Duben 16, 201312 r Super, přijdou mi totiž lepší než ty origo ze kterýho všechno padá a je tam jen jeden
Duben 16, 201312 r Tak pokud mi zustane jen ten uzkej tak je to v pohodě, na mobil třeba, ale stejně jsem měl v plánu tam hodit šuplík, tak možná místo šuplíku tam vytasit ty držáky
Duben 16, 201312 r To jako fakt? to jsem ani nevěděl :D Certinka: Fakt? Taky to mam v plánu, pokecat se svýma bývalýma kolegama, ale nějak není čas, a když už mám volno tak nikdo z nich není třeba v Chebu, abych nemusel až do KV :/ Upraveno Duben 16, 201312 r od LiborTDI
Duben 16, 201312 r Tím jsem jezdil moc rád, teda zpočátku, to bylo super, ještě jako zaměstnanec Student Agency jsme jezdili zadarmo a měli extra věci
Duben 16, 201312 r Ale tak to zase jo, když jsem jezdil pak do Havru tím, tak ono člověk dal za lístek 200,- a dalších 500,- projedl a propil :D Určitě napiš, a koukej napsat pochvalu na řidiče a stewarda/stewardku
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.