Květen 2, 201312 r jozzi jo, no bývá tu celkem často, vidím na to krásně z okna.. Možná vede i dál, ale je mlha, tak vidím jen po Globus
Květen 2, 201312 r jozzi: Ještě aby ne, když si Ostravské komando, takže zdejší :'> Víš i odkud je to foceno?
Květen 2, 201312 r Tak zdejsi jak zdejsi , jak me bejvalka nehala tak z ostravou mam minimalne spolecneho tedka se kolem me spise toci slecny z polska ... jinak koleje VSB
Květen 2, 201312 r Tak to bych libore nesmel skoro nikde ale tedka uz jezdim do Ovy jen na nakupy , do kina a obhodne , co vic potrebuju ... Galvi takze student ja mam dva semestry z banske a zbytek jsem si skoro dodelal v polsku
Květen 2, 201312 r jej, 2 semestry? A co si tady studoval? Já jsem na FS čtvrtým rokem.. A zatím to vypadá, že už to tady i nějak dodělám
Květen 2, 201312 r Klasiku strojirenstvi , ale pak jsem presel do Bydgoszczy na geologii a geodezii a uz koncim ono studovat skoro 7 let je zahul
Květen 2, 201312 r Tak jako na nakup třeba do Varů jo, ale jít se projít po ulici to moc ne Taky jsem si chtěl udělat výšku, ale pak to v Plzni zrušili :D
Květen 2, 201312 r jozzi: Jo, tak strojírenství, to také studuji.. No 7 let by mě to teda asi nebavilo... a jak vidím, tak mě stíháš odpovídat ve všech vláknech .. se příště rovnou zeptám v hospodě . LiborTDI: No práva by se také hodily.. Ale určitě se najde nějaké další škola jako náhrada brzo
Květen 2, 201312 r Tak ja to delam pri praci a vejsku plati firma .... jinak jedu jak na mobilu tak na tabletu pres tapatalk takze jedu jak fretka
Květen 2, 201312 r Já to myslel že se to tam dalo stihnout celé udělat za jednu velkou přestávku ve škole a nemyslím si že bude někdě něco podobného
Květen 2, 201312 r Tak jako na nakup třeba do Varů jo, ale jít se projít po ulici to moc ne Taky jsem si chtěl udělat výšku, ale pak to v Plzni zrušili :D Ně-gavariš pa-rússki? A ty pilzenský práva - to byla sázka do lotýnky a holá otázka času, kdy na to přijdou a posbírají těm JUDrům po půlročním "studiu" diplomy jak švestky...
Květen 2, 201312 r jozzi Jo při práci?.. No tak to klobou dolů, to nevím teda jak bych stíhal to učení..Už teď školu moc nestíhám.. a to zatím jen brigáduju ..
Květen 2, 201312 r Tak jako na nakup třeba do Varů jo, ale jít se projít po ulici to moc ne Taky jsem si chtěl udělat výšku, ale pak to v Plzni zrušili :D Ně-gavariš pa-rússki? A ty pilzenský práva - to byla sázka do lotýnky a holá otázka času, kdy na to přijdou a posbírají těm JUDrům po půlročním "studiu" diplomy jak švestky... skoda ze tam na to prisli , bych si jeste udelal pravnicinu
Květen 2, 201312 r školu mi nespomínajte... - prvý ročník na TU Košice som opakoval - druhýkrát som sa dostal až do tretiaku, no tam ma neccheli cez skúšku pustiť, vraj málo bodov, tak som musel kapitulovať - teraz externe druhý rok na tej istej škole, ale inej fakulte v Prešove... a keby na tom nezáležalo tak veľmi rodičom, už tam ani nechodím... ináč pekné dopoludnie... Upraveno Květen 2, 201312 r od wirer
Květen 2, 201312 r wirer: do Košic jsem původně chtěl i já jít studovat na strojnickou fakultu.. Ale nakonec jsem skončil v Ostravě.. Ale zrovna tento semestr máme v ročníku 2 uprchlíky, jeden z Košic a druhý ze Žiliny pry moc těžké a tak zkouší štěstí v Ostravě...
Květen 2, 201312 r v KE som bol na FEI-ke (elektronika, aj tak ale väčšina vyletela na matike ako ja)
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.