Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Vloženo (editace)

A co vlastně děláš, kdyžtak nepiš SZ, jak to tu nechceš psát ;)

A jinač já ještě majitele naší firmy ani neviděl, jen v novinách :kuk:

Editováno: , autor: Woody
Vloženo (editace)
A co vlastně děláš, kdyžtak nepiš SZ, jak to tu nechceš psát ;)

A jinač já ještě majitele naší firmy ani neviděl, jen v novinách :kuk:

Já jsem funkcí: hlavní mechanik-investiční technik...co to znamená? Mám pod sebou kompletní strojní údržbu, elektroúdržbu a MaR + celou kotelnu / celkem cca 35 lidí /- starám se o bezproblémový-nepřetržitý provoz papírenského stroje a jeho provozů + se starám o nákupy a prodej budov, strojů, zařízení, vozidel, manipulační techniky + výběrová řízení, jednání s pozemkovým fondem, pojišťovnama, katastrálním a stavební úřadem....no v podstatě dělám skoro vše....

a co Ty WOODY?

Editováno: , autor: Marek
Vloženo
jeeee tak se se překlep .. ono se zalepenyma očima psat moc dobře nejde...... :D:D:D ... ještě mi začněte hlídat i/y a bude to jak ve škole :-))))

Nebudeme..to byla jen taková čertovinka při pátku..mě taky občas něco ulítne..hlavně i/y :)

Vloženo
Já jsem funkcí: hlavní mechanik-investiční technik...co to znamená? Mám pod sebou kompletní strojní údržbu, elektroúdržbu a MaR + celou kotelnu / celkem cca 35 lidí /- starám se o bezproblémový-nepřetržitý provoz papírenského stroje a jeho provozů + se starám o nákupy a prodej budov, strojů, zařízení, vozidel, manipulační techniky + výběrová řízení, jednání s pozemkovým fondem, pojišťovnama, katastrálním a stavební úřadem....no v podstatě dělám skoro vše....

a co Ty WOODY?

ÓÓÓ pane vedoucí :skoda:

Já jsem jen obyčejný strojník na stanici, kde se vyrábí užitková voda pro ruzné technoligie a na koupání. Takže jak mě někdo v práci nasere, tak jim zastavím kohoutek a oni jdou domu špinaví :smich:

Ne, není to tak já vlastně předělávám vodu z řek na vodu, která se blíží kvalitou pitné vodě, přidávají se tam ruzné chemikálie, a to je moje zaměstnání :)

Vloženo
No u nás ráno docela sprchlo,ale teďkom se vyčasilo a krásně svítí sluníčko.Hlavně aby to vydrželo přes víkendhlavně zítra na grill párty :palec2:

kdepak ja sem pro pořádny vikendový bouřky!!!!!   aspon někam praskné vypadne proud a v práci pujdem chrnět :-)))))))

Vloženo
kdepak ja sem pro pořádny vikendový bouřky!!!!!   aspon někam praskné vypadne proud a v práci pujdem chrnět :-)))))))

Nestraš,maso už se chystá,víno chladí,bagety s byl.máslem nakoupeny....už jen udělat zaziky a můžeme se začít krásně bavit.

'Ještě pro malou vytáhnu bazén kdyby bylo fakt mooc teplo zítra.

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...