ASPIRE Vloženo 4. Květen 2013 Sdílet Vloženo 4. Květen 2013 sakra ty audiny jsou krasne a ta fabca samo taky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Galvi Vloženo 4. Květen 2013 Sdílet Vloženo 4. Květen 2013 Fabča RULEZ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jozzi Vloženo 4. Květen 2013 Sdílet Vloženo 4. Květen 2013 Ja Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Trautenberk Vloženo 4. Květen 2013 Sdílet Vloženo 4. Květen 2013 Nedalo se odolat tam nezaparkovat :-D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jozzi Vloženo 4. Květen 2013 Sdílet Vloženo 4. Květen 2013 Tak je tam jen minimalni nepatrny rozdil Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Trautenberk Vloženo 4. Květen 2013 Sdílet Vloženo 4. Květen 2013 Tak hlavně ten rozdíl je jen v ceně, výkon je stejný :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jozzi Vloženo 4. Květen 2013 Sdílet Vloženo 4. Květen 2013 Aaale ja bych dal za R8 klidne 150 tis Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Trautenberk Vloženo 4. Květen 2013 Sdílet Vloženo 4. Květen 2013 Za gumy :-D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jozzi Vloženo 4. Květen 2013 Sdílet Vloženo 4. Květen 2013 Tak to nevim jestli by mi stacilo blba saltpaka stoji 4 litry Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Trautenberk Vloženo 4. Květen 2013 Sdílet Vloženo 4. Květen 2013 Tak aspoň 4 ventilky :-D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jozzi Vloženo 4. Květen 2013 Sdílet Vloženo 4. Květen 2013 Ty uz mam Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Galvi Vloženo 4. Květen 2013 Sdílet Vloženo 4. Květen 2013 (editace) To já pánové, když jsem kupoval auto, tak jsem se díval i po něčem TAKOVÉM , ale, nelíbilo se mi ovládání klimatizace tož jsem si nakonec koupil Fabinku .. A navíc ta audinka byl trošku dražší, než Fabka, tak to trošku výběr také ovlivnilo ... Editováno: 4. Květen 2013, autor: Galvi Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jozzi Vloženo 4. Květen 2013 Sdílet Vloženo 4. Květen 2013 a jeste to ber tak ze tam neni skoro zadny kufr Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Galvi Vloženo 4. Květen 2013 Sdílet Vloženo 4. Květen 2013 No jo, na tom něco bude.. Ale jinak takový velký rozdíl v tom nebude, možná ještě o 4 litry větší objem motoru, ale to určitě nepůjde ani poznat .. I když TSI by asi zaostávalo, tak HTP by se určitě nedalo... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Galvi Vloženo 4. Květen 2013 Sdílet Vloženo 4. Květen 2013 Teď mě napadá, že když jsem měl kdysi FI HTP 40 kW, tak se říkalo HTP = Hned Tě Předjedu, platí to ještě pořád? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jozzi Vloženo 4. Květen 2013 Sdílet Vloženo 4. Květen 2013 Ty ja Ti nevim ja mam Hybridni Tryskovy Pohon Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Galvi Vloženo 4. Květen 2013 Sdílet Vloženo 4. Květen 2013 Tak teď si mě dostal Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Trautenberk Vloženo 4. Květen 2013 Sdílet Vloženo 4. Květen 2013 Hitlerův tajný projekt :-D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jozzi Vloženo 4. Květen 2013 Sdílet Vloženo 4. Květen 2013 Aaale ten do toho nic nema , ten byl umelec , malir , pokojovej Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Galvi Vloženo 4. Květen 2013 Sdílet Vloženo 4. Květen 2013 Znáte? Jsem se celkem nasmál Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ekkar_z_Bastlírny Vloženo 4. Květen 2013 Sdílet Vloženo 4. Květen 2013 Na zkratku HTP jsem slyšel vícero vysvětlení: je to Horko Ťažko Poskladané; Hovno To Pojede; Hodně Tlačit na Plyn; Hádka Tří Pístů; Honem To Prodej ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Trautenberk Vloženo 4. Květen 2013 Sdílet Vloženo 4. Květen 2013 HTP- Hori Tri Pisty HTP – Hovno To Pojede HTP – Hovno To Pohrabe HTP – Hoši To Posrali HTP – Hrnek To Postrádá HTP – Hádam To Pojede HTP – Hijó Ty Potvora HTP – Honem To Prodat HTP – Honím Tři Písty HTP – Hromada Technickejch Problémů HTP – Hrozně Trapná Potvora HTP – HIGHT POWER TURBO HTP – Hovno To Prdí HTP – High Tuning Performance HTP – Hodně Tupej Plyn HTP – Hodně Trapnej Pohon HTP – je skratka od PTH HTP – Pocujes To Hucanie? HTP – Hyba Ti Piest! HTP – Hluboce Tlacis Pedal HTP – Huci To Poradne HTP – Houby To Pridava HTP – Hlemyzd Te Predbehne HTP – Hrozně Tě Podvedli HTP – Holt To Posrali HTP – Husi To Predjedou HTP – Hybaj Ty Pičo HTP – Hlemýžď Troubí Přidej HTP – High Temperature when Performing HTP – Hard Test Plan HTP – Hack The Planet HTP – Hard Target Penetrator HTP – Hroch To Předběhne HTP – Hezky To Předražili HTP – Hromská To Příšera HTP – Horko Těžko Přidávám HTP – Honim To Pyco HTP – Hodne To Pozere HTP – Hodne To Posere HTP – Horko Tezko Pomalu HTP – Hatá Titlá Power HTP – Hrozně Těžko Pádím HTP – Hodně To Papá HTP – Hejbni Tou Prdelí HTP – Hanba Ted Pláču HTP – Hodně Tragická Past (nebo Popelnice) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
chiquillo Vloženo 4. Květen 2013 Sdílet Vloženo 4. Květen 2013 zdárek kucíí jak se tu máte ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
chiquillo Vloženo 4. Květen 2013 Sdílet Vloženo 4. Květen 2013 Dneska mi volali, že jim nejde bowling a poslali mi krásnej obrázek :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wirer Vloženo 4. Květen 2013 Sdílet Vloženo 4. Květen 2013 dobrý večer jedna pamätná, keď je ručička na maxime hádam to tak ešte dlho ostane. aj keď od včerajšieho tankovania už vyše 46 kiláčov...hlavne že vlnovec vymenený Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.