetlis etniku ze jsem odsud a neni to moje vina ze nekdo soupnul hranici :D ...

Vloženo

:D :D :D :D jsem rad že nejsem sam co ma takovej nazor ;) ... ale myslim že tedka jak schvali ty divočaky tak by to šlo považot nastejno ;) barva i higienicke navyky by souhlasily ;)

Vloženo

:D :D :D , na to se musim poptat znamho pravnika jestli by to šlo použit :D ... jen nevim proč se vždycky sleti s nožema tam kde se bude střilet :D teda myslim ty kormorany samozdřejmě ;)

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...