Květen 1, 201312 r ja som dnes bez raňajok, nejak nemám chuť. a nie veľmi čas. ľudia sa asi zbláznili...čo tak ísť niekde von do lesa a nie do obchodov?? ja že bude voľnejšíe deň a ono presný opak...
Květen 1, 201312 r Ondro , Ty jsi provokater , ja byl tedka posilovat s felicii , kluci kruci , to je auto pro prave hlapy
Květen 1, 201312 r Presne nafasovala dneska novou baterku a postacil mi malej hasak ... mit to lepsi kastli tak ji zrenovuju
Květen 1, 201312 r Je fakt že jsem byl na skok v obchodě a taky lidí halda lidi dělají jako by byl konec světa
Květen 1, 201312 r Certi, ja to spravim vyhlazenou desitkou a grilovanym kolenem letos tresen neresim, pro sihr vcera sla dolu
Květen 1, 201312 r Certi, ja to spravim vyhlazenou desitkou a grilovanym kolenem letos tresen neresim, pro sihr vcera sla dolu vloni touhle dobou mě taky nikdo nelíbal a zeschlá nejsem
Květen 1, 201312 r Čerti - UMÍM si to představit... Jožka - vykropenej jseš leda tak ty, po včerejšku...
Květen 1, 201312 r čerti :D ... ja naznačil že už pju druje pifko , nevim ktereho panačka a zajidam to ovarkem , na grill se nedostalo
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.