Přejít na obsah
View in the app

A better way to browse. Learn more.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Doporučené odpovědi

Ja do prace nejdu , ale ceka me makani na aute ;) diky bohu za garaz :D a furt lije :D

Galvi ta kolkna tam je uz pojem , vono vseobecne Ostravske kolony to je pojem :D

jozzi jo, no bývá tu celkem často, vidím na to krásně z okna.. Možná vede i dál, ale je mlha, tak vidím jen po Globus  :kol-28:

Tak jedno čerstvé foto

post-35598-0-96638900-1367477428_thumb.j

Hee , tom znam :D

Ty kráso dobrý mlíko :D

jozzi: Ještě aby ne, když si Ostravské komando, takže zdejší   :lol::'>  :D  :D

Víš i odkud je to foceno?   B)

Tak zdejsi jak zdejsi , jak me bejvalka nehala tak z ostravou mam minimalne spolecneho :D tedka se kolem me spise toci slecny z polska :D ... jinak koleje VSB ;)

Taky to tak dělám, pokud je bejvalka z nějakého města už to město nenavštěvuju :D

jozzi Trefa  :kol-47:

Tak to bych libore nesmel skoro nikde :D ale tedka uz jezdim do Ovy jen na nakupy , do kina a obhodne :D , co vic potrebuju ;) ...

Galvi takze student ;) ja mam dva semestry z banske a zbytek jsem si skoro dodelal v polsku ;)

jej, 2 semestry? A co si tady studoval? Já jsem na FS čtvrtým rokem.. A zatím to vypadá, že už to tady i nějak dodělám  :D

Klasiku strojirenstvi , ale pak jsem presel do Bydgoszczy na geologii a geodezii a uz koncim ;) ono studovat skoro 7 let je zahul :D

Tak jako na nakup třeba do Varů jo, ale jít se projít po ulici to moc ne :D 

Taky jsem si chtěl udělat výšku, ale pak to v Plzni zrušili :D :D :D 

jozzi: Jo, tak strojírenství, to také studuji.. No 7 let by mě to teda asi nebavilo... a jak vidím, tak mě stíháš odpovídat ve všech vláknech  :kol-28:  :D .. se příště rovnou zeptám v hospodě  :kol-28: .

LiborTDI: No práva  by se také hodily.. Ale určitě se najde nějaké další škola jako náhrada brzo  ;)

Tak ja to delam pri praci ;) a vejsku plati firma ;) .... jinak jedu jak na mobilu tak na tabletu pres tapatalk takze jedu jak fretka :D

Já to myslel že se to tam dalo stihnout celé udělat za jednu velkou přestávku ve škole :D a nemyslím si že bude někdě něco podobného :D

Ně-gavariš pa-rússki?  :kol-46:  :kol-46:  :kol-46:  :kol-46:  :kol-46:  :kol-46:  :kol-46:

A ty pilzenský práva - to byla sázka do lotýnky a holá otázka času, kdy na to přijdou a posbírají těm JUDrům po půlročním "studiu" diplomy jak švestky...

jozzi Jo při práci?.. No tak to klobou dolů, to nevím teda jak bych stíhal to učení..Už teď školu moc nestíhám.. a to zatím jen brigáduju  ;)..

Ně-gavariš pa-rússki?  :kol-46:  :kol-46:  :kol-46:  :kol-46:  :kol-46:  :kol-46:  :kol-46:

A ty pilzenský práva - to byla sázka do lotýnky a holá otázka času, kdy na to přijdou a posbírají těm JUDrům po půlročním "studiu" diplomy jak švestky...

skoda ze tam na to prisli , bych si jeste udelal pravnicinu :D

školu mi nespomínajte...

- prvý ročník na TU Košice som opakoval

- druhýkrát som sa dostal až do tretiaku, no tam ma neccheli cez skúšku pustiť, vraj málo bodov, tak som musel kapitulovať :(

- teraz externe druhý rok na tej istej škole, ale inej fakulte v Prešove...

a keby na tom nezáležalo tak veľmi rodičom, už tam ani nechodím... :kol-44:

ináč pekné dopoludnie...

Upraveno od wirer

Zdravim zdravim ;) jak to je u vas s pocasim ? ;)

wirer: do Košic jsem původně chtěl i já jít studovat  ;) na strojnickou fakultu.. Ale nakonec jsem skončil v Ostravě.. Ale zrovna tento semestr máme v ročníku 2 uprchlíky, jeden z Košic a druhý ze Žiliny  :kol-32:  pry moc těžké a tak zkouší štěstí v Ostravě...

v KE som bol na FEI-ke (elektronika, aj tak ale väčšina vyletela na matike ako ja)

brý dopoledne ve spolek

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.