Přejít na obsah
View in the app

A better way to browse. Learn more.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Doporučené odpovědi

Do Prahe na Majales ;)

Ooo velmi slušný výběr ;)

To vis , spousta znamych studuje v prahe tak je i kde prespat , a hlavne me ukecali , a hlavne letos je vyborny program ;)

To věřím ;) 

Mě poslední dobou ani nějak nelákají davy lidí, v práci toho mám dost, poslední dobou mě láká spíš klid  :D

Ja se musim odreagovat , takovy masovy dav na vyradeni bude perfektni :D

Tak aby jsi něco neprovedl :D

jozzi: A co majáles v Ostravě příští týden, ten nee?  :kol-27:  :dj:  :punk:  :band

Upraveno od Galvi

To je tak jak to do ní nahulákal ten mladej pitomec? ;)

Myslím, že jo..

Na videu v článku ZDE je vidět tak Oktávka od 0:40.

Jen nechápu tu cenu toho šrotu  :kol-32: 

EDIT: už chápu tu cenu, zrcátko u spolujezdce vypadá OK  :lol::'>  :D

Upraveno od Galvi

Tak byla to funglovka, pokud to bylo přes leasing tak tohle je zbytková hodnota, kterou dostane majitel plus ještě k tomu další peníze (z povinnýho viníka atd..) Proto tolik podle mě :)

No jo, to mě nenapadlo :kol-47: .. Ale i tak to prodávat za takovou cenu  :kol-32:

Tak to už vidíš po odečtení daně jaká je to blbá suma.. No jo no, taky nechápu pro koho to má cenu, ale tak pokud je někdo šikovnej tak tam najde ještě dost nějakých věcí které použije či tak... 

Ono kdyby jsi byl na jeho místě, tak by jsi taky za to něco chtěl, aby jsi nebyl uplně na buben.. Hold je to tak nastaveno :D

Liborku jsi tu?potřebuji tě :D

Přišel host:
"Dobrý den, jdu se podívat jak to tady vypadá, hm hm hezké, a vy pracujete od kolika?"
Já: "Od 11"
Host: "Hodin?"
Já: "Stupňů"

To zase bude pochvala, že je personál drzej :D

Zdar ;) foliovnik level 2 hotov :D

post-63075-1366130435,2027_thumb.jpg

Liborku když si koupim lístek a nepojedu,vrátí mi někdo prachy? :D asi ne co? :D

Když tam skočíš myslím do 15 minut před odjezdem tak ti vrátí peníze ;)

Upraveno od LiborTDI

Do Prahe na Majales ;)

tak to se tam možná uvidíme :D

Když tam skočíš myslím do 15 minut před odjezdem tak ti vrátí peníze ;)

aha tak to nestihnu..tak hold ostrouhám dyžtak..dík :)

No jakto? Jestli máš na zítra třeba na 15,00 tak tam zajdeš třeba ráno v 9,00 a normálně uděláš storno a peníze máš zpátky :) Jestli máš kreditovou jízdenku tak to jde zrušit hned, jestli tu papírovou tak jí prostě půjdeš vrátit, a je tam na ni i napsano že nejdyl do 15 minut před odjezdem :D

nejde o zítra..ale o sobotu víš až se budu vracet..neni totiž jistý jestli se budu vracet autem nebo busem ,tudíž ten lístek mít budu a když pojedu nakonec autem tak to nestihnu..ale už sem v životě přišla o víc,to víš moc dobře sám :) já myslela třeba jestli to neni tak že bych tam zašla druhej den víš..to bych chtěla ale moc :D

No zpětně to nejde :D

Pro takový případy se hodí ta kreditová, tu si nabiješ jako mobil a pak přes sms zrušíš nebo objednáš :D

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.