Přejít na obsah
View in the app

A better way to browse. Learn more.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Doporučené odpovědi

• Autor
moční :smich:

Tý woé on tak má fakt moční..ještě asi spí :smich::smich:

A co ty Marku, měl jsi poradu, žes tu nebyl?

• Autor

Měl jsem jednání...majitel mě pověřil abych za něj něco vyřídil....jsem jeho pravá / někdy i levá / ruka :)

A co vlastně děláš, kdyžtak nepiš SZ, jak to tu nechceš psát ;)

A jinač já ještě majitele naší firmy ani neviděl, jen v novinách :kuk:

Upraveno od Woody

jeeee tak se se překlep .. ono se zalepenyma očima psat moc dobře nejde...... :D :D :D ... ještě mi začněte hlídat i/y a bude to jak ve škole :-))))

• Autor
A co vlastně děláš, kdyžtak nepiš SZ, jak to tu nechceš psát ;)

A jinač já ještě majitele naší firmy ani neviděl, jen v novinách :kuk:

Já jsem funkcí: hlavní mechanik-investiční technik...co to znamená? Mám pod sebou kompletní strojní údržbu, elektroúdržbu a MaR + celou kotelnu / celkem cca 35 lidí /- starám se o bezproblémový-nepřetržitý provoz papírenského stroje a jeho provozů + se starám o nákupy a prodej budov, strojů, zařízení, vozidel, manipulační techniky + výběrová řízení, jednání s pozemkovým fondem, pojišťovnama, katastrálním a stavební úřadem....no v podstatě dělám skoro vše....

a co Ty WOODY?

Upraveno od Marek

• Autor
jeeee tak se se překlep .. ono se zalepenyma očima psat moc dobře nejde...... :D:D:D ... ještě mi začněte hlídat i/y a bude to jak ve škole :-))))

Nebudeme..to byla jen taková čertovinka při pátku..mě taky občas něco ulítne..hlavně i/y :)

no už sem se lek , že bych musel zase začít trenovat psaní diktátů :-))

Já jsem funkcí: hlavní mechanik-investiční technik...co to znamená? Mám pod sebou kompletní strojní údržbu, elektroúdržbu a MaR + celou kotelnu / celkem cca 35 lidí /- starám se o bezproblémový-nepřetržitý provoz papírenského stroje a jeho provozů + se starám o nákupy a prodej budov, strojů, zařízení, vozidel, manipulační techniky + výběrová řízení, jednání s pozemkovým fondem, pojišťovnama, katastrálním a stavební úřadem....no v podstatě dělám skoro vše....

a co Ty WOODY?

ÓÓÓ pane vedoucí :skoda:

Já jsem jen obyčejný strojník na stanici, kde se vyrábí užitková voda pro ruzné technoligie a na koupání. Takže jak mě někdo v práci nasere, tak jim zastavím kohoutek a oni jdou domu špinaví :smich:

Ne, není to tak já vlastně předělávám vodu z řek na vodu, která se blíží kvalitou pitné vodě, přidávají se tam ruzné chemikálie, a to je moje zaměstnání :)

No u nás ráno docela sprchlo,ale teďkom se vyčasilo a krásně svítí sluníčko.Hlavně aby to vydrželo přes víkendhlavně zítra na grill párty :palec2:

No u nás ráno docela sprchlo,ale teďkom se vyčasilo a krásně svítí sluníčko.Hlavně aby to vydrželo přes víkendhlavně zítra na grill párty :palec2:

kdepak ja sem pro pořádny vikendový bouřky!!!!!   aspon někam praskné vypadne proud a v práci pujdem chrnět :-)))))))

Jsem si všim Marku, že ÉÉÉliška se narodila 6.10 moje malá je taky 6.10 akorát 2005 :)

zdravíčko

Ahoj :)

zdravíčko

Pozdrav Pán bůh ... :palec2::palec2::palec2:

Covek by rek , ze patek je od slova nedelat ale prd... jedu jak sroub :(

kdepak ja sem pro pořádny vikendový bouřky!!!!!   aspon někam praskné vypadne proud a v práci pujdem chrnět :-)))))))

Nestraš,maso už se chystá,víno chladí,bagety s byl.máslem nakoupeny....už jen udělat zaziky a můžeme se začít krásně bavit.

'Ještě pro malou vytáhnu bazén kdyby bylo fakt mooc teplo zítra.

• Autor
Jsem si všim Marku, že ÉÉÉliška se narodila 6.10 moje malá je taky 6.10 akorát 2005 :)

Kde jsi to zjistil? :help:

Volal jsem tvojí paní :smich:

• Autor
Volal jsem tvojí paní :smich:

No tak... :help:

Máš SZ

• Autor

Jo už vím....:)

• Autor

A jakou si dal práci s tím popisem....WOODY jasně montážka a udělám si jí dle obrazu svého :)

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.