Trautenberk Vloženo 14. Duben 2013 Sdílet Vloženo 14. Duben 2013 Tak tebe bych tady uvítal ale tohle je fakt moc, si chodí a fotí si vodu, to jsem fakt nežral Navíc dneska po práci za milou společností do čajovny, po dlouhé době zase se trochu uvolnit hlavně před zítřkem abych se připravil na tu paletu za to auto Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jozzi Vloženo 14. Duben 2013 Sdílet Vloženo 14. Duben 2013 tak možna že ji ještě neviděli a chtěj ukazat doma co to je Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Trautenberk Vloženo 14. Duben 2013 Sdílet Vloženo 14. Duben 2013 Já neřeknu, kdyby jsme tady měli v tom bazénu fakt bůhví co, ale je to jen blbá ionizovaná voda nic víc no možná ještě podsvícená do modra ledkama, ale tak pořád je to jen voda Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jozzi Vloženo 14. Duben 2013 Sdílet Vloženo 14. Duben 2013 nebyli to rusi ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Trautenberk Vloženo 14. Duben 2013 Sdílet Vloženo 14. Duben 2013 Kupodivu ne, tohle jsou tři chlapíci, mluví mezi sebou anglicky, na mě německy, asi abych si připadal pohodlněji, takový valibuci A koukal jsem a zase přijel ten maník s tou Octavii II, co má SPZ VIP6666 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jozzi Vloženo 14. Duben 2013 Sdílet Vloženo 14. Duben 2013 no kazdopadne , vodu neviděli Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Trautenberk Vloženo 14. Duben 2013 Sdílet Vloženo 14. Duben 2013 Ale co, ať si fotí co chtějí, hlavně že mě neotravují Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jozzi Vloženo 14. Duben 2013 Sdílet Vloženo 14. Duben 2013 To je taky pravda co kdy ale ten hodne inpotentni bude chtit tu vodu koupit ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Trautenberk Vloženo 14. Duben 2013 Sdílet Vloženo 14. Duben 2013 Vezmu pytlík co tady mám a naberu mu sebou Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mr.Kyblik Vloženo 14. Duben 2013 Sdílet Vloženo 14. Duben 2013 Plzeňňň!!! Modrá a bílá kluci jedem, dáme gola klid a vedemmmmmmmmmm!!! ŠKODOVKA!!!!!!!!!!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jozzi Vloženo 14. Duben 2013 Sdílet Vloženo 14. Duben 2013 jsem rad že tady někdo fandi te spravne straně Libore vem petku , pytlik my mohl prasknout Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Trautenberk Vloženo 14. Duben 2013 Sdílet Vloženo 14. Duben 2013 Aspoň to bude mít zajímavější když to poveze domů přece mu to neudělám tak lehký Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mr.Kyblik Vloženo 14. Duben 2013 Sdílet Vloženo 14. Duben 2013 Jozzi: komu jinému jako hrdý západočech Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jozzi Vloženo 14. Duben 2013 Sdílet Vloženo 14. Duben 2013 tak ja to beru z jineho soudku , komu jinemu , jak ty paštiky vyřadily třinec Libore, tak bych mu to dal do cedniku at si to užije Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Trautenberk Vloženo 14. Duben 2013 Sdílet Vloženo 14. Duben 2013 Jako dát mu cedník a říct mu na tak si naber ne? :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mr.Kyblik Vloženo 14. Duben 2013 Sdílet Vloženo 14. Duben 2013 jo nesmím zapomenout na Viktoria Plzeň Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mr.Kyblik Vloženo 14. Duben 2013 Sdílet Vloženo 14. Duben 2013 a sekra Zlín skoruje Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jozzi Vloženo 14. Duben 2013 Sdílet Vloženo 14. Duben 2013 Libore přesně Kybliku , to by už na mně bylo moc , ja jsem pro naše , mistni , mam dojem že hrajou nakou regionalni žumpu ti se s viktorkou nikdy nesetkaj , maximalne v televizi při fotbale Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mr.Kyblik Vloženo 14. Duben 2013 Sdílet Vloženo 14. Duben 2013 Plzeň srovnává na 1:1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mr.Kyblik Vloženo 14. Duben 2013 Sdílet Vloženo 14. Duben 2013 Jozzi: jinak na domažlickém okrese ve fotbale fandím TJ Jiskra Domažlice a v hokeji SKP Domažlice a to je tak podobné co jsi psal ty Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jozzi Vloženo 14. Duben 2013 Sdílet Vloženo 14. Duben 2013 to je jen dobře , at kluci jedou dal Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mr.Kyblik Vloženo 14. Duben 2013 Sdílet Vloženo 14. Duben 2013 Plzeň zvyšuje na 2:1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jozzi Vloženo 14. Duben 2013 Sdílet Vloženo 14. Duben 2013 však neni nad to si zajit na fotbalek , dat si pifko , klobasku s křenem a nebat se že člověk dostane přes hubu nebo lavičkou Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Trautenberk Vloženo 14. Duben 2013 Sdílet Vloženo 14. Duben 2013 Tak jo já to dneska balím, valím pro ženu a pak tradá do šumu Zítra dám vědět co a jak auto Tak zatím a užívejte večerní neděli Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
s-talker Vloženo 14. Duben 2013 Sdílet Vloženo 14. Duben 2013 jozzi: V pondeli se muzes stavit hraje MB - Banik :-D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.