wirer Vloženo 1. Květen 2013 Vloženo 1. Květen 2013 ja som dnes bez raňajok, nejak nemám chuť. a nie veľmi čas. ľudia sa asi zbláznili...čo tak ísť niekde von do lesa a nie do obchodov?? ja že bude voľnejšíe deň a ono presný opak... Citovat
Trautenberk Vloženo 1. Květen 2013 Vloženo 1. Květen 2013 Je fakt že jsem byl na skok v obchodě a taky lidí halda Citovat
jozzi Vloženo 1. Květen 2013 Vloženo 1. Květen 2013 Ondro , Ty jsi provokater , ja byl tedka posilovat s felicii , kluci kruci , to je auto pro prave hlapy Citovat
Trautenberk Vloženo 1. Květen 2013 Vloženo 1. Květen 2013 Tak ta je z dob kdy stačila 10klíč, kleště a kladívko ne? Citovat
jozzi Vloženo 1. Květen 2013 Vloženo 1. Květen 2013 Presne nafasovala dneska novou baterku a postacil mi malej hasak ... mit to lepsi kastli tak ji zrenovuju Citovat
cerrtinka Vloženo 1. Květen 2013 Vloženo 1. Květen 2013 Je fakt že jsem byl na skok v obchodě a taky lidí halda lidi dělají jako by byl konec světa Citovat
jozzi Vloženo 1. Květen 2013 Vloženo 1. Květen 2013 Certi, ja to spravim vyhlazenou desitkou a grilovanym kolenem letos tresen neresim, pro sihr vcera sla dolu Citovat
Trautenberk Vloženo 1. Květen 2013 Vloženo 1. Květen 2013 No vidíš to, málem bych zapomněl :-D Citovat
cerrtinka Vloženo 1. Květen 2013 Vloženo 1. Květen 2013 Certi, ja to spravim vyhlazenou desitkou a grilovanym kolenem letos tresen neresim, pro sihr vcera sla dolu vloni touhle dobou mě taky nikdo nelíbal a zeschlá nejsem Citovat
jozzi Vloženo 1. Květen 2013 Vloženo 1. Květen 2013 Vidis ;-) a my furt verime na babske povery :-D Citovat
Ekkar_z_Bastlírny Vloženo 1. Květen 2013 Vloženo 1. Květen 2013 Co ty víš kdo, kde, čím a kdy ji zalíval a zalívá... Citovat
Ekkar_z_Bastlírny Vloženo 1. Květen 2013 Vloženo 1. Květen 2013 Čerti - UMÍM si to představit... Jožka - vykropenej jseš leda tak ty, po včerejšku... Citovat
jozzi Vloženo 1. Květen 2013 Vloženo 1. Květen 2013 čerti :D ... ja naznačil že už pju druje pifko , nevim ktereho panačka a zajidam to ovarkem , na grill se nedostalo Citovat
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.