Duben 19, 201312 r dnes sedieť v aute zabijak, aj keď len behačka po meste...klíma by bola fajn...mo musí vystačiť ručná. teraz obed a po obede možno osedlám dvojkolesového tátoša (a motorka to není, jasný pane :-) )
Duben 19, 201312 r tak z bike-u nakoniec nič :-/ mojej sa nechce... ale aspoň som sa našiel na foto z dnešnej burzy :-D prvá foto aj so sestrou http://pis.sk/clanok/11873/foto-burza_starozitnosti_v_presove.html
Duben 19, 201312 r Co sis odnesl zajímavého z burzy? To mě dneska taky vyfotily a málem jsem k tomu dostal i pokutu
Duben 19, 201312 r nič som nekupoval. sestra si fotila historické foťáčiky, aj skoro jeden kúpila, ale nakoniec nebrala nič
Duben 20, 201312 r Koukám, samé nové tváře :-D ale občas je to potřeba, ještě by tady mohla být ponorkova nemoc :-D
Duben 20, 201312 r Je to pravda , vetsinou dopoledne to tahnem ve dvou ... uz se koukam na ty napojaky
Duben 20, 201312 r tak ja j griloval i v lednu jak bylo -10 vsak dobrou akcičku nedokažou zrušit ani trakaře
Duben 20, 201312 r Jinak tady je taky pěkně hnusné, takový ten jemný déšť, teplota tak 6 stupňů a to jsou slavnosti dneska :-D
Duben 20, 201312 r na východe SK tiež pod mrakom...ale keď trčím zavretý na predajni, tak mi to je jedno...
Duben 20, 201312 r na východe SK tiež pod mrakom...ale keď trčím zavretý na predajni, tak mi to je jedno... Tak tam už som dlho nebol
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.