Květen 22, 200916 r Autor Měl jsem jednání...majitel mě pověřil abych za něj něco vyřídil....jsem jeho pravá / někdy i levá / ruka
Květen 22, 200916 r A co vlastně děláš, kdyžtak nepiš SZ, jak to tu nechceš psát A jinač já ještě majitele naší firmy ani neviděl, jen v novinách Upraveno Květen 22, 200916 r od Woody
Květen 22, 200916 r jeeee tak se se překlep .. ono se zalepenyma očima psat moc dobře nejde...... :D ... ještě mi začněte hlídat i/y a bude to jak ve škole :-))))
Květen 22, 200916 r Autor A co vlastně děláš, kdyžtak nepiš SZ, jak to tu nechceš psát A jinač já ještě majitele naší firmy ani neviděl, jen v novinách Já jsem funkcí: hlavní mechanik-investiční technik...co to znamená? Mám pod sebou kompletní strojní údržbu, elektroúdržbu a MaR + celou kotelnu / celkem cca 35 lidí /- starám se o bezproblémový-nepřetržitý provoz papírenského stroje a jeho provozů + se starám o nákupy a prodej budov, strojů, zařízení, vozidel, manipulační techniky + výběrová řízení, jednání s pozemkovým fondem, pojišťovnama, katastrálním a stavební úřadem....no v podstatě dělám skoro vše.... a co Ty WOODY? Upraveno Květen 22, 200916 r od Marek
Květen 22, 200916 r Autor jeeee tak se se překlep .. ono se zalepenyma očima psat moc dobře nejde...... ... ještě mi začněte hlídat i/y a bude to jak ve škole :-)))) Nebudeme..to byla jen taková čertovinka při pátku..mě taky občas něco ulítne..hlavně i/y
Květen 22, 200916 r Já jsem funkcí: hlavní mechanik-investiční technik...co to znamená? Mám pod sebou kompletní strojní údržbu, elektroúdržbu a MaR + celou kotelnu / celkem cca 35 lidí /- starám se o bezproblémový-nepřetržitý provoz papírenského stroje a jeho provozů + se starám o nákupy a prodej budov, strojů, zařízení, vozidel, manipulační techniky + výběrová řízení, jednání s pozemkovým fondem, pojišťovnama, katastrálním a stavební úřadem....no v podstatě dělám skoro vše....a co Ty WOODY? ÓÓÓ pane vedoucí Já jsem jen obyčejný strojník na stanici, kde se vyrábí užitková voda pro ruzné technoligie a na koupání. Takže jak mě někdo v práci nasere, tak jim zastavím kohoutek a oni jdou domu špinaví Ne, není to tak já vlastně předělávám vodu z řek na vodu, která se blíží kvalitou pitné vodě, přidávají se tam ruzné chemikálie, a to je moje zaměstnání
Květen 22, 200916 r No u nás ráno docela sprchlo,ale teďkom se vyčasilo a krásně svítí sluníčko.Hlavně aby to vydrželo přes víkendhlavně zítra na grill párty
Květen 22, 200916 r No u nás ráno docela sprchlo,ale teďkom se vyčasilo a krásně svítí sluníčko.Hlavně aby to vydrželo přes víkendhlavně zítra na grill párty kdepak ja sem pro pořádny vikendový bouřky!!!!! aspon někam praskné vypadne proud a v práci pujdem chrnět :-)))))))
Květen 22, 200916 r Jsem si všim Marku, že ÉÉÉliška se narodila 6.10 moje malá je taky 6.10 akorát 2005
Květen 22, 200916 r kdepak ja sem pro pořádny vikendový bouřky!!!!! aspon někam praskné vypadne proud a v práci pujdem chrnět :-))))))) Nestraš,maso už se chystá,víno chladí,bagety s byl.máslem nakoupeny....už jen udělat zaziky a můžeme se začít krásně bavit. 'Ještě pro malou vytáhnu bazén kdyby bylo fakt mooc teplo zítra.
Květen 22, 200916 r Autor Jsem si všim Marku, že ÉÉÉliška se narodila 6.10 moje malá je taky 6.10 akorát 2005 Kde jsi to zjistil?
Květen 22, 200916 r Hoši, chápete to? Jak to může někdo prodávat Za ty pracy si koupím montážní pěnu a udělám si několik kusů http://www.aukro.cz/item639255968_superspermia.html
Květen 22, 200916 r Autor A jakou si dal práci s tím popisem....WOODY jasně montážka a udělám si jí dle obrazu svého
Květen 22, 200916 r Autor Nevím jak vy, ale jí fandím....a má moje sympatie http://www.novinky.cz/domaci/169378-rapkov...y-nevolili.html Upraveno Květen 22, 200916 r od Marek
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.