Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Vloženo

Tak to bych libore nesmel skoro nikde :D ale tedka uz jezdim do Ovy jen na nakupy , do kina a obhodne :D , co vic potrebuju ;) ...

Galvi takze student ;) ja mam dva semestry z banske a zbytek jsem si skoro dodelal v polsku ;)

Vloženo

jozzi: Jo, tak strojírenství, to také studuji.. No 7 let by mě to teda asi nebavilo... a jak vidím, tak mě stíháš odpovídat ve všech vláknech  :kol-28:  :D .. se příště rovnou zeptám v hospodě  :kol-28: .

LiborTDI: No práva  by se také hodily.. Ale určitě se najde nějaké další škola jako náhrada brzo  ;)

Vloženo

Tak jako na nakup třeba do Varů jo, ale jít se projít po ulici to moc ne :D

Taky jsem si chtěl udělat výšku, ale pak to v Plzni zrušili :D :D :D

Ně-gavariš pa-rússki?  :kol-46:  :kol-46:  :kol-46:  :kol-46:  :kol-46:  :kol-46:  :kol-46:

A ty pilzenský práva - to byla sázka do lotýnky a holá otázka času, kdy na to přijdou a posbírají těm JUDrům po půlročním "studiu" diplomy jak švestky...

Vloženo
Tak jako na nakup třeba do Varů jo, ale jít se projít po ulici to moc ne :D

Taky jsem si chtěl udělat výšku, ale pak to v Plzni zrušili :D :D :D

Ně-gavariš pa-rússki?  :kol-46:  :kol-46:  :kol-46:  :kol-46:  :kol-46:  :kol-46:  :kol-46:

A ty pilzenský práva - to byla sázka do lotýnky a holá otázka času, kdy na to přijdou a posbírají těm JUDrům po půlročním "studiu" diplomy jak švestky...

skoda ze tam na to prisli , bych si jeste udelal pravnicinu :D
Vloženo (editace)

školu mi nespomínajte...

- prvý ročník na TU Košice som opakoval

- druhýkrát som sa dostal až do tretiaku, no tam ma neccheli cez skúšku pustiť, vraj málo bodov, tak som musel kapitulovať :(

- teraz externe druhý rok na tej istej škole, ale inej fakulte v Prešove...

a keby na tom nezáležalo tak veľmi rodičom, už tam ani nechodím... :kol-44:

ináč pekné dopoludnie...

Editováno: , autor: wirer
Vloženo

wirer: do Košic jsem původně chtěl i já jít studovat  ;) na strojnickou fakultu.. Ale nakonec jsem skončil v Ostravě.. Ale zrovna tento semestr máme v ročníku 2 uprchlíky, jeden z Košic a druhý ze Žiliny  :kol-32:  pry moc těžké a tak zkouší štěstí v Ostravě...

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...